• Uciekłem dzis Autor: ~bełkot [143.28.232.*]
    Niestety dzisiaj sie poddałem i uciekłem z ACE czekam nie tyle na niżesz poziomy co na powrót odpowiedniego trendu;)
  • Re: Uciekłem dzis Autor: ~fun [94.42.235.*]
    ha,ha,ha ja też dzisiaj zamknąłem pozycję, chyba podnieśliśmy wolumen. Firma bardzo dobra ale w miarę normalny handel był poniżej 10zl a nawet 8zl. Od paru miesięcy większość obrotu generuje buy-back. OFE i TFI mają pełno akcji, więcej chętnych na ACE niema (pomimo tak wysokiej wyceny).
  • Re: Uciekłem dzis Autor: ~Misio [31.183.123.*]
    Witam w klubie:) Jeżeli wróci hossa ja także. Tak pięknie rosło...spółka warta obserwacji. Odbicie na pewno nastąpi.
  • Re: Uciekłem dzis Autor: ~re dzieciaki [5.173.235.*]
    dziękuję bardzo za wasze akcje, co prawda dużo tego nie mieliście, ale zawsze to coś, odbicie lada moment, oddam wam po 25 pln, dziękuję i pozdrawiam
    Pewnie że odkupie nawet po 30 zl jak będzie perspektywa choćby na 31. Cóż nie bede zaciskał zębów i patrząc na spadki powtarzał mantrę: nie sprzedam nie sprzedam nie sprzedam....potrafię się przyznać do błędów i do strat.
  • Re: Uciekłem dzis Autor: ~re dzieciaki [5.173.235.*]
    i bardzo dobre, to jest na plus dla ciebie ;-) ja trochę siedzę na ACE i mam średnią 4,85, mogłem już dawno sprzedać ze sporym zyskiem, tylko pytanie co kupić na dzisiejszym rynku, dlatego spokojnie czekam, nie skaczę z kwiatka na kwiatek, tak można ale w czasie hossy, pozdrawiam i życzę owocnych inwestycji
  • Re: Uciekłem dzis Autor: ~fun [94.42.51.*]
    skąd się wzięła średnia 4,85 skoro jak piszesz kupowałeś po14zl-15zl i chciałeś więcej, no chyba że trzymasz od pierwszego zjazdu do >2. Ja od tego czasu wiele razy K i S a obecnie miałem średnią 7,48 (ok. 100% zysku) dla mnie to godziwy zysk, owocnych inwestycji życzę również.
    ps stwierdzenie oddam wam po 25zl, wybacz, ale to dziecinada.
    No dzisiaj troszkę wystrzeliło ciekawe czy starczy paliwa na dalszy lot rakiety.
  • Re: Uciekłem dzis Autor: ~Franciszek [88.220.88.*]
    Być może się mylę, ale uciekliście w najgorszym terminie - czyli dokładnie przed momentem odwrócenia trendu spadkowego.
    pożyjemy zobaczymy najwyżej wejdzie sie z powrotem kto bogatemu zabroni?:D
  • Re: Uciekłem dzis Autor: ~observer [31.174.110.*]
    trend wcale się nie odwrócił, bo cały czas jest wzrostowy, to była tylko korekta wzrostów która musiała nastąpić, nic dużo nie urośnie bez korekty, pozdrawiam
[x]
ACE 0,19% 15,98 2015-12-22 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.