ha,ha,ha ja też dzisiaj zamknąłem pozycję, chyba podnieśliśmy wolumen. Firma bardzo dobra ale w miarę normalny handel był poniżej 10zl a nawet 8zl. Od paru miesięcy większość obrotu generuje buy-back. OFE i TFI mają pełno akcji, więcej chętnych na ACE niema (pomimo tak wysokiej wyceny).
Pewnie że odkupie nawet po 30 zl jak będzie perspektywa choćby na 31. Cóż nie bede zaciskał zębów i patrząc na spadki powtarzał mantrę: nie sprzedam nie sprzedam nie sprzedam....potrafię się przyznać do błędów i do strat.
i bardzo dobre, to jest na plus dla ciebie ;-) ja trochę siedzę na ACE i mam średnią 4,85, mogłem już dawno sprzedać ze sporym zyskiem, tylko pytanie co kupić na dzisiejszym rynku, dlatego spokojnie czekam, nie skaczę z kwiatka na kwiatek, tak można ale w czasie hossy, pozdrawiam i życzę owocnych inwestycji
skąd się wzięła średnia 4,85 skoro jak piszesz kupowałeś po14zl-15zl i chciałeś więcej, no chyba że trzymasz od pierwszego zjazdu do >2. Ja od tego czasu wiele razy K i S a obecnie miałem średnią 7,48 (ok. 100% zysku) dla mnie to godziwy zysk, owocnych inwestycji życzę również.
ps stwierdzenie oddam wam po 25zl, wybacz, ale to dziecinada.
trend wcale się nie odwrócił, bo cały czas jest wzrostowy, to była tylko korekta wzrostów która musiała nastąpić, nic dużo nie urośnie bez korekty, pozdrawiam