• I co z pozwem zbiorowym ???ktos mial liczyc akcje i co Cisza...! Autor: ~Łukasz [87.66.93.*]
    jak w temacie
  • Re: I co z pozwem zbiorowym ???ktos mial liczyc akcje i co Cisza...! Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Czereśnia już zaczyna liczyc kase - chyba dla nas może postraszyli go heeee... heeee.. ( chyba pierdlem )
  • Re: I co z pozwem zbiorowym ???ktos mial liczyc akcje i co Cisza...! Autor: ~Narodowy [83.28.235.*]
    coś taki awanturny .......akcje policzone....poczytaj wcześniejsze posty....od ostatniego liczenia prawie się nie zmieniło same malutkie pakiety doszły
    teraz czekamy na:

a) termin rozprawy w sprawie gwarancji i kar umownych za narodowy,Sąd czeka na przedstawiciela Alpine i wtedy poda termin.Musi zapaść wyrok korzystny dla Konsorcjum czyli Sąd stwierdzi że NCS nie może skorzystać z gwarancji oraz żadać kar umownych gdyż opóznienia w realizacji nie leżą po stronie wykonawcy,oraz stwierdzić że Konsorcjum w tym HP wykonywała szerego prac dodatkowych które obejmowała pierwotna umowa i które to prace nie zostały rozliczone- to najważniejszy warunek do pozwu ,korzystny wyrok.No i oczywiście NCS nie może się odwołać ( w sprawie Kaplera się nie odwołali ....a tak Mucha się popisywała przed kamerami.....jak pamietacie....i uszy po sobie spuścili i wypłacili z odsetkamii..... a przecież te odsetki to znaszych podatków.....niech teraz Mucha oddaje.....).....dzwoniłem w tym tygodniu wciąż nie ma terminu.

b) Na nowe pozwy Konsorcium przeciwko NCS i SP w tym możliwe jest że pojawi się też pozew o szkoode majątkową.....poczytaj ostatni raport okresowy PBG tam jest wzmianka o ich przygotowywaniu ....też jeszcze nie ma w sądzie, sprawdzałem

czyli czekamy....jeśli ktos ma inny pomysł lub inna wiedzę na ten temat ...to bardzo proszę
    ale wg mnie punkt a to warunek żeby o czymś cokolwiek myśleć
    zastanawia mnie tylko jedno
    punkt b ma tylko rację bytu jeśli spełni się warunek z punktu a inaczej pozwy nie maja sensu....czyli Wiśniewski jest bardzo pewny wygranej jeśli od pół roku kancelarie szykują pozwy........lub mydli oczy wierzycielom przed układem........jest jeszcze jedna możliwość ....... teoria spiskowa Kr..... hee...hee..
  • Re: I co z pozwem zbiorowym ???ktos mial liczyc akcje i co Cisza...! Autor: ~maniek [31.63.41.*]
    teoria spiskowa, konkretnie??jaka?//??
  • Re: I co z pozwem zbiorowym ???ktos mial liczyc akcje i co Cisza...! Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Myśle że powoli znajdą tych co firme położyli na łopatki tylko tych co dotyczy habety a gdzie reszta , tylko pierdly jest mało chyba pijaków rowerowych będą musieli wypuscic i tych co za alimenta siedzą heeee... heeee..... ciekawy jestem ile mojątku habety jeszcze zostało , ile habecie wiszą kasy , a ile habeta ma do wyrównania - i czy czereśnia te kase wzioł na kociołki to odał ....... to tak pare mam pytań ale to nie wszystko heeeee... heeee... ( ale pasztet - a ja czekam na swoją kase z niecierpliwością heeee... heeee... )..... już nie długo okno otworzą i towarzystwo przewietrzą sanatorium w zasiegu .. heeeeee.. heeeeeee..
[x]
HBPOLSKA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.