coś taki awanturny .......akcje policzone....poczytaj wcześniejsze posty....od ostatniego liczenia prawie się nie zmieniło same malutkie pakiety doszły
teraz czekamy na:
a) termin rozprawy w sprawie gwarancji i kar umownych za narodowy,Sąd czeka na przedstawiciela Alpine i wtedy poda termin.Musi zapaść wyrok korzystny dla Konsorcjum czyli Sąd stwierdzi że NCS nie może skorzystać z gwarancji oraz żadać kar umownych gdyż opóznienia w realizacji nie leżą po stronie wykonawcy,oraz stwierdzić że Konsorcjum w tym HP wykonywała szerego prac dodatkowych które obejmowała pierwotna umowa i które to prace nie zostały rozliczone- to najważniejszy warunek do pozwu ,korzystny wyrok.No i oczywiście NCS nie może się odwołać ( w sprawie Kaplera się nie odwołali ....a tak Mucha się popisywała przed kamerami.....jak pamietacie....i uszy po sobie spuścili i wypłacili z odsetkamii..... a przecież te odsetki to znaszych podatków.....niech teraz Mucha oddaje.....).....dzwoniłem w tym tygodniu wciąż nie ma terminu.
b) Na nowe pozwy Konsorcium przeciwko NCS i SP w tym możliwe jest że pojawi się też pozew o szkoode majątkową.....poczytaj ostatni raport okresowy PBG tam jest wzmianka o ich przygotowywaniu ....też jeszcze nie ma w sądzie, sprawdzałem
czyli czekamy....jeśli ktos ma inny pomysł lub inna wiedzę na ten temat ...to bardzo proszę
ale wg mnie punkt a to warunek żeby o czymś cokolwiek myśleć
zastanawia mnie tylko jedno
punkt b ma tylko rację bytu jeśli spełni się warunek z punktu a inaczej pozwy nie maja sensu....czyli Wiśniewski jest bardzo pewny wygranej jeśli od pół roku kancelarie szykują pozwy........lub mydli oczy wierzycielom przed układem........jest jeszcze jedna możliwość ....... teoria spiskowa Kr..... hee...hee..
Myśle że powoli znajdą tych co firme położyli na łopatki tylko tych co dotyczy habety a gdzie reszta , tylko pierdly jest mało chyba pijaków rowerowych będą musieli wypuscic i tych co za alimenta siedzą heeee... heeee..... ciekawy jestem ile mojątku habety jeszcze zostało , ile habecie wiszą kasy , a ile habeta ma do wyrównania - i czy czereśnia te kase wzioł na kociołki to odał ....... to tak pare mam pytań ale to nie wszystko heeeee... heeee... ( ale pasztet - a ja czekam na swoją kase z niecierpliwością heeee... heeee... )..... już nie długo okno otworzą i towarzystwo przewietrzą sanatorium w zasiegu .. heeeeee.. heeeeeee..