chyba sobie zarty robia.w normalnym kraju takie mzyki skonczyliby jak bernard madoff-ponad 100 lat wiezienia a w celi dostal zawalu serca i jeszcze rak.przyroda i bog wiec wyrownuje ze zlodziejami sprawiedliwe rachunki
Bardzo im jednak zależy na tych akcjach - są nieustępliwi! Myślę że widzą tu przebitkę 3 krotną.
Można się zgadać i podbić im kurs do 15 bez problemu, nie będą oddawać przecież skoro tak im zależy. Następne wezwanie po 20. Ja mam trochę za mało, nie chcę ryzykować wszystkiego.
wg mnie teraz pionierry z buchajskimi powinny zlozyc kontrwezwanie no.po 7.5 zl.wtedy poczekamy na odzew z rodziny corleone i czy sa w stanie zaakceptowac te ceny.a realna wycena yawalu to przynajmniej razy 2
a po to ze yawal ma realny majatek i chodzi po 1/4 wartosci.na gieldzie po za tym wazne jest po ile sie kupuje i po ile sie sprzedaje.pionierry maja sr.po 40 zl wiec powinno im najbardziej zalezec.buchajskim nie wierze aby po tych cenach byli zarobieni.to samo tfi skarbiec z duzym pakietem.wezwanie nr.2 po 7.08 zl to po co glupek sprzedaje ponizej 7 zl.glupota banana jest niezrownana.PRZYPOMINAM WSZYSTKIM ZE WH ANALI JESTESMY W HOSSIE.TO JEST ZART CZY NIE..
kris z wielkim szacunkiem dla CIEBIE , zobacz kręcenie lodów miedzy PEKAO a Yawalem w czasie transakcji emisji na Final . Bank wyszedł na plus z nieudanej inwestycji , Yawal niby " stracił" , ale objęto BARDZO DROGĄ emisję i trochę im zostało na + . Polska klasyka. Teraz Pioneer gra o zachowanie twarzy , bo kasa nie ich , a traci nieustannie pieniążki inwestorów w większośco spółek. Zyskują podmioty nie polskie związane z bankiem ........włoskim już niestety...Mzyki - i tak kiedyś umrą i kasy nie sporzytkują.
OJ, TO PRAWDA, nikt nie jest wieczny ale zobaczcie dzisiaj skupowali od inwestorów znacznie poniżej 7 zł i ku mojemu zdziwieniu sporo akcyjek spupili za bezcen. Dziwie się ze po tak smiesznej cenie zbierają te akcyjki, ale drobnica już oddaje coraz niżej
wieczność -to tajemnica.?????????????? Bardziej chodzi o powiazaniach kapitałowych transakcji miedzy |PEKAO ( = Pioneer ) a Mzykami. Chłopaki z funduszy nie chodzą do spowiedzi ................tak powiem.Problemy z rozgrzeszeniem na 100%.
zobaczcie leszcze chcą dzis sprzedac po 6 zł z groszami a tu pan Mzyk nie ma ochoty kupować i nie ma w ogóle obrotu, chce nam dac do zrozumienia że ta spółka nawet tyle nie jest warta tzn oni Mzyki nic nie są warci bo to oni kierują tą spółką i oni doprowadzili spółkę do takiego stanu. Piszmy wszyscy do KNF o wszczęcie postępowania że Mzykole działają na szkodę drobnych akcjonariuszy lekcewarząc ich i doprowadzając spółkę do nędzy. Tam trzeba wprowadzic kontrole bo ten stary Mzyk wyprowadził ze spólki sporo kasy - jestem tego pewien i tylko kontrola to udowodni