o widzę zmianę frontu już nie ma wersji szybkiego odpału i na 2,5 ????
no szkoda a było mnie słuchać, uspokojenie to ty będziesz miał jak będzie 1,50 do zobaczenia na koniec sesji
o mnie się nie martw wczoraj wyszedłem z niezłym zyskiem po 2,01 i pewnie sprzedałem komuś takiemu jak ty który czeka tu na 3 a może 4 zł. Daj Ci Bóg abyś doczekał takiego pułapu ale wytłumacz mi jedno w takim razie co tu się stało z popytem? Bez niego i wiesz że to nie ruszy choćbyś zaklinał nie wiem jak.....
Powodzenia
Kolego ,,rubi " - widzę że jesteś obiektywny jeżeli chodzi o tą spółkę, odpowiedz mi proszę na pytanie- ,, Po co ktoś kupił wczoraj tak duży pakiet akcji za 600 tys zł ?
Przyznam się że też dokupiłem do swego pakietu tą społkę.
a jesteś pewien że jest to kupione a nie przesunięcie między ugadanymi udziałowcami dla utrzymania zainteresowania spółką by móc wyjść z większej ilości po dobrej cenie???!!!!
Ja nie jestem tak pewien tych dużych pakietów i ich faktycznej roli...
Dnia 2014-01-22 o godz. 11:48 ~rubi napisał(a):
> a jesteś pewien że jest to kupione a nie przesunięcie
> między ugadanymi udziałowcami dla utrzymania
> zainteresowania spółką by móc wyjść z większej ilości po
> dobrej cenie???!!!!
Ja nie jestem tak pewien tych dużych
> pakietów i ich faktycznej roli...
Oceń sam
Własnie , ciężko powiedzieć, tylko po co komu tyle papiera po 2 zł ?
A co będzie jak będzie komunikat o zwiększeniu?
Wróżką nie jestem .
Sokol czy jesteś naprawdę narąbany albo ci nieźle płacą z IDEAI że tak naganiasz , człowieku co tu kto skupuje
obroty po kilka tysięcy akcji
więcej chętnych do sprzedaży niż do kupienia
tak wchodzi gruby jak wszedł w 01cybaton, polfa itp nie rozśmieszaj mnie lepiej. Czy ty nie widzisz takich oczywistych analogii na tych spółkach, super ruch do góry obroty z kosmosu, potem zupełne uspokojenie i zjazd coraz niżej z małymi odbiciami i tak jest tutaj,
Kto miał zarobić to zarobił reszta od niego kupiła i liczy że teraz zarobi też ale niestety zarobi ten kto mniej straci czyli szybciej spieprzy stąd a jak widać nie jest to już takie proste tak jak na wyżej wymienionych spółeczkach. I co ty na to?
mylisz się, prawdziwe wzrosty przed nami Grubas tankuje się porządnie, ostatnie pakiety jak dobrze wiesz chodziły po 2 zł tutaj będzie ostra jazda w górę