• mocni Autor: ~obcy [83.6.58.*]
    Jutro rocznica kursu 0,05 wszystkiego najlepszego
    zdrowia...
  • Re: mocni Autor: ~wojtek [164.127.32.*]
    ,,,mamy czas, ja się osobiście cieszę ,że patałachy z wbk przestały być animatorami westy,,co najwyżej animacje na bolku i lolku mogli by robić i to też pewno by sobie nie poradzili,,,
  • Re: mocni Autor: ~obcy [83.6.58.*]
    Pana opinie są mądre i trafne musimy przeczekać kocioł
    na Ukrainie myślę jeszcze kilka dni to potrwa.
  • Re: mocni Autor: ~wojtek [188.33.219.*]
    ,,,patrzcie jak się nasz papier trzyma przy takiej zawierusze jaka jest w ua,,jak zejdzie niżej trzeba dokupić ,,wszystkie spółki lecą ukraińskie na łeb,,a westa nie,zasługa to między innymi poblokowania zleceń na 9,99,,jednak ludzie potrafią solidarnie!!!!
  • Re: mocni Autor: ~zzz [93.105.165.*]
    Wojtek westa już nie ma z czego spadać ...
    ,,masz rację ale nasi mocodawcy zawsze niedużą kwotą mogą zrobić iluzję że leci na pysk,,ja twiedzę jedno,,w kwietniu raport i jak się oczywiście uspokoi do tego czasu na ua zotówka pęknie szybciej na tej spółce niż nam się zdaje,,,
  • Re: mocni Autor: ~BEN [178.43.93.*]
    Niestety otoczenie jest bardzo nieciekawe. Pomijam niekończącą się zadymę na Ukrainie, która oczywiście nijak nie wpływa na kondycję spółek ale propagandowo oddziaływuje bardzo negatywnie. Chodzi mi głównie o zamieszanie wokół uwłaszczenia przez państwo słoweńskie akcjonariuszy NOVAKBM na kwotę 150 mln złotych. Na tyle wyliczono straty polskich inwestorów w związku z tym bezprecedensowym wydarzeniem. Część anali przestrzegała wczoraj w TVBiznes przed inwestycjami w zagraniczne spółki których na GPW jest około 50. To zapewne też odbije się na zainteresowaniu zagraniczniakami potencjalnych inwestorów.
    Racja ,ale to jest tak jak ze spółkami patrowicza..ludzie psioczą ,wieszają psy i mówią,że nigdy więcej padła nie ruszą,,ale gdy resbud idzie z 3 złotych na 13 a ifs 18 groszy na 36 groszy nagle pojawiają się w głowie wątpliwości ,,,,w sumie to ten patrowicz nie jest taki zły ,,czemu nie wskoczyć i nie przyciąć,,to oczywiście ni jak się ma do westy ,,chodziło mi o to ,że jak tu wejda fundusze lub nawet jeden i pójdzie kilka dni z rzędu po 20 procent czy tez otworzy się z luką do przodu,,ludzie zapominają o niechęci do zagranicy ,że tu psy wieszali,,podłanczaja się bo wietrzą zarobek,,nikt nie patrzy wtedy czy sytuacja ogólnie na świecie jest zła ,że giełdy kuleją i są na minusach ,jak spółka ma iść to idzie nawt pod prąd,,,,
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.