• Do Pana Szybkiego Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*]
    Szybki, ostatni raz cię proszę zejdź ze mnie.
    Jeśli moje prośby nie zostaną spełnione, to zrobię tak :

Wejdę na spółkę MIT i będę tam wszystkich przed tobą ostrzegał.
    Oto co tam napisałeś:

Po prawie dwuletnich ,,perypetiach" na Trakcji które zakończyłem z sukcesem.

Powiem tak, gratuluje ci tego sukcesu. Na MIT zrobisz oszałamiające wrażenie, bo sukces będzie jeszcze większy niż miałeś go na Trakcji !
    Ja zaś ten twój sukces na MIT będę wszystkim dokładnie pokazywał.
    Zapakowałeś się w te akcje po szyje i dobrze, może to nauczy cię wreszcie rozumu.
    Gratuluję podjęcia tej decyzji. Znowu masz kogo do kupowania namawiać.
    Zobaczymy jak się ta twoja przygoda mitomanie zakończy.

Pozdrawiam
    Chodzik Księżycowy
    Wybór należy do ciebie, albo rybka, albo akwarium
    Żeby nie było potem czegoś niedopowiedzianego, to obecnie akcje MIT kosztują 0.71 zł
    20 stycznia 2014 roku.
  • do ck Autor: szybki7 [89.228.252.*]
    Mam gdzieś twoje ostrzeżenia- przede mną. Co ty możesz powiedzieć o mnie złego ? NIC. KOMPLETNIE NIC.
    Bo ja piszę uczciwie, a prawda jest JEDNA !!!
    A Ty nie podasz żadnych linków możesz tylko wymyślić bajkę- brednię !!!
    Nie nie oszukuj i nie obrażaj ludzi- i tyle.

https://www.bankier.pl/forum/temat_kup-sfinksa-sprzedaj-trakcje-chodzik-ksiezycowy-minal-rok,14032985.html
    ---------------------------------------------

Wątpisz w MIT, a pamiętasz Trakcję. I kto miał RACJĘ ?
    Masz parę groszy (w co wątpię) to kupuj MIT póki czas to może choć raz naprawdę zarobisz.

Poniżej zamieszam dwie DŁUGOTERMINOWE rekomendacje dla Trakcji z pierwszej połowy 2013r. Jedna jest chodzika księżycowego druga jest moja.
    Minęło zaledwie SIEDEM miesięcy i proszę sprawdzić WYNIKI :

Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*], 2013-04-29 11:46
    Od dawna nie patrzyłem na wykres Trakcji. Dzisiaj jeden rzut oka na tygodniowy, ponownie
    przekonał mnie, że jakiekolwiek zaangażowanie w te akcje to strata czasu i pieniędzy.
    Trakcja ustanowi nowe historyczne dno i żadne wasze życzenia pod jej adresem nie mają sensu.
    Nie widać nawet śladu akumulacji, czy też budowania bazy. Nic się nie zmieniło, po prostu niewielki odskok w górę w trendzie spadkowym długoterminowym.
    Ponownie sensu nabiera zdanie, które tu powtarzałem do znudzenia a mianowicie:
    Sprzedaj Trakcje , kup Sfinksa.

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3040771&strona=1

Po rekomendacji CK kurs już nie spadł. Za tydzień było 15% do góry, za 2 tygodnie 30% do góry i tak do ponad 1 zl.

_______________________a to moja _____________________

Autor: szybki7 [81.190.131.*], 2013-05-13 17:19 .........(cena - 0,47zł)
    ... Powiem szerze - moim zdaniem to ostatni czas by tak tanio kupić . Inwestycja w ten papier na tym poziomie i przytrzymanie akcji 2 do 4 lat to (moim zdaniem ) będzie dla wielu inwestycją życia, Tak jak dla wielu stratą życia był zakup tych akcji po kilka zł i sprzedanie ich teraz - w samym dołku.
    A rok 2013 ? - będzie przełomowy !!! Niech się śmieją sceptycy i im podobni. Ja wiem swoje.
    Dodam , że nie liczę (bo takie myślenie byłoby śmieszne) , że drobnica z tego forum zaraz po moim poście rzuci się do zakupów i spowoduje , że cena wzrośnie o 1 gr czy 2 bo mam to gdzieś. Ja czekam na 2 zł i WIĘCEJ ! ,... a jestem przekonany , że rok 2013 Trakcja zakończy powyżej 1 zł.
    Pozdrawiam.

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3047745&strona=1
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.68.164.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: do ck Autor: ~dzon [37.30.0.*]
    No znowu ten wrzod na dupie za nami lezie. Olej go Szybki my wiemy swoje i jesteśmy pewni w tym co robimy.
  • Re: do ck Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*]
    Pewność, to piękna rzecz, ale czy nie wydaje ci się czasem, że dzwonią na pogrzeb ?
  • CK _ do Tworek- bajduro forumowa : ))) Autor: szybki7 [89.228.252.*]
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=1511755&strona=1

"Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli
    Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*], 2012-09-16 14:03
    Witam wszystkich
    Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
    Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HBPOLSKA. Teraz mogą odliczać sobie od zysków z giełdy przez 5 lat.
    Za zyski państwo zabiera kasę a jak udupicie to sami odrabiajcie sobie straty.
    Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu.
    Możecie to zweryfikować na innych forach.
    Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM
    Pozdrawiam wszystkich
    PS. Ja też straciłem kasę i to uczy pokory i myślenia przed pochopnymi decyzjami. I tylko kasę a nie jak inni gracze rodziny majątek a w konsekwencji ŻYCIE."

Re: Do fanów Witolda!!!
    Autor | ~Mirosława [87.206.143.*] 2009-11-02 15:20 Zobacz wątki dotyczące Trakcja Polska
    Zobacz profil Trakcja Polska
    Akurat to wyjaśniłam dosyć dokładnie, tylko wszystkie wpisy zostały wycofane przez administratora, więc napiszę jeszcze raz.
    Chodzik Księżycowy pozostawił mi swojego laptopa, wszystkie nagrania i notatki, dzięki niemu otworzyłam rachunek inwestycyjny.
    Nasuwa mi sie jedno pytanie.
    Panie Cercio,
    nie ma pan przecież akcji Trakcji Polskiej skąd więc to przywiązanie do tego forum. Nie lepiej prowadzić dyskusię tam gdzie Pan tak wspaniale wszysktim doradzał.?
    Na tamtych forach gdzie pana szanują bardziej niż gdziekolwiek i kochaja za trafne prognozy nieprzwdaż ? Dlaczego tam Pana nie chcą ?
    Tutaj był Chodzik Kiężycowy i warto było się przeciw niemu związać nawet z innymi aby tylko mu dołożyć. Chodzik pisał , że Trakcja uzrośnie do końca pierwszego kwartału ponad 4.80. To nie jest wcale długoterminowa grognoza. Pożyjemy zobaczymy. Ja posiadam akcje tej spółki więc na tym forum jest moje miejsce a Pan nie posiada więc co tu jeszcze robi ? Skoncentrujmy się na Trakcji a o Chodziku Księżycowym nie ma co pisać bo już po sprawie. Jeśli chodzi o teorie spiskowe no to tak, w tym jest Pan znakomity. Może mój e-mail z Amsterdamu co ?
    Chętnie zresztą opowiem o Chodziku więcej jeśli ktoś będzie na pogrzebie. Jestem brunetką i będę w zielonym palcie.
    Mirosława

Autor: ~ReeD [89.228.229.*], 2013-03-14 08:49
    Ja już przeżyłem śmierć i zmartwychwstanie CK na tym forum, pogrzeb na Powązkach i pisanie nowych analiz przez jakąś "kobietę", której zostawił laptop i notatki.
    Każdy kolejny występ jest coraz bardziej zabawny i uroczy, a że kolejne pokolenia inwestorów na tym forum łapią się na ten teatr to już inna sprawa.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.25.25.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Do Pana Szybkiego Autor: ~john [83.23.3.*]
    i to jeszcze "Najlepszy analityk techniczny na forum Bankiera" hahahah padam ze śmiechu
  • Re: Do Pana Szybkiego Autor: ~chodzik księżycowy [89.68.164.*]
    A jednak dzwonią na pogrzeb.
  • Re: Do Pana Szybkiego Autor: ~antychodzik [87.205.70.*]
    Dnia 2014-01-29 o godz. 08:40 ~dot napisał(a):
    > dlaczego ten D E B I L chodzik tu przylazł???

a mit to
    > taka fajna spółka była

obrzydzi wszystko ta niedojda
    D.

Obrzydzi to za mało powiedziane raczej wykończy kolejną spółkę ... Chodzik , a to PGNIG-e po 6 zeta co polecałeś kupować wiara ma nadal trzymać czy już może zrealizować zysk ? :)
    Ja polecałem kupować PGNIG po 6 zeta.
    Chłoptasiu urwałeś się z choinki ?
    Bo kiego licha piszesz o mnie takie brednie ?

Ale wracajmy do MIT.
    Dopiero dzisiaj spojrzałem ten wykres zajęty krótkoterminową spekulacja na PGNIG i ENEA.
    Cóż widzę, że moje wpisy z przestrogami, zostały pousuwane, co zresztą nie powinno nikogo dziwić.
    Zostaje mi jedynie z tego miejsca złożyć szczere gratulacje niejakiemu Szybkiemu i jego poplecznikom. Dokonaliście naprawdę wyjątkowo dobrej inwestycji.
    Szczerze gratuluję.

Chodzik księżycowy
    No to jednak miałem rację, dzwonili na pogrzeb.
    Niech wam teraz ten co namawiał na kupno, odda szybko kasę, bez zbędnego gadania.

CK
  • Re: Do Pana Szybkiego Autor: potrójny axel [31.62.161.*]
    Kto potrafi czytać ze zrozumieniem ten zarobił :)
    Nie był to wprawdzie zakup po 4 zł za akcję ale tak czy siak swoje zarobiłem :)
  • Re: Do Pana Szybkiego Autor: potrójny axel [31.62.161.*]
    To co piszesz jest żenadą. CK nigdy nie polecał zakupów PGNiG po 6 zł. Wiesz o tym doskonale, więc po co te kłamstwa. Zapytaj lepiej swojego przyjaciela z Olszyna nafaszerowanego sterydami jak sytuacja na Barlinku?
  • Re: Do Pana Szybkiego Autor: ~olo [87.49.84.*]
    chodzika wpis z trakcji 2013-07-05 14:33
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3085144&strona=1
    cyt:
    " piątek, już dziś a nie w poniedziałek złego początek 05.07.2013 Uciekaj, uciekaj,po cię wiatr zawieje."

poziom ceny podczas jego wypowiedzi : ok 54gr

poziom minimalny po jego wypowiedz : ok 53gr

co było dalej? tego chyba nie muszę wspominać :)

zatem jak tu brać jego wypowiedzi na poważnie?
    Olo, nikt nie jest doskonały, nie był i nigdy nie będzie. Ja w każdym razie za takiego się nie uważam, ale swoje w tamtym roku wziąłem z giełdy uczciwie.

CK
  • Re: Do Pana Szybkiego Autor: ~olo [87.49.84.*]
    dzięki za ten wpis bo to chyba pierwszy w tym tonie. to jak już piszesz elegancko to proszę o opinię o MIT- zebrałem po 61 na krótko może dziś po 63 się uda oddać. 62 już skubią
    Wyrażałem ją wielokrotnie, ale wszystko jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki poznikało.
    Nawet teraz nie śledzę tego wykresu,bo mam go że tak powiem w głowie.
    Ale w okolicach 0.70 groszy była taka dystrybucja i objęcie bessy, że koniec musi być żałosny.

CK
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.