• Coś na poprawę humoru Autor: narodowy [83.28.3.*]
    Moi drodzy ,dwie informacje które udało nam się ustalić z kolegą Mikim ;

1.Do dnia 09.01.2014 r Sędzia-Komisarz nie zatwierdził wierzytelności
    Hydrobudowy Polska S.A .( Dla przypomnienia Syndyk Masy Upadłości Spółki
    listę wierzytelności przekazał 6 marca 2013r ).

2.Sąd w Poznaniu XI Wydział Gospodarczy do Spraw Upadłościowych i Naprawczych
    nie może podać sumy zgłoszonych wierzytelności Spółki Hydrobudowa Polska.S.A
    ponieważ.....P. Syndyk nie załączył do listy podsumowania.

• Re: Coś na poprawę humoru Autor: ~kojot [37.47.245.*]
    i co z tego wynika, gdzie tu pozytyw wydaje mi sie ze jedyna szansa na odzyskanie kasy przez hb to upadlosc pbg a tam cicho zadnych info o ukladzie szykuje nam sie przekret stulecia
  • Re: Coś na poprawę humoru Autor: ~narodowy [79.185.202.*]
    kojocik no jeśli nie ma zatwierdzonych wierzytelności od roku i nawet syndyk nie chce podać ile ich jest bo po prostu nie wie.... to znaczy że sąd czeka................na układ w PBG.......potem się wezmą dopiero za HP a tak wszystko leży sobie przykryte warstwą kurzu.........kłaniają się nam wspólne poręczenia i zabezpieczenia.......kiedyś dawno temu ktoś powiedział że jeśli upadnie PBG to i HP i na odwrót bo te spółki są bardzo mocno finansowo powiązane..... .....mam nadzieje że się nie mylił
  • Re: Coś na poprawę humoru Autor: ~KLAWISZ Z PIERDLA [89.72.91.*]
    Mam nadzieje że nie będą kręcic i wszyscy akcjonarjusze wyjdą na swoje - bo inaczej miejsce winowajcy mają u mnie w sanatorium zaklepane bez rezerwacji a postaram się żeby czas upłynoł im mile i więcej nic już nie zeżarli za wszystkich ...????
  • Re: Coś na poprawę humoru Autor: ~Kr [188.47.61.*]

Dłuuuuuuuuuuuga i wyboista droga przed nami.......

http://stooq.pl/n/?f=834681&c=1&p=4+18+22
  • Re: Coś na poprawę humoru Autor: ~Matoł [89.72.91.*]
    Chyba już pakują kase do pociągu i ruszają do inwestorów z gotówką heeee.... heeeeee... heeee...
[x]
HBPOLSKA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.