Radku, ale czemu powziąłeś sobie niejako za punkt honoru doprowadzenie do likwidacji spółki, o czym tak często tutaj nam przypominasz ???
Czy to jakieś prywatne "osiągnięcia" z nią związane Ciebie do tego kroku skłoniły, może jakaś strata, czy też tak poprostu jej nie lubisz ???
Jurku przepraszam bardzo ale akurat Ty nie jesteś wiarygodny.......... wielokrotnie pisałeś tutaj różne rzeczy i do tej pory nie sprawdziło się NIC. Zawsze było odwrotnie do tego co pisałeś. Jak kurs miał rosną to spadał itp. Tak więc nigdy nie wiadomo jakie będzie zakończenie na BGE...... Na chwilę obecną likwidacja bardziej prawdopodobna niż uratowanie tej spółki. Zaznaczam, że to moje osobiste przemyślenia.
Radku, nie odpowiedziałeś jeszcze na przeze mnie postawione zapytanie.
Czy mogę prosić o jakieś bardziej merytoryczne uzasadnienie, aniżeli to, że to tylko Twoje przemyślenia_może podziel się nimi z nami, to wówczas wyjaśni sprawę i wszyscy będziemy dużo mądrzejsi oraz być może mniej naiwni co do spółki.
Zapoznaj się z tym co jest dostępne na temat spółki i sam wyciągnij wnioski. No chyba dla wszystkich jest jasne, że tutaj były prezes od samego początku kłamał świadomie. Zastanawiające jest czemu nowy prezes nie złożył wniosku w tej sprawie do odpowiednich instytucji. Nowa RN też jest bierna w tej sprawie.
Proszę się jednak nie kierować moją subiektywną opinią na temat tej spółki. Mimo wszystko zdania nie zmienię - upadłość likwidacyjna. Ten sam scenariusz jak na MTC. Też miał być układ, mamy likwidację....
A tak poza tym, podczas ostatnich sesji walor jakby cieszył się większym zainteresowaniem, bo wolumen rzędu 4, 3 czy 2 tys. to nie to samo, co wcześniejsze po kilkaset akcji_co jest bardzo zastanawiające_może ktoś coś wie i pomalutku zbiera ???
Piszesz DF, że utopił_hmm, to by już tłumaczyło tą niechęć do zarządu i samej spółki.
PS. Radku, to co jest dostępne to znam, ale ja chciałbym poznać Twoje zdanie i powody, którymi się kierujesz stawiąjąc tak śmiałe i jednoznaczne pytanie odnośnie likwidacji.
ty musisz mieć w tym jakiś cel gdyby chodziło tylko o twoje przemyślenia to nie dzieliłbys sie nimi tak często i nie odgrzewał starych postów żeby napisać tylko jak wyżej
Tak więc według Ciebie jaki mam w tym cel???
Jaki cel miał jurek pisząc tutaj nieprzerwanie przez okres 1 roku, że spółka będzie rosła. Nie zauważyłeś, że ostatnio jakby zamilkł. Poskładaj sobie te klocki. Byle szybko bo zostaniesz z tymi akcjami na wieki wieków.
często przywołujesz Jurka więc wydaje mi się że mu uwierzyłeś i nieźle popłynąłeś na tych papierach więc stąd twoja niechęć do spółki pamiętaj na przyszłość forum mozna czytać ale nigdy nie sugerować się zakupami na podstawie tutejszych wpisów
No właśnie Radek, skoro to są tylko Twoje przemyślenia, to dlaczego tak często stawiasz głośno teze o nieuchronnej likwidacji społki ?
Może właśnie dlatego, że się na niej sparzyłeś i teraz uczucie żalu generuje tą niechęć.
Ja na ten przykład będąc odmiennego zdania i mając nadzieję na pozytywny przebieg wydarzeń w spółce, oddalający upadłość, oczywiście w związku z moim zaangażowaniem w walor, nie nagabuję nieustannie do zakupów i nie twierdzę, że będzie kurs rósł do nieba. Jak będzie to dobrze, to oznaczać będzie, że dobrze ulokowałem te pare groszy w bankruta, który być może się podniesie z kolan_bo wiadomo, że czasami najlepiej się właśnie zarabia na takich banrutach_hehe
Radku, a Ty wciąż zniechęcasz_jeżeli nie posiadasz, to po cholerę tutaj wciąż się produkujesz, jaki jest Twój cel ???_czy jesteś takim "psem ogrodnika", co sam nie weźmie i drugiemu nie da_hehehe
Gienku to jest forum gdzie każdy może wyrażać swoje opinie. To że moje podejście do BGE Tobie nie pasuje nic na to nie poradzę. Jakbym chwalił tą spółkę to wszystko byłoby OK a tak to krytyka....
Oczywiście masz rację_tylko po co tracić czas na papierze, którego się nie posiada i którego posiadać się nie zamierza, jak mniemam ???
Nie lepiej zarabiać gdzie indziej_na innym walorze ???
A nie mówiłem, powrót do bazy. Na koniec dnia zrzut akcji. Chociaż widać, że ludzie już nie dają się tak łatwo nabierać na to. Bardzo małe zainteresowanie walorem. Zakończenie będzie jeszcze na minusie.
Nie wiedziałem, że pisanie faktów to "lament". No cóż prawna jest bardzo niewygodna dla pewnych osób......... Krytykujesz mnie bo nie mam pozytywnej opinii na temat tej spółki?? Dziwne rozumowanie....
Widze, że Ty jesteś taki dyżurny negatyw na tym wątku_kto coś napisze, to od razu się zjawiasz, by to zanegować_masz jakieś alerty poustawiane ??? a może profity z tym związane_hehehehe
A nie było ??? i na jakim wol_co prawda sesja nie zakończyła się na plusie, ale podczas tejże był ładny UP, który umożliwiał wyjście_no chyba tego nie zanegujesz_a może Ty oglądasz inne notowania_hehehehe
Oj gienek, gienek, teraz jeszcze napisz, że wczoraj sprzedałeś wszystkie posiadane akcje po 0,33 gr a dzisiaj wszystko odkupisz po 0,25 ;-) BAJKOPISARZ. Jakby co to jestem skłonny zaryzykować i ewentualnie kupić Twoje akcje po 0,12, - 0,15.
Jak na razie to mój wariant jest realizowany kolego ;-) Jeszcze dzisiaj 0,20. Napisałem, że ewentualnie mogę kupić po 0,12 - 0,15 od Ciebie ale już zmieniłem zdanie. Sprzedaj innym naiwnym ten trefny towar....... I jak tam likwidacja jednak, he, he
Żałosny to ty jesteś mały kazio, bo de facto nie spadło na 0,20 więc skucha_hehehe
a po drugie, to nie ładnie tak usuwać niewygodne posty_popraw się moderek.
Gienek więcej kultury w pisaniu to nikt nie będzie zmuszony usuwać Twoich wątpliwej treści wypocin. Im bardziej będzie spadało Ty bardziej będzie nerwowy. No cóż ciężkie dni przed Tobą. Oddasz swoje akcje za grosze - na to masz gwarancję. No chyba, że jesteś kolekcjonerem akcji to zatrzymasz je na pamiątkę - następny bankrut do kolekcji, he, he...