• A niby dlaczego ma rosnąć ?!? Autor: ~Guma [81.190.137.*]
    Jeszcze się odpowiednio nie skorekciło więc ...
    będzie niżej niestety
  • Re: A niby dlaczego ma rosnąć ?!? Autor: ~alien5 [89.65.79.*]
    A niby dlaczego ma spadać? Sytuacja w spółce się pogorszyła? Masz dane o sprzedaży w 4Q? Masz prognozy na 2014?

Żeby tak ktoś napisał jakiegoś merytorycznego posta z jakąś analizą fundamentalną spółki, perspektywami, zagrożeniami, porównaniem do branży itd.
    Całe forum Coliana zaspamowane przez dzieciarnie, jakieś 14zł i odpały co chwilę się Damianowi snią, albo osoby nie mające pojęcia o spółce piszą o wzrostach i spadkach. ZERO MERYTORYCZNEJ DYSKUSJI. ZERO!!
  • Re: A niby dlaczego ma rosnąć ?!? Autor: ~popo [78.28.33.*]
    http://natemat.pl/85745,przez-reforme-ofe-krwawi-gielda-fundusze-musza-pozbyc-sie-akcji-wartych-miliarda-zlotych-a-to-tylko-wierzcholek-gory-lodowej
  • Re: A niby dlaczego ma rosnąć ?!? Autor: ~koleżka [37.31.24.*]
    Poprawi się sentyment na giełdzie, to i Colian na tym zyska. Szczerze, to sam nie wiem, jak wygląda udział OFE w akcjonariacie spółki, więc nie wiem również, jaka może być skala wyprzedaży akcji. Jeśli wyniki roczne będą niezłe, to wzrost może być całkiem, całkiem. Ale może to być 10%, a może i 50%. Nikt tego nie wie, dlatego pisanie o odpałach jest przypałem heh, tak jak i najeżdżanie na spółkę - jedną z niewielu dużych firm produkcyjnych o całkowicie polskim kapitale, do tego całkiem prężną i z perspektywami. Dziękuję!
[x]
COLIAN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.