Co raz więcej tych pomówień i fałszywych oskarzeń się zbiera od ciebie dziadu!:)))
Jeszcze trochę różnych IP i wiele nicków, a także podszywanie się pod innych inwestorów, celowe wprowadzanie ludzi w błąd w celu doprowadzania ich do podjęcia złych decyzji inwestycyjnych, budowanie systematyczne fałszywego obrazu spółki używając do tego środków manipulacji opartych jak wyżej na wprowadzaniu zamętu i używaniu nicków innych użytkowników, oczernianiu spółki i jej prezesa bez podania faktów opartych na oficjalnych informacjach, a zamiast tego insynuacje powtarzane z premedytacją itd.!:)))
Jesteś już w czarnej d....., ale pewnie tego nie rozumiesz nawet he-he:))
Wydaje ci się że tak można robić bez prawnych konsekwencji:)
A ktoś cię kolekcjonuje już od dawna, wiedz że wśród dużych akcjonariuszy fluida są różni ludzie-między innymi właściciel kancelarii prawnej z Krakowa który jest w bardzo dobrym kontakcie ze spółką tak jak i ja i jeszcze kilku większych akcjonariuszy:)
Dark jest informatykiem i już nawet cię szukać nie trzeba poprzez nadawce internetu po uzyskaniu zgody od prokuratury, choć oficjalnie i tak ten proces musi przebiec!
Firma Fluid ma również osobę odpowiedzialną za wizerunek spółki i przedstawiciela prawnego od tego typu spraw, a z uwagi na to iż spółka nie jest jedną z wielu z kategorii podejrzanych nie reagujących na działanie na jej szkodę ponieważ kładzie duży nacisk na budowanie dobrego i imienia i zaufania w stosunku do akcjonariuszy to możesz być pewny że będzie się z tobą działo dziadu i mam tylko nadzieję że jesteś już dziadem bo inaczej na pewno nim zostaniesz i to jeszcze z wyrokiem!:)))
Pozdr. lamusie i manipuluj oraz kreuj fałszywy obraz spółki dalej!
P.S. A jak dostaniesz wezwanie to powiedz że to wszystko wina jokera, że to on ubrał naiwnych, a ty tylko ich ostrzegałeś i chciałeś się rozprawić z tym oszustem he-he:)))
No to mu Joker zepsułeś niespodziankę , teraz będzie mógł sobie kupić jakąś fajną szczoteczkę do zębów na "służbowy" wyjazd. No ale w końcu trochę się chłopak ostatnio napracował to i nagroda w postaci "wczasów" nie koniecznie pod gruszą mu się przyda.
Ciekawy jestem tylko przy okazji ile tych akcji skupił , czy dalej mu za drogo :)
Dnia 2014-01-11 o godz. 14:44 ~dark7 napisał(a):
> No to mu Joker zepsułeś niespodziankę , teraz będzie mógł
> sobie kupić jakąś fajną szczoteczkę do zębów na
> "służbowy" wyjazd. No ale w końcu
> trochę się chłopak ostatnio napracował to i nagroda w
> postaci "wczasów" nie koniecznie pod
> gruszą mu się przyda.
Ciekawy jestem tylko przy okazji ile
> tych akcji skupił , czy dalej mu za drogo :)
Lepiej dla niego aby tych akcji w ogóle nie posiadał, gdyż pogrąży go to jeszcze bardziej!:)
Oprócz działania na szkodę wizerunku spółki i akcjonariuszy posługując się kłamstwem i manipulacją ,dojdzie jeszcze działanie w celu uzyskania korzyści materialnych posługując się kłamstwem i manipulacją czyli opisywanie spółki jaką przewartościowanej i nic nie robiącej, przejadającej pieniądze z dofinansowania i emisji akcji dla FRi podając do publicznej wiadomości wyceny zaniżone jej wartości o kilkadziesiąt procent jednocześnie kupując akcje tej spółki, ale to już odrębna sprawa i nie spółka się zajmuje tymi rzeczami tylko KNF:)
A to kolejne kłamstwa i pomówienia na temat prezesa napisane przez IP 164.126.133
kasa jest,za nią prezio budue-dom z basenem krytm i odkrytym czyli letnim,posshaki,bmw,mersedesy-a wszysto to 'S" klass,oj dzieciaki ,pod ekologie najlepiej się dyma akcjonariuszy,swój jesteś inteligentny-zauważyleś ,ze sam wódz plugawy id...a sie do ciebie odzywa? to zly znak,jest żle,nikt nie sprzedaje ale i nikt nie kupuje :( perły już nikt nie chce,kazdy patrzy jak tutaj z mniejszą czy większą stratą ale wyjść,żadne info dobre,najlepsze fluida nie podniesie a sekciarskie handlowanie papierem między sobą nic nie daje ,pozdrawaim
Dnia 2014-01-11 o godz. 15:42 ~plugawy joker napisał(a):
> A to kolejne kłamstwa i pomówienia na temat prezesa
> napisane przez IP 164.126.133
kasa jest,za nią prezio
> budue-dom z basenem krytm i odkrytym czyli
> letnim,posshaki,bmw,mersedesy-a wszysto to
> 'S" klass,oj dzieciaki ,pod ekologie
> najlepiej się dyma akcjonariuszy,swój jesteś
> inteligentny-zauważyleś ,ze sam wódz plugawy id...a sie do
> ciebie odzywa? to zly znak,jest żle,nikt nie sprzedaje ale
> i nikt nie kupuje :( perły już nikt nie chce,kazdy patrzy
> jak tutaj z mniejszą czy większą stratą ale wyjść,żadne
> info dobre,najlepsze fluida nie podniesie a sekciarskie
> handlowanie papierem między sobą nic nie daje ,pozdrawaim
Cyt: "pod ekologie najlepiej się dyma akcjonariuszy"
To tylko kolejny przykład z wielu!
Radzę ci dziadu żebyś przyjął linię obrony opartą na tym iż jesteś psychicznie chory i nie zdajesz sobie sprawy z tego co robisz i piszesz he-he:), ale jeśli posiadasz akcje na rachunku których kupno zbiegnie się z natężonym szkalowaniem spółki, prezesa i akcjonariuszy ta linia obrony się na nic nie zda!:)
Teraz dziadu próbujesz pisać we wszystkich wątkach aby ten przesunął się na dół:)
Zrozum jełopie że to nie jest kierowane do innych tylko do ciebie i ta sprawa dotyczy ciebie, tym powinieneś się interesować a nie tym żeby jak najmniej osób to przeczytało ponieważ nie osoby z forum zakładają ci sprawę tylko kancelaria prawna reprezentująca spółkę!:)
KNF jak już pisałem to osobny rozdział dla ciebie.
trzeba być takim jełopem jak ty ,żeby się sugerować wpisami na forum, naganiałes na wzrosty aż nie szlo patrzec,jak ci "okupieni " po 2,50przez wasza spółdzielnię ubrani ,ruszą to nie wiem.........................................NAGANIACZU NA WZROSTY
Trzeba być niezłym kretynem żeby nie czytać ze zrozumieniem tego co jest napisane. Zarzuty będą za szkalowanie spółki a nie naganianie :) Nagonić i tak za bardzo się nie udało liczyliśmy że uda Ci się to lepiej ale jak widać po kursie źle odrobiłeś zadanie domowe i czas ci się już kończy.
Dnia 2014-01-11 o godz. 16:16 ~to poczytaj ale tak napisał(a):
> dokładnie jeleniu ,co to jest szkalowanie?
Baranie to jest dokładnie to co ty tutaj robisz od miesiąca - dla mnie akurat dobrze bo powiększyłem ilość swoich akcji ale obsrywanie firmy nie ujdzie ci na sucho i dobrze bo co innego naganianie w wersji mi się wydaje że kurs powinien spaść bo jest przegrzany a co innego to co robiłeś cały czas - to że teraz odwracasz kota ogonem nic nie da - sprawa poszła i toczy się już swoim życiem ;)
Dnia 2014-01-11 o godz. 16:04 ~osobny napisał(a):
> trzeba być takim jełopem jak ty ,żeby się sugerować wpisami
> na forum, naganiałes na wzrosty aż nie szlo patrzec,jak ci
> "okupieni " po 2,50przez wasza
> spółdzielnię ubrani ,ruszą to nie
> wiem.........................................NAGANIACZU NA
> WZROSTY
nie zagłuszysz Dziadu prawdy o sobie będziemy podbijać:)))))
i jeszcze jedno zrozumiesz wkrótce jak jest różnica pomiędzy naganianiem na śmiecia a zachętą do kupowania dobrej spółki a wtedy Ci co cię słuchali podziękują Ci na forum:)))
Choć moim zdaniem jesteś SAM SAM SAM SAM
Nie dyskutujcie z nim, to nie ma sensu!
Chciałem żeby miał świadomość tego co dzieje się obecnie w jego sprawie i tyle, wcześniej nie było potrzeby go powiadamiać z wiadomych względów:)
Teraz sparaliżowany strachem będzie się miotał i próbował wybielać.
Nie rozumie jełop dalej że nie tłumaczy się przed forumowiczami tylko będzie to robił w prokuraturze i możliwe że w KNF, ale to zależy od jego rachunku brokerskiego!
Dziecinada, prokuratura ma ważniejsze sprawy do rozpatrywania. Takie to są z miejsca umarzane z powodu znikomej szkodliwości społecznej :))
Dla jasności - nie bronię Dziada tylko reaguje na wasze śmieszne wpisy.
morelka to tylko dowodzi ,ze naganianie na wzrosty celem sprzedania akcji się nie powiodło :):P) joker tylko wątki fluida czyta ,nie wie co sie pisze na innych spółkach ,jego posty o tym ,że zależy mu na spadkach a nie wzrostach sam pisał :):)każdy widzi co się dzieje :)zreszta na świecie niepokój ogólny na giełdach ,pozdrawiam
Dnia 2014-01-11 o godz. 16:45 ~morelka napisał(a):
> Dziecinada, prokuratura ma ważniejsze sprawy do
> rozpatrywania. Takie to są z miejsca umarzane z powodu
> znikomej szkodliwości społecznej :))
Dla jasności - nie
> bronię Dziada tylko reaguje na wasze śmieszne wpisy.
To się okaże czy śmieszne :)
A to czy niska szkodliwość to wykaże analiza transakcji na rachunku
Spółka jest zdeterminowana aby chronić swoje dobre imię i to sie nie rozejdzie po kościach.
Dnia 2014-01-11 o godz. 16:52 ~temida napisał(a):
> Dnia 2014-01-11 o godz. 16:45 ~morelka napisał(a):
>
>
> > znikomej szkodliwości społecznej :))
Dla jasności
> - nie
> bronię Dziada tylko reaguje na wasze
> śmieszne wpisy.
To się okaże czy śmieszne :)
A to czy
> niska szkodliwość to wykaże analiza transakcji na rachunku
> Spółka jest zdeterminowana aby chronić swoje dobre imię i
> to sie nie rozejdzie po kościach.
oj się nie rozejdzie,uwierz mi ,
właśnie rozmawiałem ze znajomym prawnikiem naświetlilem sprawę w kilku zdaniach i też twierdzi że społka może go załatwić po ....
ale o tym sza...
Jak mu się dobiorą do dupy to w mig się zorientuje, że kwalifikuje on się do natychmiastowej hospitalizacji. Ten człowiek będzie obciążeniem dla społeczeństwa do samego końca.
Dla jasności - nie
Morela masz ponoć prawniczkę i nie wiesz że każdy czy to osoba fizyczna czy nie może z powództwa cywilnego założyć sprawę o pomówienia i szkalowanie dobrego imienia, a co dopiero spółka giełdowa której dobre imię ma wartość finansową i publiczną?:)))
Mało tego z urzędu takie sprawy również jeśli chodzi o rynki finansowe oraz działanie na szkodę spółek przez osoby trzecie są traktowane poważnie, to że nie masz żadnej wiedzy na żaden temat jest już dla mnie jasne od dawien dawna:)
Zadzwoń może choć raz do pana Jana, może się czegoś dowiesz na temat tego co wkrótce będzie się działo w spółce, czy będą jakieś komunikaty itd., możesz też spytać czy spółka coś robi z wiadomą już dla ciebie sytuacją odnośnie szkalowania jej dobrego imienia na forach internetowych!:)
Odważ się i zadzwoń choć raz wielka inwestorko he-he:)
Sami tu ynwestorzy z wiedzą o niczym, ale na forach aktywni że ho ho-dramat to wasz prywatny na szczęście he-he:)
Joker niestety morelka ma rację, będzie ciężko, choć jest to możliwe. Muszą być niezbite dowody, że dana określona osoba działa na szkądę spółki i jej wypowiedzi w jednoznaczny bezpodztawny sposób mogą przynić się do utraty wartości, dobrego imienia . W przypadku forum, ciężko jest nawet jednoznacznie określić kto pisze. Zawsze można próbować. Sądy są od tego aby takie sprawy roztrzygać, nie widzę przesłanek do sprawy w Prokuraturze. Pozdrawiam
pytanie retoryczne ,czy podobnie działała ta "spóldzielnia'? przez rok czasu otwierajac stronkę bankiera pierwsz to "fluid" aż sie rzygac chciało,ja jokerku jeśli już to zcywilnego i nie groź mi,spalony dysk oddałem przed świętami tam gdzie trzeba :):):):)
Dnia 2014-01-11 o godz. 17:19 ~DZIAD SAKRAMENCKI napisał(a):
> pytanie retoryczne ,czy podobnie działała ta
> "spóldzielnia'? przez rok czasu otwierajac
> stronkę bankiera pierwsz to "fluid" aż
> sie rzygac chciało,ja jokerku jeśli już to zcywilnego i
> nie groź mi,spalony dysk oddałem przed świętami tam gdzie
> trzeba :):):):)
No to już leżysz -przyznałeś się tym wpisem do winy.
Dnia 2014-01-11 o godz. 17:15 ~JeRo131 napisał(a):
> Joker niestety morelka ma rację, będzie ciężko, choć jest
> to możliwe. Muszą być niezbite dowody, że dana określona
> osoba działa na szkądę spółki i jej wypowiedzi w
> jednoznaczny bezpodztawny sposób mogą przynić się do utraty
> wartości, dobrego imienia . W przypadku forum, ciężko jest
> nawet jednoznacznie określić kto pisze. Zawsze można
> próbować. Sądy są od tego aby takie sprawy roztrzygać, nie
> widzę przesłanek do sprawy w Prokuraturze. Pozdrawiam
Jero ja nie jestem prawnikiem i nie jest to moja opinia i chęć, nie znam się na tym, ale skoro kancelaria prawna uważa w porozumieniu ze spółką że są ku temu podstawy na bazie zebranych wpisów od bankier.pl to albo są psychicznie chorzy, albo totalnymi laikami a ty i moreka macie rację he-he:)))
A co do ustalenia tego kto pisze , skoro bez problemu udało się informatykowi takiemu jak dark-nie wiem może jest kozakiem w tych sprawach to czy sądzisz że nie uda się organom?:)
Dnia 2014-01-11 o godz. 17:28 ~morelka napisał(a):
> Dnia 2014-01-11 o godz. 17:06 ~GRUBY napisał(a):
>
> gorzej jak ci pajacu ktoś z cywilnego za ubliżanie sprawe
> > założy ,serio piszę
I gra byłaby warta zachodu,
> bo facet ma kasę :))
Oczywiście że ma, ma też wiedzę o spółce bo nie jest niedorozwiniętym gołodupcem jak wy i ma też bardzo dużo akcji tej spółki i nie tylko on:)
A taka tępa dziewucha jak ty ma w głowie tylko to co wszyscy idioci, czyli że nie możemy sprzedać he-he:)
Czekaj morela na spadki golasie, zobacz czy może będą już w poniedziałek-przebieraj nóżkami:)))
Dnia 2014-01-11 o godz. 17:28 ~morelka napisał(a):
> Dnia 2014-01-11 o godz. 17:06 ~GRUBY napisał(a):
>
> gorzej jak ci pajacu ktoś z cywilnego za ubliżanie sprawe
> > założy ,serio piszę
I gra byłaby warta zachodu,
> bo facet ma kasę :))
Joker, widzę, że niewiele z tego postu zrozumiałeś - serio piszę
Oczywiście, że z powództwa cywilnego można założyć każdą sprawę - ale nikt z was tego nie zrobi a sama spółka nie będzie tracić pieniędzy i czasu na zajmowanie się na drodze sądowej takim bzdetem :))
A co się tyczy twojej wiedzy -to twoją podstawą jest wyszczekanie - a merytoryki niewiele..
Dnia 2014-01-11 o godz. 17:17 ~morelka napisał(a):
> Oczywiście, że z powództwa cywilnego można założyć każdą
> sprawę - ale nikt z was tego nie zrobi a sama spółka nie
> będzie tracić pieniędzy i czasu na zajmowanie się na drodze
> sądowej takim bzdetem :))
A co się tyczy twojej wiedzy
> -to twoją podstawą jest wyszczekanie - a merytoryki
> niewiele..
spalony dysk mojegoo kompa tuż przedświetami :):koszt 300 pln ,czyli żaden ,niemniej moglem poniesć strate ,nie mając dostępu ,takze uwazaj joker co piszesz ,twoje posty świadczace o naganianiu w tą lub w tamtą stronę, też istnieją jak wszystkie ,masz po prostu "zryty łeb" sam uwierzyleś w to co przez ponad rok czasu ludziom wmawiałeś ,w tym wszystkim joker na twoją niekorzyść działa jednoooo.ale tego nie napiszę ,jesteś ...............................................................brak słów ,a ludzie ,którzy przez ciebie naprawde stracili.............................?
Dla jasności - nie
Bo ja wiem- ja wyceniam straty spowodowane jego wpisami na co najmniej bańkę
a zegarek Nowaka wart 1/5 tego i cały kraj się tym zajmuje.
A zresztą będzie miał jedną sprawę z urzędu a drugą zbiorową prywatną.
Ciekawym przypadkiem jest case związany z jakże popularnym wśród inwestorów internetowym forum „Parkietu”. W wątku dotyczącym jednej ze spółek, pojawił się wpis z wklejonym „raportem bieżącym” z serwisu Reuters dotyczącym rzekomego przejęcia. Informacja wywołała duże poruszenie, natomiast po pewnym czasie okazało się, że raport jest fałszywy – żadna tego rodzaju depesza nigdy w Reutersie się nie ukazała. Komisja odnalazła delikwenta i ukarała go karą pieniężną w wysokości 100.000 zł. Inny internauta za podobne działanie dostał 20.000 zł kary.
Jak widać – to co pisane jest na forach internetowych ma swoje znaczenie także w wymiarze prawnym. Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji – zarówno pozytywnych i negatywnych – może skończyć się surowymi karami. Oczywiście gdyby Komisja miała ścigać każdy nieprawdziwy wpis na forach, lub też każdą „lekko” mijającą się z rzeczywistością wypowiedź prezesa spółki, nie robiła by nic innego – ale należy być świadomym że teoretycznie nawet głupi „raport-żart” wpisany na forum publicznym, a dotyczący spółki publicznej, może nieść za sobą konsekwencje prawne.
Inaczej skonstruowana jest odpowiedzialność dziennikarza za manipulację informacją.
Rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym internetu, lub w inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzać w błąd w zakresie instrumentów finansowych przez dziennikarza jest czynem zabronionym wtedy, jeżeli:
nie działał z zachowaniem należytej staranności zawodowej
albo jeżeli uzyskał z rozpowszechniania takich informacji bezpośrednią lub pośrednią korzyść majątkową lub osobistą dla siebie lub innej osoby, nawet działając z zachowaniem tej staranności,
Innymi słowy, dziennikarz poniesie odpowiedzialność za manipulację, jeżeli napisał np. nieprawdziwy artykuł nie dochowując staranności zawodowej (czyli odpowiednie zbieranie informacji, czerpanie wiadomości z kilku źródeł, krytyczna weryfikacja, zasięgnięcie opinii specjalistów itp.), albo jeżeli uzyskał z rozpowszechniania takiej informacji bezpośrednią lub pośrednią korzyść majątkową dla siebie lub innej osoby.
Komisja Nadzoru Finansowego wykryła i skierowała do prokuratury jeden taki przypadek. Dziennikarz najpopularniejszej gazety giełdowej pisał w latach 2008-2009 artykuły na temat różnych spółek – zwykle małych lub średnich. Artykuły były bardzo optymistyczne – „wkrótce będzie przejęcie”, „będzie zysk”, „wchodzi nowy inwestor”. Co prawda, zwykle po czasie okazywało się, że nic z tych szumnych wieści się nie sprawdzało. W przypadku jednej ze spółek, mające być rzekomo przejętej przez koncern z USA, już na drugi dzień ukazała się informacja, że z przejęcia nici.
Komisja porównała daty publikacji artykułów z operacjami na dwóch rachunkach maklerskich (jeden z nich był założony na członka rodziny dziennikarza, inny na osobę trzecią, ale logowania na rachunki były z tego samego komputera). Przed publikacją artykułu właściciele rachunków dokonywali zakupu akcji tej spółki, która miała być opisywana. Po publikacji – sprzedawali z zyskiem od kilkunastu procent w górę.
Co więcej, właściciele tych rachunków nie dokonywali żadnych innych operacji poza tymi związanymi z publikacjami w gazecie. Zysk z tych operacji oszacowano na blisko 400 tys. zł. Kara za manipulację informacją przez dziennikarza może być bardzo surowa – to już nie delikt administracyjny, ale przestępstwo karne. Jak widać – zaufanie do artykułów prasowych powinno także być ograniczone…
postami zfluida też się pewien dziennikarz znajomy interesował:):)pamiętaj a napiszę to tylko raz ,różni ludzie tutaj mogą inwestować ,tacy ,ktorych majątek twój wódz joker tylko na filmach może pooglądać też:):))komuś tutaj w pewnym okresie na czymś zalezało i to bardzo................????????????/// :):)
sam sp....j ,a najlepiej załóż wątek dla ubranych......moim zdaniem prywatnym fluid na poziomy 2,50 nieprędko wróci ;(:(:( głupich nie sieją ...................................;):):)ćmoku jokera
Dnia 2014-01-11 o godz. 17:42 ~DZIAD SAKRAMENCKI napisał(a):
> sam sp....j ,a najlepiej załóż wątek dla ubranych......moim
> zdaniem prywatnym fluid na poziomy 2,50 nieprędko wróci
> ;(:(:( głupich nie sieją
> ...................................;):):)ćmoku jokera
oczywiscie ze nie wroci na 2.50
Towaru juz nie ma komu sprzedawac bo na olacgamoni polowa juz opchnela towar po otwarciu na wieksza ilosc uzytkownikow. Ci lykali jak pelikany ale trzeba oddac honor glownym sternikom tego grajdolka ze ciagle tworza iluzje czegos wyjatkowego. Fakt papierek w ktory jest to zapakowane robi wrazenie. Tu wg. jokera mialo byc tyle odpalow ze 10 pln to malo. Gdzie kurs dzis jest?
co do wpisów morelki na temat dziada i karalności tego co robi- jeżeli masz prawniczkę to nie pisz bzdur tylko jej spytaj
o:
1. naruszenie dobrego imienia osoby prawnej - K.C chyba art.24- polecam
2. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe
3 . A przy założeniu że na tej podstawie inne osoby dokonały NIEKORZYSTNEGO ROZPORZĄDZENIA SWOIM MIENIEM to masz zarzuty z kodeksu karnego:
poczytaj sobie:
Art. 286. Oszustwo
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania,
podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
§ 2. Tej samej karze podlega, kto żąda korzyści majątkowej w zamian za zwrot bezprawnie zabranej rzeczy.
co prawda pracuję w innym zawodzie na stałe ale kierunkowe wykształcenie i kilku kolegów z którymi mogę się skonsultować w tej kwestii również mam
więc pisz dalej co piszesz - twoja sprawa
pozdr
Tak doigrałeś się dziadu, nie ujdzie ci to na sucho.Prokuratura i sądy traktują takie sprawy, wbrew temu co myślisz , bardzo poważnie. Pomówienia i szkalowanie na forach internetowych rozpowszechnia się w zastraszającym tempie ,a walka z tego typu sprawami to nowa dziedzina działania wymiaru sprawiedliwości .
W twoim przypadku to ewidentne działanie na szkodę spółki poprzez rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji. I to wystarczy.
ja tutaj tylko namolne naganianie widzę ,pczytaj pati wasz estare posty :):):0 a o spółce piszą sami forumowicz tak jak i ja ,raz dobrze,raz niedobrze,czytaj uwaznie