• dzwoniłem i tu na forum pisałem ,moder usunał posty Autor: ~antymax [188.33.210.*]
    aha,pisałem też max ,że twoje posty "ktoś " z firmy też czyta,ale jestes dorosły i wiesz co robisz,ja tam z koniem nigdy sie nie kopałem ponieważ wiem,że nie mam szans,ale pomówienia to.......no nieładnie-to delikatne słowo,pozdrawiam cierpliwych,nie jest oceną maxa czy firma a lub b czy i co robi:):)niewazne,piszę łagodnie więc ten post powinien pozostać ;)
  • Re: dzwoniłem i tu na forum pisałem ,moder usunał posty Autor: ~Qwert [91.238.216.*]
    Czyli co firma która nie prowadzi działalności wciska nam kit od lat i naciąga a my mamy się radować i zachwycać że nas przekręcają. Tak ?
    Człowieku żartujesz sobie czy co ?
    Nie wiem co jakiś MAX o nich pisał ale ch... mnie obchodzi czy oni czytają forum czy nie.
    Każdy już wie co to są za ludzie i ile warte są ich bajdy o holdingach, kopalniach, ciepłowniach i inne cwaniackie obiecanki, żeby omamić ludzi i wcisnąć im akcje.
    Jak ten wałek się nie wyjaśni to tu się dopiero zacznie jazda bo tu są ludzie już na maksa wk...
  • Re: dzwoniłem i tu na forum pisałem ,moder usunał posty Autor: rkm [77.223.201.*]
    Niech czytają. Wesoło im w każdym razie nie powinno być a z pewnością będzie coraz mniej.
  • Re: dzwoniłem i tu na forum pisałem ,moder usunał posty Autor: ~ra [178.183.180.*]
    a ja czekam na moja zalegla dywidende z kazdym dniem oprocentowanie rosnie i to w postepie geometrycznym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: dzwoniłem i tu na forum pisałem ,moder usunał posty Autor: ~Inwestorka II [213.158.216.*]
    Dlaczego my akcjonariusze spółki giełdowej mamy się bać "jakiegoś ktosia" co czyta forum.
    Niech wyjdzie i odpowie na wiele zadanych "ktosiowi" pytań ,niech coś zrobi w sprawie odwieszenia akcji i wypłaceniem dywidendy.
    ps może zapoznaj się z komunikatami spółki z ostatnich 2 lat
  • Masz rację... Autor: ~MAX [89.72.46.*]
    Milczenie spółki i brak informacji rodzi niepotrzebne nerwy i dyskusje.
    na pytania zadane na WZA władze spółki nie udzieliły pytania na wiele istotnych odpowiedzi. M. in. o te, dotyczące Vattenfalla.
    Dokładność w raportach też by się przydała, bo całkiem niemało błędów im się trafiało 'oczywistych pisarskich" podobno. Ale raport napisany rzetelnie takich nie powinien mieć. Poza tym.... terminy (jak z wysłaniem wniosku). Szkoda pisać.... .

Na razie czekam na komunikat ze spółki i chyba jak wszyscy Akcjonariusze na to, że spółka wypełni wszystkie obowiązki będące powodem zawieszenia notowań.

Przydałaby się też jasna wizja działalności inwestycyjnej (na razie jest to dość enigmatyczne).

Z jednej strony można powiedzieć, że PSW niby też jest poszkodowane przez Dom Inwestycyjny Platinum Capital S.A. (bo ten nie zawiadamiał w odpowiednim czasie o stanie posiadania akcji), ale P.Krawczyk sprawuje funkcje związane z dostępem do informacji w obu tych podmiotach (i DI Platinum i w PSW). Więc to budzi uzasadnione obawy o uczciwość.

Szkoda pisać.... . Wszystkim przydałby się spokój i konkretne informacje ze spółki ucinające wszelkie domysły i spekulacje.

Na razie jednak sporo rzeczy jest po prostu niewiadomą. Choćby to kiedy spółka spełni warunki odwieszenia jej notowań.
  • Re: Masz rację... Autor: ~George [89.73.75.*]
    "Autor: ~MAX [89.72.46.*], 2014-01-08 10:15
    Milczenie spółki i brak informacji rodzi niepotrzebne nerwy i dyskusje."

Nerwy i dyskusje to mogło powodować do II, III kw 2012 r. Od tamtej pory dyskusje sa zbędne z oczywistych powodów.

Liczysz na cud, na Nicogames także wyczekują cudu, od 3 lat. Trzeba w końcu sobie to uświadomić kasa przepadła. Powody i kto za tym stoi wszyscy dobrze znamy.
  • Re: Masz rację... Autor: ~antymax [31.175.187.*]
    A NAGANIAJCIE SOBIE NA SPADKI ,NAJWYZEJ TANIEJ DOKUPIE ,WY POTEM JAK ZWYKLE BEDZIECIE SIĘ BIC :):)BUHAHHAHAAHAHAHAHAHAAAAAAA
  • do tego powinni jeszcze dołączyć sprawę KCSP Autor: _olo_ [194.181.188.*]
    o wykorzystanie informacji poufnej.

Co do tego, że ktoś z firmy czyta forum? Jeżeli będą sprawdzać to pewnie też zwrócą uwagę czy osoby z firmy piszą na tym forum i co piszą.
  • Re: dzwoniłem i tu na forum pisałem ,moder usunał posty Autor: ~Frog711 [178.42.184.*]
    ale numer !, szczyt hipokryzji !
    mamy się bać, bo złodzieje K czytają forum ?
    ręce opadają od takiego debilizmu,
    przyjdzie czas na całą hołotę co brała udział w tym wałku.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.175.187.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • A pietrek nie mówił co z akcjami serii Ł Autor: _olo_ [194.181.188.*]
    skoro wg ciebie jest taki wiarygodny?
  • Re: A pietrek nie mówił co z akcjami serii Ł Autor: ~antymax [31.175.187.*]
    nie chodzi o to cy...e ,ale pokaż mi inne wiarygodne spólki z nc / max nawet nie chce ,bo utopiliście na tyle,że nawet na telefony do firmy was nie stać :):) co z aakcjonariat,ale po 10 będziesz ciamkał olo i max jak nic
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.175.187.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: dzwoniłem i tu na forum pisałem ,moder usunał posty Autor: ~Frog711 [178.42.184.*]
    ten warchlak z IP31.175.187.* jest z chlewa starego knura,
    nie zniżajcie się do poziomu g*....,olać ciepłym moczem trzodę z anielewicza.
    w pierdlu wyprostują im stolce.
  • Re: dzwoniłem i tu na forum pisałem ,moder usunał posty Autor: ~Inwestorka II [213.158.217.*]
    Antymax, Ty się tak nie ciesz, że masz pieniądze na telefon, co Ty tam się możesz dowiedzieć?
    Są wśród nas tacy co byli nawet na walnym ?
    Dla rozluźnienia przeczytaj sobie historię rejestracji akcji serri L. Jak wysyłali wniosek, jak wypełniali.
    Twoje pieniądze, Twój biznes.
    Ja będę się biła żeby Tobie sprzedać swoje akcje, tylko doprowadź do ceny 1,60 zł.
    Otoczenie "ktoś" to tw....?

[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,01 2014-04-04 14:52:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.