to jeszcze nic. Najwiekszym bledem byla proba obrocenia kota ogonem wykorzystujac pseudo specjalistow od tzw "PR"
Proba przedstawienia jawnego wykiwania panstwa jako sukces biednego uciesnionego przedsiebiorcy.
Dalbym temu wiare i poparl firme w tym co robi bo sam jestem przeciwnikiem rzadu tuska.
Ale na Boga o czym my tutaj mowimy ?? Ktos kto zarabia miliard i mu malo, chce 2 miliardy robiac rzeczy z moralnoscia i etyka nie majace nic wspolnego do tego watpliwe prawnie !
Zenujaca proba zorganizowania kontrataku bazujac na antyrzadowych nastrojach.
Gdyby o biednego chodzilo spoleczenstwo by to kupilo, ale tu chodzi o miliardera ktory robi takie rzeczy ! Unika placenia podatkow w sposob ostentacyjny pokazujac ze my wszyscy jestesmy frajerami i debilami.
proponuje zatrudnijcie Wolters Kluwer - inaczej z tego co narobiliscie sie nigdy nie wygrzebiecie. Ja na pewno juz w Reserved nic nie kupie.
Nie bede wspieral cypryjskiego PKB ( czytaj cypryjskiego nierobola )
Popieram ja,moja rodzina i znajomi nie dotkniemy i nie zakupimy wyrobów od tych dziadów.
Niech te podróby sprzedają na Cyprze bo Ruskie już wiedzą ,że to polska marka i też nie dotkną.