• wątpliwe wydatki Autor: ~xyz [89.68.217.*]
    czy w czasie walki o dodatnie wyniki finansowe są konieczne takie wydatki jak zmiana strony internetowej? Zwłaszcza, że zawartość merytoryczna tekstów i zdjęć to kopiuj wklej z przedniej wersji, a wygląd... cóż, kwestia gustu. Mnie się nie podoba. Co Pani Prezes chce udowodnić w ten sposób?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.7.218.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wątpliwe wydatki Autor: ~Gerg [95.40.57.*]
    A mnie odpowiada to, że oferta wygląda lepiej. Tylko ile kosztowala ta strna? Bo moze bylo warto. Promocja poprzez www jest najtańszą formą dotarcia do Klienta. No to teraz czekamy na efekty w postaci sprzedaży.
  • Re: wątpliwe wydatki Autor: ~Arturo [46.151.74.*]
    Jakie efekty w postaci sprzedaży jak tam już tylko Pietrzyk został kumaty, od reszty niczego sensownego na temat oferty firmy się nie dowiesz, jeden człowiek tego nie pociągnie.
  • Re: wątpliwe wydatki Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Pewnie masz rację, tylko nie trzeba być piekarzem, aby jeść chleb, nie trzeba zatrudniać 10 sprzedawców, aby sprzedawać. Są różne kanały dystrybucji i nawet jedna osoba może to inteligentnie ustawić. Wtedy strona www jest albo dla detalistów i mniejszych wykonawców / projektantów (choć raczej nie bo nie ma żadnego mechanizmu zakupowego, a szkoda....), albo www służy tylko, jako informacja dla hurtowników, a to oznacza, że jest tylko wizytówką pre i post meetingu. Serce sprzedaży odbywa się na meetingach branżowych.

LUXIMA otrzymuje propozycję bycia tu i tam, aby się pokazać, czyli ktoś z zewnątrz może to wesprzeć, ale nie może być tak, że temu komuś zależy bardziej niż samej firmie. Już raz taką postawę ćwiczyłem na niejakim ATON-ie i baaaardzo tego żałuję. Nigdy więcej.

Wg mojej wiedzy na ofertach skorzystali konkurenci LUXIMY , np. PHILLIPS przyjął propozycję i ma z tego pierwsze frukty. A dlaczego porównuję LUXIMę do PHILLIPS-a. No dlatego, że po pierwsze robi to sama LUXIMA mówiąc na nowej stronie www tak cyt" Dążymy do budowania pozycji znaczącego w świecie ekspor­tera opraw oświetleniowych wykorzystujących najnowsze osiągnięcia w dziedzinie półprzewodnikowych źródeł światła LED".

Ja też dążę do bycia multimilionerem dzięki posiadanemu pakietu akcji LUXIM-y....
    Tylko obecnie oba stwierdzenia brzmią równie śmiesznie, bo coś mi się zdaje, że nie ma podstaw by w IV kw. spółka odnotowała zyski. Jakoś nie słyszeliśmy o kontraktach.

Czy LUXIMę tez obejmuje sprawa wycofywania z giełdy akcji groszowych lub scalania, czy to nie obejmuje NC?
  • Re: wątpliwe wydatki Autor: ~Prezio [78.88.95.*]
    Eee tam, pietrzyka tez wyrzuci
[x]
LUXIMA 0,00% 0,01 2018-11-14 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.