Gdybyście byli wnikliwszymi obserwatorami to dowiedzielibyście sie, że Szybki7 panny szukać nie musi bo ma rodzinę, że ma i inna pracę i nie absorbuje go juz tak bardzo to ciągłe użeranie sie na forum ze swoimi zajadłymi przeciwnikami. Kto go poznal na tyle co ja po wpisach to nie dziwi sie, że zwolnił tempo....to wszystko zaczęlo wymykać się spod kontroli i stawało się coraz trudniejsze do strawienia.
Z pewnościa nie raz kręci go by odpisać i przywołać kogoś do porządku ale widocznie rozsądek wziął górę choć też uspokojałem sie po jego wpisach.
Ludzie nauczyli sie mieć wodza a bez niego jak te barany lezą i beczą bez składu i ładu....a przecież mamy swój rozum, bez urazy Szybki...dzieki Tobie wiele sie tu juz nauczyłem. Pozdro w Nowym Roku.
Dzięki za dobre słowa . Dlatego teraz napiszę jeden raz - to co uważam.
Trakcja w tym roku da zarobić i będzie znacznie wyżej niż teraz , ale czas na wzrosty najszybciej od lutego.
Namieszał rząd i OFE.... A teraz ile spadnie i czy w ogóle spadnie to trudno określić i na ten temat wolę się nie wypowiadać (chociaż ma swoje zdanie) .
Przy 1,30 napisałem, że niech każdy robi jak uważa bo nie chciałem swoimi wypowiedziami wprowadzać w błąd, bo czas(styczeń) trudny i DZIWNY a i chciałem uniknąć krzyku gdybym napisał nieco inaczej niż zwykle. Nadto dość już mam tego jazgotu i ataków dzieciarni.
Teraz czas dla spryciarzy.
Pozdrawiam.
Szybki dzięki, że napisałeś swoją opinię o Trakcji ;-)
Ja też dałam sobie spokój generalnie z forum bankiera,
choć czasami coś tam przeczytam.
Zgadzam się, że styczeń to miesiąc dziwny,
fundamentalnie na Trakcji nic się nie zmieniło,
więc jeśli tylko rynek choć troche będzie sprzyjał,
to Trakcja powinna dać zarobić w tym roku.
Gorzej jak nastąpi załamanie na Wall Street- miejmy nadzieję, że to jednak dopiero w końcówce roku.
OFE nie miały trakcji
spółkę napompowały małe fundy i naganiacze, obawiam się, że aktualnie szanse na wzrosty są małe - wpierw zjazd na niskie poziomy i powtórzenie akcji z naganiaczami - czyli druga fala
Miło że odpisałeś Szybki, może za dużo juz nam Trakcja nie spadnie? A zresztą...
Kręce się wokół swojej średniej jak w betoniarce ale przeczekam jakos ten styczeń.
Nie chcę juz skakać po spółkach bo niedawno wyskoczyłem z Plazy a ona teraz daje do wiwatu...ehhh
Pozdrawiam, wszystkiego dobrego.
Dzięki za dobre słowa . Dlatego teraz napiszę jeden raz - to co uważam. Trakcja w tym roku da zarobić i będzie znacznie wyżej niż teraz , ale czas na wzrosty najszybciej od lutego. Namieszał rząd i OFE.... A teraz ile spadnie i czy w ogóle spadnie to trudno określić i na ten temat wolę się nie wypowiadać (chociaż ma swoje zdanie) . Przy 1,30 napisałem, że niech każdy robi jak uważa bo nie chciałem swoimi wypowiedziami wprowadzać w błąd, bo czas(styczeń) trudny i DZIWNY a i chciałem uniknąć krzyku gdybym napisał nieco inaczej niż zwykle. Nadto dość już mam tego jazgotu i ataków dzieciarni. Teraz czas dla spryciarzy. Pozdrawiam.
Aby już zakończyć tą ciągłą manipulację i podawanie nieprawdy przez Potrójnego CEN.ZO.RA dodam, że owszem szybki w pewnym momencie myślał, że może jednak (krótkoterminowo) będzie atak na 1,50, ale NIE polecał tylko wyrażał swoje zdanie i po tym potrafił przeprosić. A o cenie 2 zl , a i wyżej mówił znacznie wcześniej zanim nasz kochany rząd ,,oskubał" (delikatnie mówiąc) OFE. https://www.bankier.pl/forum/temat_koniec,14936699.html
..........KONIEC ............ Autor: ~do forumowiczów [81.190.148.*] 2014-06-01 09:18 ...Szybki najpierw zwątpił w kolejny rychły atak na1,50, następnie uwierzył, że może krótkoterminową podciągną na 1,50 bo wskazywało na to ruchy i kurs podszedł do1,42. Jednak szybki się mylił. A jeżeli ktoś kierował się opinią szybkiego i przez to stracił to SZYBKI PRZEPRASZA. Jednak przypominam, że szybki POLECAŁ w dosłownym znaczeni tylko wtedy gdy cena akcji była w samym dołku.
Sprzedam akcje dopiero wtedy jak Szybki7 Autor: potrójny axel [188.33.161.*], 2013-11-27 13:20 Na szybkim nigdy się nie zawiodłem odnośnie kursu Trakcji :) Tak jak napisałem wcześniej. Nie sprzedam i nie będę miał pretensji nawet gdybym miał to zrobić przy 0,77.
Hiszpanka który zalogował się jako POTRÓJNY AXEL. POTRÓJNY axel - dawna HISZPANKA gdzie są kolejne złotówki które obiecałeś ludziom. Teraz nagle spółka zrobiła się zła? KOLEJNY raz zmieniłeś zdanie? Innym UCZCIWYM błędy wytykasz, przeinaczasz fakty, manipulujesz, a sam co tu wyprawiałeś? PYTAM - GDZIE NASTĘPNE ZŁOTÓWKI? !!!
Autor: ~hiszpanka [80.238.123.*] 2012-11-28 00:40 Nie pozostaje nic innego jak spokojnie czekać na pierwszą złotówkę... następne przyjdą łatwiej :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Potrójny pisał tu jako hiszpanka i wciąż zapowiadał krachy, zwały itp. Był znien.awidz.ony na tym forum. Potem zmienił opcję (ZACHWALAŁ) i grał na wzrosty (stąd ten powyższy post), a później .... już nic normalnego nie pisał ... tylko wyzywa, złorz.eczy i atakuje ludzi wypominając błędy do tego często DRASTYCZNIE przeinaczając fakty.
Nie rozumiem tych kłótni tutaj. mamy człowieka z OFE który dokładnie pisze gdzie papier się zatrzyma i skąd odbije a tu wszyscy się naparzają wzajemnie. Panie OFE pisz pan częściej
Sprzedam akcje dopiero wtedy jak Szybki7 Autor: potrójny axel [188.33.161.*], 2013-11-27 13:20 Na szybkim nigdy się nie zawiodłem odnośnie kursu Trakcji :) Tak jak napisałem wcześniej. Nie sprzedam i nie będę miał pretensji nawet gdybym miał to zrobić przy 0,77.
Hiszpanka który zalogował się jako POTRÓJNY AXEL. POTRÓJNY axel - dawna HISZPANKA gdzie są kolejne złotówki które obiecałeś ludziom. Teraz nagle spółka zrobiła się zła? KOLEJNY raz zmieniłeś zdanie? Innym UCZCIWYM błędy wytykasz, przeinaczasz fakty, manipulujesz, a sam co tu wyprawiałeś? PYTAM - GDZIE NASTĘPNE ZŁOTÓWKI? !!!
Autor: ~hiszpanka [80.238.123.*] 2012-11-28 00:40 Nie pozostaje nic innego jak spokojnie czekać na pierwszą złotówkę... następne przyjdą łatwiej :)