Ale cyrk z tym naszym Badziewiakiem ! nawet się nie spodziewałem dzisiaj kursu poniżej 5.pln. Płynności 0,00 dziadostwo do2. ale się zabawiają-hahaha ! niestety wydałem kasę i nic nie mogę zadziałać-zrobić. Po 6,XX nikt nie chciał wyrzucać a tu takie jajka skąd te akcje lecą ? oto jest pytanie na miarę rozmyślania ( samosprzedawanie trwa !!! ) . Ja nie sprzedałem ani 1-akcji ba! nie zamierzam sprzedawać. Może początek 2014 będzie lepszy ? tego sobie i Wam życzę w nadchodzącym Nowym Roku - pozdrowionka.
Masakra Jack! Mówiłem, że coś jest nie tak jak było powyżej 6zł. Powiem szczerze, że tragicznie to zaczyna wyglądać. Jeśli pęknie te 4.9 i zleci znów na 4.4-4.6 to raczej można będzie już liczyć tylko na odreagowanie w stronę 5-5.5. Podaż tu będzie bardzo duża, a hossa wiecznie trwać nie będzie i może już nie być czasu by zrobić 7-8!!!
Słuchaj Jack! Nie ma siły, musi być coś głęboko fundamentalnie nie tak z ta spółką. Patrz na Ronson, Robyg - zdrowy trend wzrostowy. Fundusze tam biją się o akcje. Natomiast JWC rynek nie lubi i może wypaść jakiś trup, który uzasadni tak bijące po oczach odstawanie od reszty stawki deweloperów. Tylko chyba GANT się gorzej zachowuje.
Słuchaj JAck! Żeby nie było, że tylko czarne barwy u mnie. W optymistycznym wypadku papier robi coś na miarę ORGR z prawym ramieniem w okolicach 4.4-4.6 i możesz mieć swój zasięg 8 zeta, ale to pod warunkiem hossy na GPW dalszej. Patrz na USA jakie rozgrzane, a rynki wschodzące w niełasce. Nie wiem czy papier zdąży coś takiego zrobić!!!
Podstawowa zasada giełdy kupuj w dołku, sprzedawaj na górce. Nie ma obecnie na GPW tak przecenionego dewelopera, który ma dobre wyniki. Jest wzrost zysku rok do roku może nie oszałamiający, ale jednak, gdzie dla przykładu Polnord ma spadek sprzedaży i do tego dodruk akcji w 2013r. Ruszył program MDM od stycznia, a JWC ma na polskim rynku najwięcej mieszkań, które kwalifikują się do tego programu. Także najbliższe miesiące powinny być coraz lepsze dla JWC :)
JWC robi konsole przed wybiciem. Dobierac w tej cenie bo dłuzej takiej promocji raczej nie bedzie. Moja srednia to 5,2 i uważam ze mam te akcje w mega taniej cenie.
Sprzedam za 52 zł.
Jack! Nędza straszna z tą spółką! Rynek musiałby chyba zrobić 30-40% w górę by badziewiak poszedł na te 8 zeta czy to możliwe? Czy USA będą rosnąć w nieskończoność?
możemy się cofnąć na te 4,40 ale obecnie 4,80 się broni od kilku sesji.Nic nie magę zadziałać bo jestem zapełniony na maxa i nie mam już wolnej kasy .Obecnie tylko obserwuję i czekam z boku-niestety. Taki Warimpex jedzie non stop na minusie i akcje zdrożały prawie 200 % w rok. JWC zawsze na plusie i co ? a no nic kompletnie. Ostatnio nie ma płynności wcale, chłopcy pykają -bawią się i jest cyrk co im zależy zrobić technicznie 4,40 ? małymi,śmiesznymi obrotami. Sam jestem BARDZO ZDZIWIONY tym kursem ale nerwy mam na wodzy-wiecznie tak nie będzie. Akcji nie przybywa F.F. niski to tylko kwestia czasu. Ja nie sprzedaję i czekam cierpliwie na koniec udawanej głupoty. Pozdrowionka-będzie lepiej-kiedy ? nie wiem a że tu wszystko jest możliwe to inna sprawa. JWC nie odbił prawie wcale w/g innych spółek.
poczynajac od tego roku jwc chce oddawac rocznie 1500 mieszkan.cel b.ambitny.na bananie sie co niektorzy chwala ze maja juz dosc i oddaja zyskownego gniota za pol ceny.a w konkurecyjnym polnordzie ida wielkie zmiany-gruby rysiek przymuszony sytuacja zaczal wstepne rozmowy o sprzedazy calego swojego pakietu.ale cena ma byc duzo wyzsza niz rynkowa i platna w gotowce.idzie nowe...
Z 853 do 941 mieszkań w 2013 roku ! przecież nie jest żle ba dobrze jest. JWC bierze się za budowę hoteli w W-ie na Kasprzaka 4-gwiazdkowy aparthotel. W szczecinie też ma powstać hotel w Starej Danie. O co więc chodzi z tym śmiesznym kursem ? Dzisiaj akcje Badziewiaka nr:4. powinny kosztować 14-16 pln. a co mamy ? Cierpliwości
widac ze nie pojdzie do gory w najblizszych sesjach, sprzedaz z ukrytego na 4,9 jest duza aby odechcialo sie szarpania w gore, raczej celem jest zniechecenie do waloru by odebrc nizej to co mozna....szarpniecie pewnie do gory dopiero pod wyniki 1 kwartalu, moze jakis pierwszyruch na szczyty lokalne w lutym....
ale to i tak zalezy od kogos co zrobi z pakietem setek tysiecy akcji a nie od nas....
Wszędzie gdzie się wpierd... te przygłupy zawsze są problemy-niestety. Kto ma kasę niech się ustawia na 4,50.pln. ja niestety nie skorzystam chyba że coś sprzedam w między czasie ? Za szybo się okupiłem na maxa-za szybko .Ale moja średnia to 5,xx z małymi groszami-nie jest tak żle. Nie bać się i BRAĆ !!! 3 x brać bo taniocha jest teraz naprawdę.Pozdrowionka
dalej stoję na okazję czekam- co K... będzie ? Sprzedałem inne akcje z zyskiem to w Badziewiaka dalej wchodzę coraz taniej kupuję !!! gdzieś trzeba stracić-hahaha. Nie czekajcie za długo -teraz jest dobry moment do dokupienia. Pozdrawiam
Wszystko poniżej 5.pln jest taniochą a 4,70-4,80 to już wybitnie. Za parę dni już tylko po tym śmiesznym kursie nic nie pozostanie. Na 2-3 pln. nie czekajcie dla waszego dobra-ZAROBKU !pozdrawiam odważnych inwestorów którzy lubią zarabiać prawdziwe pieniądze !!!
AEGON OFE sprzedał - 3,29 % akcji 7 186 145 sztuk ! teraz wiadomo skąd ta nadpodaż i takie spadki poniżej 5.pln. Ale debile przecież NIE zarobili tylko stracili. Tak barany dbają o nasze przyszłe emerytury-kasę. Może i dobrze że ryżyKUNDEL upier.... im kasę ?
palenie głupa trwa nadal aż już patrzeć na to nie mogę ! dziadowanie . Grubasy bezrozumne kto wam wrzuci po tej cenie ? na pewno nie ja-zapomnijcie o tym. Dla mnie możecie stać tak jeszcze 5-lat .
Rusza nowa inwestycja w Katowicach na 573 lokale. 1-etap 149 mieszkań planowane oddanie 1-kw. 2015 wybudowane w 17-kondygnacyjnym budynku. Ceny lokali od 4200 m2. łapią się na MdM A kurs nadal bez zmian-nędza !
Kurs badziewiaka nr4. ostry-SPADKOWY ! PRÓBUJEMY ZŁAPAĆ WSPARCIE W OKOLICACH 3,60. pln. jak go pokonamy następne w okolicach 3,20.pln. Najbliższe opory to 4,00 - 4,60- 5,10- 5,90 pln. RSI -negatywne , MACD nie pokazuje szybkiego odwrócenia trendu . To z punktu techniki która tutaj działa jak chce- jak jej się podoba !!! Mając prawie wszystkie akcje w portfelu można sobie rysować co się chce-co się komu podoba !!!!! pozdrawiam i cierpliwości