W sprawie Serenity jak się dowiedziałem właśnie trwa proces ustanawiania do spółki kuratora.Sędzia sądu w gdańsku ( kobieta ) chyba od kwietnia 2013 roku lub wcześniej nie potrafiła ustanowić do spółki kuratora.W końcu kiedy wyznaczyła taką osobę , chyba z listy i tą osobą też miała być jakaś sędzia ( kobieta ) czyli osoba znająca prawo to dowiedziałem się, że od listopada nie stawiła się na wezwania sądu.W listopadzie nie przyszła ot tak sobie, a w grudniu nie odebrała wezwania sądu na rozprawę co do kuratora.
I co tu o tym sądzić?.Chyba do jednej i do drugiej sędzi dotarli prawnicy prezesa i przemówili im do rozsądku.
Ciekawe co wymyślą teraz ci prawnicy na trzecie podejście.Obstawiam zwolnienie lekarskie jednej albo drugiej sędzi.Ciekawe co zrobią akcjonariusze spółki?.Obstawiam zdecydowane działania , dla kogoś nowy roku zacznie się źle.
To co się dzieje w tej sprawie, zakrawa o kpinę z instytucji sądu w Polsce. Ciebie będą ścigać do upadłego na wniosek policji za jazdę na rowerze pod wpływem, a wałki na miliony i opóźnianie procedur, działanie na szkodę akcjonariuszy, toleruje się. Dramat.
Mag tutaj działa zorganizowana grupa przestępcza, zobacz kogo masz w nowej RN i wszystko będzie jasne,dodam do tego niejakiego kundo notariusza, który antydatował różne dokumenty , jednocześnie był bardzo aktywny na walnych, afera zatoczy wielki krąg i polecą łby, a z tym kuratorem to już nie chcę pisać kolejny raz ale to przypomina kabaret.
A Kaczyński mówił że kolesie z Gdańska i innych mafijnych rodzinek wrócą i będą robić milionowe wałki, to każdy się pukał w czoło i nazywał go idiotą bo wciąż widzi jakieś "układy" . Gdyby rządził to na pewno nie bylibyście w czarnej d.... a tak zapomnijcie że kiedykolwiek sprzedacie te akcje.
Dnia 2013-12-30 o godz. 12:43 ~Gen.Kaczafi napisał(a):
> A Kaczyński mówił że kolesie z Gdańska i innych mafijnych
> rodzinek wrócą i będą robić milionowe wałki, to każdy się
> pukał w czoło i nazywał go idiotą bo wciąż widzi jakieś
> "układy" . Gdyby rządził to na pewno nie
> bylibyście w czarnej d.... a tak zapomnijcie że
> kiedykolwiek sprzedacie te akcje.
uważasz, że nalepa i kolesie są tacy mocni albo są ponad prawem?a to się zdziwisz ,ale nie będę psuł zabawy w zgadywanie.