zachodnie spolki budowlane i diweloperskie w chmurach.duzo z nich przebilo ceny z ub.hossy przed krachem.za to warszawski banan ma to wszystko gdzies.ten segment jest wciaz zmasakrowany a bez budowlanki zadnej prawdziwej hossy nie bedzie i to widac.to jest kolo zamachowe gospodarki i kazdy to wie
Mało akcji -cena zaniżona-nic kompletnie się nie dzieje ! SYF fund robi !!! śmierdzi na kilometr. Ja to wszystko mam w dupie -skupuję i będę czekał na 20.pln. do skutku. BĘDĘ BOGATY NA EMERYTURZE - hahaha. pozdrowionka i kto ma kasę niech KUPUJE bo tanio.
Warimpex brałem ostro po 3.pln. a dzisiaj prawie 8.pln. Wiele innych spółek brałem i zarobiłem sporo na JWC jednak zarobiłem NAJWIĘCEJ !!!!!!!!!!! to moja ukochana spółeczka. Obecnie nic kompletnie się nie dzieje-palą głupa ! Tysiące akcji na kupnie i nic na S a kurs nędza do2. Zastawiają żeby nie rosło ale też nie skupią bo nie ma już czego skupować !!! Ja mam ogrom ale nie sprzedam ani 1-akcji po tych cenach-niech LEŻY i czeka. Te akcje to b.dobra LOKATA na 2-3 lata.Kurs musi skoczyć nie ma Ch..... ! pozdrowionka
patrzac na ta umieralnie na gpw to stwierdzic mozna jedno-kompromitacja zarzadzajacych fundami i anali jest porazajaca.swiat na maksach historycznych a ci nic-dalej niech patrza w hameryke
Raptownie wszystko stanęło na JWC ? Wcześniej też tak bywało ale jak miałem dużo kasy to dawałem chłopczykom do myślenia ! Teraz kasę wydałem i stoję nic nie robiąc. A oni się zabawiają i sami sobie sprzedają bo z K nic nie ruszane bo jak można swoją nędzną-nijaką zastawkę brać ? Śmiać mi się chce ile jeszcze to potrwa ??? przecież akcji w wolnym obrocie NIE MA WCALE !!!!!!!!!!!!!!!! mYŚLAŁEM ŻE DO KOŃCA ROKU 2013 wskoczymy na 8-8,50 .pln. niestety nie. kiedyś to odjedzie-pytanie kiedy ? wymordowali-wymęczyli-skundlili JWC na maxa co K... jeszcze chcą wymyślić ile stać jeszcze ???