• Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~Drug [79.97.137.*]
    Ta gieldowa kreatura nawet nie zainteresowala sie
    treścia uchwał podjętych przez Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Emitenta w dniu 18.11.2013 roku (raport nr 20/2013)
    http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1967609
    i podjeciem uchwaly w sprawie emisji 4 000 000 akcji emisji F z wylaczeniem prawa poboru i ustaleniem ceny emisyjnej 1 zl z 'GLUPKOWATYM' tlumaczeniem, dlaczego jest wylaczenie prawa poboru !!!

I jeszcze jedno. Ta gieldowa gn.. da. Nie wie skad sie wzial zysk w 3Q? Ze zbycia inwestycji a nie z dzialalnosci operacyjnej !!! Oni ciagle maja milionowe straty.

WIDAC, GOLYM OKIEM, ZE NA CHAMA NAGANIAJA. MAJA JESZCZE SPORO TEGO TOWARU DO WYWALENIA PRZED EMISJA PO 1 ZL

Nie dajcie sie okresc ze swoich pieniedzy gieldowym gnidom. Uzywajcie swojego rozumu i czytajcie wszystkie informacje.

GIELDOWYM GNIDOM MOWIMY NIE !!!!
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~kore [85.221.208.*]
    zniknie jak jego 30 zł--oszołom miesza ludzią w głowach
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~www [89.191.152.*]
    ciekawe dla kogo to bedzie przeznaczone, msle ze dla jakiegos konkretnego inwestora wiec bedzie okolo 7mln sztuk a przejscie na glowny , to kapitalzacja wymagana 40mln zl, tak???? to albo bedzie nastepna emisa albo kurs musi byc odpowiedni
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~Drug [79.97.137.*]
    Bedzie taki sam inwestor jak Black Diamond Fund, ktory bedzie sypal po 2-3 zl przy pierwszej okazji.

Zarzad zamiast drukowac powinien odkupic akcje od tego piep.. fundu.
    Tak robia inne firmy, aby nie zeszmacic sie.
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~www [89.191.152.*]
    drug nie duzo mieli 314k, pewnie sie juz wysypali albo przynajmniej ze 150k poszlo juz im
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~Drug [79.97.137.*]
    Tak, ale zeszmacili spolke. Ja juz nie wejde po cenie wyzszej niz 1.5 zl. Nie dam swoich pieniedzy piep ... fundowi.

Mialem dobre zdanie o spolce, ale po tym co zrobil fund wkur ... sie.

Teraz ostrzegam innych, chociaz sporo zarobilem. Bylem szybszy niz chloptasie z tego fundu.
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~Jacek 43 [178.43.53.*]
    na URSUSIE też straszyli tanią emisją przy kursie 1,70 ,a kurs urósł w kilka miesięcy do ponad 4 złote, pozatym jeśli dla Ciebie jest tak ważna cena za jaką jakiś podmiot obejmuje akcje kup sobie Petrola lub Atlantis,IFC i temu podobne tam była odwrotna sytuacja akcje były obejmowane wielokrotnie wyżej niż cena rynkowa tylko poto by walić nimi w rynek niby ze stratą. Towszystko co się wyrabia na szulerni nie jest na takie proste rozumowanie.
    Sugerujesz, ze tu bedzie taki sam przekret jak na Petrolu i Biotonie.

Smiala teza. Pozyjemy, zobaczymy. Ja nie tkne tego scierwa, poki fund sie nie wysypie i poki nie zobacze kto objal emisje. Jesli inwestor strategiczny to wejde, a jak jakis fund to wyrzuce z obserwowanych i zapomne o calej sprawie, chociaz niezly grosz wpadl. Moglo byc lepiej, no ale szulernia wziela sie do pracy.
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~krk [87.101.35.*]
    Na razie to jak autor postu pisze ludzi robią w h.....
    - Podają zysk za 3Q( niech będzie ) ale cały rok to będzie katastrofa , zresztą w jednym z licznych wywiadów prezes przyznał ,że tak jest .
    - Tutaj oświadczenie o niby zaniżaniu kursu , a tu emisja po 1 zla --- no tak ,bo kto im to kupi jak będzie w tych granicach chodzić ???
    - jaką masz - mamy gwarancje ,że przykładowo akcje są po 5 zla , inwestor - inwestorzy obejmują akcje po zeta i fajnie walą jak w bębenek ??? ,, cennym walorem "
    - spółka dużo robi szumu wokół siebie , nie wiem czy to jet dobrze .
    - spólka na pewno jak uda się zarządowi dokończyć zmiany będzie bardzo cenną perełką , ale jest to ale -- za dużo już było na giełdzie obiecywaczy i wizjonerów , którzy nawiasem za nasze pieniądze dziś dobrze żyją .
    ps.
    wzajemne obrażanie się na forum jest bez sensu , zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy .
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~kore [85.221.208.*]
    dobrze ze drug,poruszył temat nowych akcji serii f
    troszkę zimnej wody
    bez obrażania,ale łatwo dać się ubrać cwaniaczkom wróżącym 30 zł
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~Rocco [83.8.9.*]
    warto miec jakies cele podczas zakupu akcji jak tutaj widze 30 zl./akcje a ty bycmoze 3 zl. trzeba miec wizje i nie nazywaj mnie cwaniaczkiem bo nie jestes nic lepszy od tego kretyna ktory z "sentymentu" spamuje na watku niemajac ani jednej akcji...
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~moi [79.184.224.*]
    a jak było eex?
    Tam tez fundusz walił w granicach kilka zł, a teraz po ile chodzi kazdy widzi. Dziękujemy Ci drug za troske ale kazdy ma rozum i moze podejmowac decyzje jak chce....
    Ja nikogo nie obrazam. Nazywam ludzi po imieniu. Jak bys stracil pieniadze to pewnie dal bys mu w gebe.
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~Rocco [83.8.9.*]
    a i jeszcze jedno, masz czelnosc nazywac mnie naganiaczem ??
    ty hipokryto sam jeszcze kilka dni temu naganiales na 20 i wiecej...chorogwieka i bez honoru:

https://www.bankier.pl/forum/temat_ile-bedzie-warta-polfa-po-podpisaniu-nowych-kontraktow-i-kupnie-fabryki,13753647.html
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~łosiu [88.156.159.*]
    Rocco, spoko. Albo mała wiedza albo strata i niepewność jutra cię zaślepia.
    A inwestowanie w "Prezes powiedział" zostawiam bez komentarza.
    Byłem, wyszedłem.
    Drug ma sporo racji. Bliżej nam do 1 zł niż do mitycznych 30 zł.
    Black Diamond na pewno wysypie się do końca.

Ale....nie wiem...
    Ketys Investments sp. z o.o. - 47.86% czyli 1 503 059 szt. akcji

....Powołaliśmy KETYS investment by osiągać możliwie najwyższe stopy zwrotu w krótkim.....
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~Rocco [83.8.106.*]
    ja nie napisalem ze jestem niueomylny, i zaliczam wtopy jak kazdy normalny inwestor. ale nie pisze super o spolce majac akcje i nagle po sprzedazy spolka be, bo juz nie mam i moge gnoic wszystkich innych.
    Ja po sprzedazy akcji danej spolki juz na forum nie wchodze a jezeli tak to nigdy nie obnosilem sie z tym, ze ubralem kogos i jestem miszcz i guru gieldy,, Takie zachowanie to szczeniactwo pelna geba i braku honoru.

pozdr
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~Jacek 43 [178.43.50.*]
    nierozumiem dlaczego Ketys investments miałby przy obecnym kursie zaczynać wyprzedaż nic głupszego ,bo pewnie zakończyłby ją po,10 groszy miałby wtedy tragiczną stopę zwrotu .Mądry inwestor podbiłby kurs przynajmniej powyżej 8 zeta i wtedy zacząby powolne sypanie tak dużej ilości akcji.Myślę jednak ,że przy obecnych perspektywach POLFY mogą spokojnie poczekać rok lub dwa i nieporównywalnie wyżej niż obecny kurs.Jeszcze jedna uwaga każdy mądry inwestor szanuje swój czas i po pozbyciu się danego waloru nie traci czasu na pisanie i czytanie forumowych wpisów które już jego nie dotyczą,a odnoszę wrażenie ,żę coniektórzy zachowują się tutaj jak psy ogrodnika sami nie zjedzą a i drugiemu nie dadzą.Jeśli tak boicie się głównych akcjonariuszy dajcie sobie spokuj z giełdą bo na każdym walorze istnieje prawdopodobieństwo,że ktoś zmniejszy zaangażowanie .
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~Rocco [83.8.106.*]
    piep..rzony hipokryta i choragiewka

https://www.bankier.pl/forum/temat_tak-dla-kontrastu-naganial-na-ponad-20-forumowa-choragiewka-drug,13867417.html
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~moii [79.184.224.*]
    a jak było eex?
    Tam tez fundusz walił w granicach kilka zł, a teraz po ile chodzi kazdy widzi. Dziękujemy Ci drug za troske ale kazdy ma rozum i moze podejmowac decyzje jak chce....
    doklanie...kady podejmuje decyzje sam, ale troche honoru trzeba miec i nie zmienieac punktu widzenia od punktu siedzenia ...widzial 20 zl i wiecej i nagle obrot o 180 stopni w pare dni...mysla ze te 20 zl bedzie w kilka dni...
    wizje na 20 i upychanie towaru po 3, takich cwaniaczkow w mojej przygodzie zwanej zyciem spotkalem wielu
  • Re: Uwaga na naganiacza Rocco - to gieldowa gn...da Autor: ~waco [95.49.112.*]
    a wiecie dlaczego drug tak intensywnie pisze ? bo czeka na wasze akcje :) MYSLEC ! tu nikt nie robi nic bez potrzeby !!!!!!!!!!!!!!!!

[x]
POLFA 0,00% 0,25 2016-06-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.