Ta gieldowa kreatura nawet nie zainteresowala sie
treścia uchwał podjętych przez Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Emitenta w dniu 18.11.2013 roku (raport nr 20/2013)
http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1967609
i podjeciem uchwaly w sprawie emisji 4 000 000 akcji emisji F z wylaczeniem prawa poboru i ustaleniem ceny emisyjnej 1 zl z 'GLUPKOWATYM' tlumaczeniem, dlaczego jest wylaczenie prawa poboru !!!
I jeszcze jedno. Ta gieldowa gn.. da. Nie wie skad sie wzial zysk w 3Q? Ze zbycia inwestycji a nie z dzialalnosci operacyjnej !!! Oni ciagle maja milionowe straty.
WIDAC, GOLYM OKIEM, ZE NA CHAMA NAGANIAJA. MAJA JESZCZE SPORO TEGO TOWARU DO WYWALENIA PRZED EMISJA PO 1 ZL
Nie dajcie sie okresc ze swoich pieniedzy gieldowym gnidom. Uzywajcie swojego rozumu i czytajcie wszystkie informacje.
ciekawe dla kogo to bedzie przeznaczone, msle ze dla jakiegos konkretnego inwestora wiec bedzie okolo 7mln sztuk a przejscie na glowny , to kapitalzacja wymagana 40mln zl, tak???? to albo bedzie nastepna emisa albo kurs musi byc odpowiedni
na URSUSIE też straszyli tanią emisją przy kursie 1,70 ,a kurs urósł w kilka miesięcy do ponad 4 złote, pozatym jeśli dla Ciebie jest tak ważna cena za jaką jakiś podmiot obejmuje akcje kup sobie Petrola lub Atlantis,IFC i temu podobne tam była odwrotna sytuacja akcje były obejmowane wielokrotnie wyżej niż cena rynkowa tylko poto by walić nimi w rynek niby ze stratą. Towszystko co się wyrabia na szulerni nie jest na takie proste rozumowanie.
Sugerujesz, ze tu bedzie taki sam przekret jak na Petrolu i Biotonie.
Smiala teza. Pozyjemy, zobaczymy. Ja nie tkne tego scierwa, poki fund sie nie wysypie i poki nie zobacze kto objal emisje. Jesli inwestor strategiczny to wejde, a jak jakis fund to wyrzuce z obserwowanych i zapomne o calej sprawie, chociaz niezly grosz wpadl. Moglo byc lepiej, no ale szulernia wziela sie do pracy.
Na razie to jak autor postu pisze ludzi robią w h.....
- Podają zysk za 3Q( niech będzie ) ale cały rok to będzie katastrofa , zresztą w jednym z licznych wywiadów prezes przyznał ,że tak jest .
- Tutaj oświadczenie o niby zaniżaniu kursu , a tu emisja po 1 zla --- no tak ,bo kto im to kupi jak będzie w tych granicach chodzić ???
- jaką masz - mamy gwarancje ,że przykładowo akcje są po 5 zla , inwestor - inwestorzy obejmują akcje po zeta i fajnie walą jak w bębenek ??? ,, cennym walorem "
- spółka dużo robi szumu wokół siebie , nie wiem czy to jet dobrze .
- spólka na pewno jak uda się zarządowi dokończyć zmiany będzie bardzo cenną perełką , ale jest to ale -- za dużo już było na giełdzie obiecywaczy i wizjonerów , którzy nawiasem za nasze pieniądze dziś dobrze żyją .
ps.
wzajemne obrażanie się na forum jest bez sensu , zachowujecie się jak dzieci w piaskownicy .
warto miec jakies cele podczas zakupu akcji jak tutaj widze 30 zl./akcje a ty bycmoze 3 zl. trzeba miec wizje i nie nazywaj mnie cwaniaczkiem bo nie jestes nic lepszy od tego kretyna ktory z "sentymentu" spamuje na watku niemajac ani jednej akcji...
a jak było eex?
Tam tez fundusz walił w granicach kilka zł, a teraz po ile chodzi kazdy widzi. Dziękujemy Ci drug za troske ale kazdy ma rozum i moze podejmowac decyzje jak chce....
a i jeszcze jedno, masz czelnosc nazywac mnie naganiaczem ??
ty hipokryto sam jeszcze kilka dni temu naganiales na 20 i wiecej...chorogwieka i bez honoru:
Rocco, spoko. Albo mała wiedza albo strata i niepewność jutra cię zaślepia.
A inwestowanie w "Prezes powiedział" zostawiam bez komentarza.
Byłem, wyszedłem.
Drug ma sporo racji. Bliżej nam do 1 zł niż do mitycznych 30 zł.
Black Diamond na pewno wysypie się do końca.
Ale....nie wiem...
Ketys Investments sp. z o.o. - 47.86% czyli 1 503 059 szt. akcji
....Powołaliśmy KETYS investment by osiągać możliwie najwyższe stopy zwrotu w krótkim.....
ja nie napisalem ze jestem niueomylny, i zaliczam wtopy jak kazdy normalny inwestor. ale nie pisze super o spolce majac akcje i nagle po sprzedazy spolka be, bo juz nie mam i moge gnoic wszystkich innych.
Ja po sprzedazy akcji danej spolki juz na forum nie wchodze a jezeli tak to nigdy nie obnosilem sie z tym, ze ubralem kogos i jestem miszcz i guru gieldy,, Takie zachowanie to szczeniactwo pelna geba i braku honoru.
nierozumiem dlaczego Ketys investments miałby przy obecnym kursie zaczynać wyprzedaż nic głupszego ,bo pewnie zakończyłby ją po,10 groszy miałby wtedy tragiczną stopę zwrotu .Mądry inwestor podbiłby kurs przynajmniej powyżej 8 zeta i wtedy zacząby powolne sypanie tak dużej ilości akcji.Myślę jednak ,że przy obecnych perspektywach POLFY mogą spokojnie poczekać rok lub dwa i nieporównywalnie wyżej niż obecny kurs.Jeszcze jedna uwaga każdy mądry inwestor szanuje swój czas i po pozbyciu się danego waloru nie traci czasu na pisanie i czytanie forumowych wpisów które już jego nie dotyczą,a odnoszę wrażenie ,żę coniektórzy zachowują się tutaj jak psy ogrodnika sami nie zjedzą a i drugiemu nie dadzą.Jeśli tak boicie się głównych akcjonariuszy dajcie sobie spokuj z giełdą bo na każdym walorze istnieje prawdopodobieństwo,że ktoś zmniejszy zaangażowanie .
a jak było eex?
Tam tez fundusz walił w granicach kilka zł, a teraz po ile chodzi kazdy widzi. Dziękujemy Ci drug za troske ale kazdy ma rozum i moze podejmowac decyzje jak chce....
doklanie...kady podejmuje decyzje sam, ale troche honoru trzeba miec i nie zmienieac punktu widzenia od punktu siedzenia ...widzial 20 zl i wiecej i nagle obrot o 180 stopni w pare dni...mysla ze te 20 zl bedzie w kilka dni...
wizje na 20 i upychanie towaru po 3, takich cwaniaczkow w mojej przygodzie zwanej zyciem spotkalem wielu