Żeby było jasne ni ma podanego żadnego terminu wykupu obligacji! Nie wiem skąd wziął się wam 31.12.2013 to jakieś wasze wymysły, nie będzie żadneo wykupu a b znów zostaniecie z ręką w nocniku. Powtarzam jeszcze raz nie ma żadnego dokumentu mówiącego o wykupie właśnie tego dnia!!
Ten Hybybyby to jedna wielka ściema jaki całe te forum tylko po to żeby wycisnąć jak najwięcej kasy On tak nawija od 0.14 a jest 0.07 a bajki o 1.06 to weż sobie w buty napakuj trocin i idz na spacer z Panem
Ten hybrydy to niezly spekulant, na intakusie tez nagania i niezle trzepie kase forse. Kurs buja sie w okolicy 1 grosza. a juz kiedy kiedy mialy byc grube zlotowki
...tak tak , jestem parówkowym naganiaczem i go demaskuje od samego początku chociaż wszyscy jego naganiacz ( a wiem kto to ) te moje wpisy negują , ...dobre.....no ma gdzieś co zrobicie z akcjami , ale zobaczymy czy miałem racje i co z tego będzie
Przy 0.14 może i to miało sens ale teraz 0.07 to sprzedawanie marzeń gdyby to takie złoto było to za darmo by nie było a tak przeliczasz naliczasz informujesz i kombinujesz dlatego tak dziękują tobie żeś ludzi na kase wywalił
kolego xxx, teraz ford, wcześniej pawełek i wiele wiele innych nicków, po co tu siedzisz tyle miesięcy .....a jak będzie zobaczymy, ja nie mogę wiedzieć do ilu umówiła się spółdzielnia, im niżej tym będzie im gorzej ,ale ciekawe .......będą chcieli zarobić, czy będą chcieli stracić ? nooooo ...trudne pytanie ....
hehehe, doskonałe pytanie takie na twoim poziomie, biorąc wszystkie czynniki pod uwagę ba nawet trzeba sugerować się analogiami bez tego do giełdy nie podchodź hehehe, wiesz co ...ta będzie pierwsza, ale czemu na 1 zł, może na 10 zł ??? hehehe
nie mam zamiaru pisać tu książek jak 0.12 zobaczymy to będzie sukces a cała elita bada przelicza nalicza podlicza informuje i komunikuje czy warto o czy nie warto ubezpiecz się z Wartą od podróży dokoła Świata
O proszę - Poziomowy - proszę znalazł się poziomujący poziomy, inteligencja ,tylko twoje wypowiedzi jak na razie miodu nie dają ,wałek i naganiacz na papierek którego już nikt nie wierzy
Na te chwile to wiem tyle 0.07 i msx i mewa to będzie jedna firma pod tytułem ,,WAŁEK ,,w Mongolii złoto w cenie a na koniec niech mają MEGA MEWA biznes stulecia jasna cholera kończę te głupoty
MEGA NEWS nie kupujcie tego gniota ,to fikcja,, odliczenie podatkowe ,, taka ta MEWA byle jaka 0.07 skrzydła zostawiła bo się zagubiła nie warto lepiej ubezpieczyć się z WARTĄ
...tak tak nie kupujcie po 7, bo to straszak i szkoda każdej akcji , najlepiej dostawiajcie się do sprzedaży a jeszcze lepiej w myśl spółdzielni to oddajcie po 6, ....ech naganiacze !!!!
Za darmo tego nie kupie a tak za 0.02 - TY ale numer to ile ta Firma będzie warta ---dziurawe skarpetki będą sprzedawać a nazwa będzie Mewa lumpeks okazja
TEN to się wiecznie łudzi .odliczenie podatkowe ,i tyle alter tam będą notowane 1 akcja kupna na 0,07 i jedna na sprzedaży za 0.08 taka akcja ,nie naganiam tylko fakty
dwoicie sie i troicie cieniasy..podajecie fałszywe informacjie..a kursik stoi..martwisz sie jeden z drugim czy uda się odkupic nizej?zyjemy w wolnym kraju..próbuj cwaniaczku..
Termin wtkupu obligacji byl podany - miał byc do końca roku 12% w skali roku.ale tym samym sprzedali wcześniej akcje po 1,06 - z tym że akcje można było nabywać za środki pieniężne lub za fri - tu macie odpowiedz. Jasne że wyprowadzone pieniądze - mewa jest wydmuszką jak MSX - przeczytajcie ze akcjonariat się w dużej części pokrywa.Pani w sekretariacie zarzadu mówi że nie jest pracownikiem mewy - co więcej trzeba .
co wy gadacie głupoty o darmowych akcjach. mewa przekazała cypryjczykom warranty na 60 mln akcji za realną kasę. za tą kasę mewa kupiłą obligacje cypryjczyków. następnie zamieniono warranty na akcje. mewa z tej operacji wyszła inplus (zobowiązanie cypryjczyków do zwrotu 60 mln zł + 12% odsetek w skali roku), zaś cypryjczycy z całej operacji na tym etapie wyjdą inminus (zarobili około 7mln za sprzedaż akcji - jeszcze niekompletna + muszą spłacić obligacje). więc nie gadajcie głupot o czymś za darmo. to nie jest wyprowadzenie kasy ze spółki, niby jak? jedyne ryzyko jest w tym, że cypryjczycy nie spłacą obligacji, ale to wg mnie przewał zbyt grubymi nićmi szyty.