komunikaty byłyby pisane perfekcyjnie po to aby zwabic leszcza, byłyby podbitki nie z 40 na 55 groni ale na poziomy złotowe i wywalanie akcji. Byłoby drukowanie na potęge. GPW juz 2 -krotnie kontrolowala dep pod katem sprawdzenia czy ten kredyt to nie wymyslona bajka. I co? Nie miała zastrzezen.
.....póki co, duży trójkąt AT powoli się realizuje, czyli podstawa trójkąta z ceną na 37 groli lada moment. Później tylko niżej, na ile? Tego jeszcze nie wiem.
przyznam się że poświęciłem troszkę czasu żeby przejrzeć forum...i co niemal co drugi post Twój albo jeszcze jednego pajaca...
co Ty bys robił gdyby nie depend...wysłałeś już kartkę świąteczną do Kluby...chyba wypada podziękować;))))
a trójkącik to może Ci się marzy i nie ten z technicznej...ale nie dla psa kiełbasa;))) co najwyżej szybę możesz polizać...
chociaż z drugiej strony dzięki takim pieskom jak Ty udaje się tanio kupować:) więc mam nadzieję na dalsze Twoje produkcje;)))
Wybacz 4,5%,ale do wypełnienia się tej formacji o którą Ci chodzi,jeszcze daleka droga.
Równie dobrze można mówić o dużym trójkącie zwyżkującym,który wyrysował się w kanale horyzontalnym jak też o dużej formacji ORGR.
GPW zweryfikowała podawane przez spółkę informacje w oparciu o dokumenty i krzyżową weryfikację z podmiotami uczestniczącymi w projekcie. Biorąc pod uwagę, że spółka nie została zawieszona, kredyt nie jest wałkiem, tylko spółka informuje o nim zbyt fragmentarycznie bez osadzenia tych fragmentów w szerokim kontekście. Taki jest wydźwięk uchwały GPW.
Dep jest całkowicie zdany loss jaki zafunduje mu konsorcjum , jest petentem który stoi w ogonku i dopóki nie przyjdzie info że tak ma środki na swoim koncie to sie może zdarzyc wszystko
weryfikują na wniosek udziałowców to na petrolu chcieliby, żeby pojechali i sprawdzili odwierty. Wiele spółek zwłaszcza na NC ma tego świadomość i wykorzystuje to. A takie uchwały to nie potwierdzenie ale zwrócenie uwagi i wątpiwości właśnie GPW.
Dnia 2013-12-13 o godz. 10:36 ~olo napisał(a):
> weryfikują na wniosek udziałowców to na petrolu chcieliby,
> żeby pojechali i sprawdzili odwierty. Wiele spółek
> zwłaszcza na NC ma tego świadomość i wykorzystuje to. A
> takie uchwały to nie potwierdzenie ale
> zwrócenie uwagi i wątpiwości właśnie GPW.
glupoty piszesz. GPW sprawdzalo Depka bo akcjonariusze poprosili o to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!