• ARI Autor: ~ddd [188.33.18.*]
    Smieciuch największy na gpw
  • Re: ARI Autor: ~aaa [46.170.127.*]
    dziś miał być Mikołaj a nie ruzgi :)
  • Re: ARI Autor: ~Michał [87.205.229.*]
    dobrze jest a nawet b dobrze sygnał K na wszystkich zakresach..tygodniowy , dzienny pięknie skorektowany .. niektóre wskazniki na historycznych dołkach..
    takie dołki są dobre na wyzbieranie od wystraszonych i wyczyszczenie papiera
  • Re: ARI Autor: ~doda [89.67.191.*]
    DEKALOG LESZCZA
    ...czyli nie sprzedaję akcji bo...

1. ...obserwujemy klasyczne zaniżanie przed odpałem
    2. ...nie dam się wyleszczyć z papiera
    3. ...grubasy przewalają między sobą żeby uwalić kurs
    4. ...słupy prezesa uwalają kurs żeby ten mógł obkupić się na dołku
    5. ...trwa skupowanie papiera
    6. ...drobnym puszczają zwieracze i dlatego kurs spada
    7. ...grubas handluje sam ze sobą, żeby zebrać papier od leszczy
    8. ...spółka ma mocne fundamenty, a spekuła zaniża kurs
    9. ...spółka miała zysk netto za ostatni kwartał(rok)
    10. ...C/WK jest śmiesznie niskie

WYBIEŻCIE PUNKTY ,KTÓRE DO WAS PASUJĄ:)))))
    doder przestań moralizować - przecież Ciebie już tutaj dawno nie ma - czyli jaki cel jest twojego ciągłego zainteresowania perełką???hmmm. Jesteś sado-maso NC???
  • Re: ARI Autor: ~omega & alfa [62.141.218.*]
    czy moglibyście temu śmieciowi nie odpowiadać!
    po prostu ignorujcie gnoja, ja ze śmieciem w polemikę przestałem wchodzić bo to poziom poniżej kloszarda, takie baty na weedo i cde dostał że chyba kwiczy po nocach
    ale ciągle czytam wątek i uwierzcie mi, troll ignorowany zdycha prędzej lub później
    btw
    ja dzisiaj dobierałem, okazja niebywała, ktoś się wystraszył wyjścia dołem z kanału
    polecam artykuł w Rz weekendowej o ogromnej kasie na naukę i wdrażanie nauki do komercji- jak kupowałem ari dość dawno i dość tanio nie wierzyłem w 2 zł, teraz zaczynam wierzyć że w perspektywie 1-2 lat będzie dużo wyżej!
    wystarczy spokojnie siedzieć i nie przejmować się korektami, z jedną z nich mamy do czynienie od dwóch tygodni na dużo mniejszym obrocie niż były wzrosty, elementarz giełdy chyba nikomu nie muszę tłumaczyć
    Dnia 2013-12-06 o godz. 18:50 ~omega & alfa napisał(a):
    takie baty na
    > weedo i cde dostał że chyba kwiczy po nocach
    ale ciągle
    > czytam wątek i uwierzcie mi, troll ignorowany zdycha
    > prędzej lub później

miałeś przygłupie tu się nie pokazywać do końca roku!!!:)))
    jako ,że już tu znowu smrodzisz i jesteś przygłupi powtórzę się jeszcze raz specjalnie dla ciebie (czytaj powoli i ze zrozumieniem wiem ,że jak kilka razy przeczytasz to dasz radę)

ja kupuję i sprzedaję , kupuję i sprzedaję .
    ty kupujesz i trzymasz (bierzesz ślub z papierem)
    dlatego ja zarabiam a ty tracisz i jedyne co ci pozostaje to bujać we własnej wyobraźni i szukać "kumpli" na forum :))))))))
    ...aaa.. odpisywanie przygłupowi o wątpliwej psychice jest bez sensu..
    ok - przyjmuje wasze sugestie :)
  • Re: ARI Autor: ~plex [79.184.170.*]
    trzymac perłę!
  • Re: ARI Autor: ~poldi [77.252.46.*]
    jak ruszą dotację z uni ........nie zatrzymasz ARI......wspominsz moje słowa.........teraz może być nawet 0.4..mnie to nie wzrusza.............jest to jedna z najbardziej perspektywicznych spółek na new conect...tyle w temacie.
    miał być rajd Św Mikołaja i był ( jest ) tylko że tym razem sprzedaje akcje.. to jedziemy na 40 .. albo na 140.. ale jedziemy..
  • PO PRIMO JEŚLI NA PAPIERZE JEST DODA TO PAPIER LECI NA TWARZ, Autor: ~radek [31.175.123.*]
    PATRZ CDE ,WEEDO ? PO DRUGIE ( secundo -wywaliłem wczoraj na moment zaledwie 6050 sztuk )żeby szybko zakupić venturion ,spodziewałem się ,że zarobię i odkupię ari nawet wyżej ale odkupię więcej :) zarobiłem w ciągu godziny na venturion a tu malutka lawina i dokupiłem to samo co sprzedałem-to cząsteczka tego co mam :) wszedłem w ARI taniej ,to tylko 6 kilo ,akurat tyle na kupnie stało,niżej bym nie zrzucał, nie było więc żadnego powodu do krachu ari jak niektóre debilopodobne osoby twierdzą :)na weekend wolałem zostać z ARI niz z venturion :) ARI chwilowo stoi w miejscu więc mozna taniej dokupić ,zasada któras też ważna- KTOŚ SPRZEDAJE ZEBY KTOŚ MÓGŁ KUPIĆ :):) KTOŚ KUPUJE BO KTOŚ SPRZEDAJE ;):) N A J W A Ż N I E J SZ A ZASADA NA ARI ,JESLI NA PAPIERZE NIE NMA DODY ITP. TO JEST OK :):)NIE WIEM JAK BĘDZIE W PON.ALE TO SAMO CO spzredałem udało mi się odkupić żeby mieć pełny pakiet,na dogrywce dobierałem marne 800 sztuk do równego rachunku ;) Ktoś mnie ubiegł po 49 groni ale nie można mieć wszystkiego naraz ,nie było żadnej obsuwy czy lawiny :):) Pozdro wierzących w ARI :):)
  • Re: PO PRIMO JEŚLI NA PAPIERZE JEST DODA TO PAPIER LECI NA TWARZ, Autor: ~plex [79.184.170.*]
    Kasy z Unii coraz więcej, do tego ARI robi sobie renomę, coraz więcej klientów. Spółka wykrozystuje kasę najlepiej jak umie przyklady: Diversity i od niedawna nowy projekt Arinova!! Będzie dobrze.
  • Re: PO PRIMO JEŚLI NA PAPIERZE JEST DODA TO PAPIER LECI NA TWARZ, Autor: ~ari ktoś tam [31.175.123.*]
    tutaj spokojnie ,niby małe kiszenie ale potem tylko go góry ,jedna z nielicznych spółek na NC i nie tylko ,która "pracuje i robi coś ze sobą " tutaj i 1 zeta i 2 a w dłuższej perspektywie i 10 :):) pozdrawiam cierpliwych
  • Re: PO PRIMO JEŚLI NA PAPIERZE JEST DODA TO PAPIER LECI NA TWARZ, Autor: ~doda [89.67.191.*]
    Dnia 2013-12-07 o godz. 12:20 ~radek napisał(a):
    > PATRZ CDE ,WEEDO ? PO DRUGIE ( secundo -wywaliłem wczoraj
    > na moment zaledwie 6050 sztuk )żeby szybko zakupić
    > venturion ,

ja pierdole co za zakompleksione ludki!!!
    nie bujaj w obłokach tylko zejdź na ziemię i popatrz dobrze ile masz akcji:)))
    kiedyś może dorobisz się kasy i nie będziesz musiał wypisywać bajek ile to kupiłeś ile sprzedałeś i jak to marnymi (dla ciebie cały kapitał ) sztukami obracasz
    .
    czy na tym bankierze są sami marzyciele ,którzy przynajmniej na forum starają się robić wrażenie ,że mają trochę gotówki?:))))))
    szok!!! takie forum to dobry materiał na książkę o marzycielskiej ulicy chcącej zarobić na giełdzie.
  • ci powiem doda ,ze tłumaczyłem skad niby te twoje spadki Autor: ~radek [31.175.123.*]
    ale ty miałaś lekarza szukac ;) ty kóleczka robiłaś mająs 1200 sztuk,:):)
  • ci powiem doda ,ze tłumaczyłem skad niby te twoje spadki Autor: ~radek [31.175.123.*]
    ty robiłaś kółeczka 1200 sztuk majac ,tłumaczyłem ci powiem skąd te twoje spadki
  • Re: ci powiem doda ,ze tłumaczyłem skad niby te twoje spadki Autor: ~doda [89.67.191.*]
    prawda boli?
    rób z siebie błazna , przecież jak piszesz te banialuki to czujesz się lepiej myśląc ,że inni (czytaj : takie same dupki) pomyślę żeś przy kasie hahaha!!!!
    powtórzę jeszcze raz :
    SPÓJRZ NA STAN SWOJEGO PORTFELA I PŁACZ :))))))
  • Re: ARI Autor: ~aaa [78.9.173.*]
    doder - spokój :)
  • Re: ARI Autor: ~radek [31.175.123.*]
    ona dalej nie kuma ,ze tłumaczyłem jej skąd spadek na ari ;) ona by widziała na ari obroty jak na kghmie i wtedy by słodko klientowi ciućkała ,albo ciućkał ,doda to doda ,niewiadomo nawet czy to M czy K ?/???????????????????????????????
    Dnia 2013-12-07 o godz. 14:34 ~radek napisał(a):

> ,niewiadomo nawet czy to M czy K
    > ?/???????????????????????????????

bo niby skąd masz wiedzieć :)))))
    jak ty nawet nie wiesz ile masz akcji hahahaha!!!!
[x]
ARI 0,47% 0,43 2025-10-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.