PATRZ CDE ,WEEDO ? PO DRUGIE ( secundo -wywaliłem wczoraj na moment zaledwie 6050 sztuk )żeby szybko zakupić venturion ,spodziewałem się ,że zarobię i odkupię ari nawet wyżej ale odkupię więcej :) zarobiłem w ciągu godziny na venturion a tu malutka lawina i dokupiłem to samo co sprzedałem-to cząsteczka tego co mam :) wszedłem w ARI taniej ,to tylko 6 kilo ,akurat tyle na kupnie stało,niżej bym nie zrzucał, nie było więc żadnego powodu do krachu ari jak niektóre debilopodobne osoby twierdzą :)na weekend wolałem zostać z ARI niz z venturion :) ARI chwilowo stoi w miejscu więc mozna taniej dokupić ,zasada któras też ważna- KTOŚ SPRZEDAJE ZEBY KTOŚ MÓGŁ KUPIĆ :):) KTOŚ KUPUJE BO KTOŚ SPRZEDAJE ;):) N A J W A Ż N I E J SZ A ZASADA NA ARI ,JESLI NA PAPIERZE NIE NMA DODY ITP. TO JEST OK :):)NIE WIEM JAK BĘDZIE W PON.ALE TO SAMO CO spzredałem udało mi się odkupić żeby mieć pełny pakiet,na dogrywce dobierałem marne 800 sztuk do równego rachunku ;) Ktoś mnie ubiegł po 49 groni ale nie można mieć wszystkiego naraz ,nie było żadnej obsuwy czy lawiny :):) Pozdro wierzących w ARI :):)