niestety u mnie również zniknely dzisiaj z r-ku, na mail(e) Patryk i Darek nie racza odpowiedzieć, ci, którzy ich wsparli na NWZA Krosno udzielając im upoważnienia, zostali niestety wykorzystani gostek wszedł po naszych plecach do zarządu i o nie odpowiada na mail(e).
coz nie się nacieszy.
mam jeszcze mal nadzieje, ze KHS wroci na gpw i nasze akcje cos jeszcze dadza zarobic
To bardzo ciekawa sprawa ??,czy ktoś ma jakiś kontakt z Panem Patrykiem lub Panem Dąbkiem.?? aby uzyskać jakieś wieści na temat bieżącej sytuacji huty.? ponoć 3 grudnia był kolejny przetarg.Piszcie co wiadomo Wam na ten temat. Pozdr. akcjonariuszy krosna
No dobrze ,wszystko jest wiadome z artykułu na krosno24 , natomiast jest oddzielna kwestia,dlaczego nasze akcje wykasowują z rachunków maklerskich.??
.Czy to jest we wszystkich bankowych biurach maklerskich.?? ( proszę o informacje gdzie komu usunięto oprócz PEKAO ) i czy to w takim razie te akcje ulegają już tzw. dematerializacji.?? Co to ma oznaczać.? Czy ktoś uzyskał jakieś wyjaśnienia od soich maklerów.?? Pozdr. serdecznie.
Od samego początku to całe towarzystwo wzajemnej adoracji oraz grono lamusów pseudo ratujących KHS było podejrzane. W moim odczuciu to nic więcej jak zawracacze przysłowiowych 4 liter i naciągacze na niepotrzebne koszty i czas. Jaki mieli w tym cel to niech sobie już każdy osobiście odpowie na to pytanie...
Z tego co pamiętam to akcje miały być przetrzymywane na rachunku przez 5 lat, a potem papa... Nie mam pojęcia co się teraz z nimi dzieje wtedy mnie to nie interesowało nie myślałem, że to tyle potrwa.
Czyli reasumując to wszystko,my byli już akcjonariusze KS zostaliśmy póki co wydymani z naszych akcji i pieniędzy ,huta pracuje dalej, nic się nie dzieje dalej,inni zarabiają ,tak może być tylko w tym PO-dłym kraju.
I wszystko jasne, w sumie to po tym typie wszystkiego można było się spodziewać - wraz ze swoją kliką naobiecywał, naopowiadał nam akcjonariuszom niestworzonych historii i bajek, po czym nagle zamilkł i zniknął, schował się jak szczur do kanału. Miał ktoś z tą bandą kolesiostwa w ogóle ostatnio jakiś kontakt ?
Huta ma się dobrze.Dziś rusza ręczna produkcja po krótkiej świątecznej przerwie.Wkrótce Targi we Frankfurcie.Należy się spodziewać przypływu zamówień.Misja syndyka przedłuzona.Następny przetarg na sprzedaż huty 1 kwietnia.Z pewnością nie dojdzie do skutku.
Nie rob kolego ludziom wody z mozgu piszac bylym akjonariuszom.Na razie sa biednymi akcjonariuszami ale sa!!!.Oto co znalazlem.Dnia 5 12.2013r Dyrektor Dzialu Operacyjnego Krzysztof Oldak zwrocil sie z prosba do KDPW o przekazanie Spolce w terminie do dnia 19.12.2013r danych osobowych akcjonariuszy wraz ze wskazaniem liczby akcji zapisanych na ich rachunkach papierow wartosciowych zgodnie ze stanem na dzien 5.12.2013r.Dzien zamkniecia kont ewidencyjnych w KDPW to 6.12.2013r.Pozdrowienia.
Po sprzedaży przez syndyka likwidowanego przedsiębiorstwa i zaspokojeniu wierzycieli, ogryzki jakie zostaną, należą się akcjonariuszom.Jeżeli zostaną bo zadłużenie przekracza wartośc firmy.Po to potrzebne są wykazy akcjonariuszy, kto ile posiada akcji.Syndyk w nieskończonośc nie będzie siedział w KHS..Najbliższy przetarg 1 kwietnia .
syndyk lepszej fuchy nie znajdzie, jest mu na reke obecna sytuacja, tylko ewidentnie widac, ze sad podjal bardzo zla decyzje orzekając postepowanie likwidacyjne KHS, KHS można było ratować, a nie likwidować, mam nadzieje, ze to się jeszcze zmieni, KHS ma się obecnei dobrze, poszerza produkcje, szok!!!!! zakład w likwidacji, niejeden przedsiebiorca chciałby mieć taki biznes
Nie wiem ,ale mam jakieś przeczucie ,że to nie koniec :)
Miałem możliwośc sprzedarzy akcji KHS w ostatnim momecie i chociarz 10 000 PLN uratować -ale tego nie zrobiłem? moze jestem głupi ?
Ale skoro Pan chyba Maciorowski (obecny Prezes)skupował po 7 gr kilka milonów akcji to chyba nie po to aby stracić ?
Ciekawe co z tego bęcie w majestacie prawa ,oczywiście:)))
Nic nie trzeba wysyłać , syndyk już ma wszystkie wykazy. Trzeba tyko cierpliwie czekać,może kiedyś dla nas nadejdzie łaskawy czas i coś odzyskamy. Pozdr.
ja nie chce odzyskac chce zarobic po to to bralem przed wycofaniem , nic sie nie bac bedzie dobrze niech sraja w pory ze strachu bo sad bedzie mial pelne lapy roboty i pelny kibel . AKCJONARIUSZE GORA HAHA
ja nie chce odzyskac chce zarobic po to to bralem przed wycofaniem , nic sie nie bac bedzie dobrze niech sraja w pory ze strachu bo sad bedzie mial pelne lapy roboty i pelny kibel . AKCJONARIUSZE GORA HAHA.
JESLI SPOLKA JEST RENTOWNA TO NIE MOZE BYC UPADLA W NORMALNYM PRAWIE BY TAK BYC NIE MOGLO ALE WIEMY KTO JE TWORZY., JESLI COS NAZYWA SIE AKCYJNE CZYLI SA TO ZALEZY OD AKCJI I TAK BEDZIE
Taką oto dostałem odpowiedź z banku:
Uprzejmie informuję, że akcje spółki Krosno nie są już notowane na GPW. Podstawę prawną do wyksięgowania akcji z Pana rachunku znajdzie Pan na stronie:
http://www.kdpw.pl/pl/Regulacje/Uchwaly/2013/0936-2013.pdf
To złodzieje! Tak w biały dzień, bez żadnych skrupułów!