• Co z tym Krosnem? Autor: ~władza!!! [83.27.72.*]
    Akcje dzisiaj zniknęły mi z rachunku w Pekao! O Patryku ucichło,czy to już koniec?
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~janusz 15 [77.255.32.*]
    Mnie rowniez zniknely.Czy sa gdzies zdeponowane?Skoro zniknely to czy maja jakakolwiek wartosc?
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Marek [178.183.247.*]
    niestety u mnie również zniknely dzisiaj z r-ku, na mail(e) Patryk i Darek nie racza odpowiedzieć, ci, którzy ich wsparli na NWZA Krosno udzielając im upoważnienia, zostali niestety wykorzystani gostek wszedł po naszych plecach do zarządu i o nie odpowiada na mail(e).
    coz nie się nacieszy.
    mam jeszcze mal nadzieje, ze KHS wroci na gpw i nasze akcje cos jeszcze dadza zarobic
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Emil [93.180.170.*]
    Czy to oznacza, że nas oszukali ?
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Zbyniu [78.8.148.*]
    To bardzo ciekawa sprawa ??,czy ktoś ma jakiś kontakt z Panem Patrykiem lub Panem Dąbkiem.?? aby uzyskać jakieś wieści na temat bieżącej sytuacji huty.? ponoć 3 grudnia był kolejny przetarg.Piszcie co wiadomo Wam na ten temat. Pozdr. akcjonariuszy krosna
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~dak [188.47.81.*]
    może przez stronę Fostertravel.pl Sp. z o.o. albo facebooka?
    albo to Stowarzyszenie Studentów FOSTER? próbował ktoś?
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~kr [94.40.109.*]
    www.krosno24.pl patrzec!
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~luzak [31.0.113.*]
    http://www.krosno24.pl/informacje.php3?data=1386103530
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Zbyniu [78.8.134.*]
    No dobrze ,wszystko jest wiadome z artykułu na krosno24 , natomiast jest oddzielna kwestia,dlaczego nasze akcje wykasowują z rachunków maklerskich.??
    .Czy to jest we wszystkich bankowych biurach maklerskich.?? ( proszę o informacje gdzie komu usunięto oprócz PEKAO ) i czy to w takim razie te akcje ulegają już tzw. dematerializacji.?? Co to ma oznaczać.? Czy ktoś uzyskał jakieś wyjaśnienia od soich maklerów.?? Pozdr. serdecznie.
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Bambo [195.216.109.*]
    U mnie w WBK też zniknęły
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~alg [194.204.151.*]
    z mbank równiez, one prawdopodobnie sie zdematerializowy i sa w dyspozycji syndyka
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~zefir [82.177.80.*]
    Zostaliście wydymani na stojąco przez tych panów.
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~E. [93.180.170.*]
    Od samego początku to całe towarzystwo wzajemnej adoracji oraz grono lamusów pseudo ratujących KHS było podejrzane. W moim odczuciu to nic więcej jak zawracacze przysłowiowych 4 liter i naciągacze na niepotrzebne koszty i czas. Jaki mieli w tym cel to niech sobie już każdy osobiście odpowie na to pytanie...
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Marek [178.183.230.*]
    jeden z nich jest w radzie nadzorczej, także nic tylko prywata, jak to bywa za Tuska
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~lipo [77.113.17.*]
    Byle do koryta:
    hhttp://www.youtube.com/watch?v=qn_Nr5zOl8k

Pozdrawiam, życie długie!
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~KoTT_1 [91.146.199.*]
    Z tego co pamiętam to akcje miały być przetrzymywane na rachunku przez 5 lat, a potem papa... Nie mam pojęcia co się teraz z nimi dzieje wtedy mnie to nie interesowało nie myślałem, że to tyle potrwa.
    Warto zajrzeć tu http://www.kdpw.pl/pl/Uczestnicy/ONP/2013/2013-12-5_onp12467.pdf
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~teem [37.31.97.*]
    dzwoniłem do DM i powiedziano mi że sam muszę wysłać swoje dane z ilością akcji , po prostu umyli rece heh , co za banda ..
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Zbyniu [78.9.1.*]
    Czyli reasumując to wszystko,my byli już akcjonariusze KS zostaliśmy póki co wydymani z naszych akcji i pieniędzy ,huta pracuje dalej, nic się nie dzieje dalej,inni zarabiają ,tak może być tylko w tym PO-dłym kraju.
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Emi [93.180.170.*]
    Który to lamus ?
    Dnia 2013-12-10 o godz. 15:28 ~Marek napisał(a):
    > jeden z nich jest w radzie nadzorczej, także nic tylko
    > prywata, jak to bywa za Tuska

Który to lamus ?
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Marek [178.183.249.*]
    Dariusz, nazwiska nie będę wymienial choć znam
    I wszystko jasne, w sumie to po tym typie wszystkiego można było się spodziewać - wraz ze swoją kliką naobiecywał, naopowiadał nam akcjonariuszom niestworzonych historii i bajek, po czym nagle zamilkł i zniknął, schował się jak szczur do kanału. Miał ktoś z tą bandą kolesiostwa w ogóle ostatnio jakiś kontakt ?
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Adam [83.29.14.*]
    Dobre spółki

http://gpwinwestycje.blogspot.com/2013/12/investcon-group-sa.html

http://gpwinwestycje.blogspot.com/2013/12/nicolas-games-sa-spodziewane-wzrosty.html
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Zorro [78.8.137.*]
    Patryk Jaworski żyje i działa. Naprawdę
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Ron [146.185.135.*]
    Zorro idź do mamy i powiedz że masz problemy z tożsamością, tj. tzw. kryzys osobowościowy
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Robol hucki [62.182.145.*]
    Huta ma się dobrze.Dziś rusza ręczna produkcja po krótkiej świątecznej przerwie.Wkrótce Targi we Frankfurcie.Należy się spodziewać przypływu zamówień.Misja syndyka przedłuzona.Następny przetarg na sprzedaż huty 1 kwietnia.Z pewnością nie dojdzie do skutku.

A byli akcjonariusze liżą lizaka przez szybkę.
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~janusz 15 [87.205.197.*]
    Nie rob kolego ludziom wody z mozgu piszac bylym akjonariuszom.Na razie sa biednymi akcjonariuszami ale sa!!!.Oto co znalazlem.Dnia 5 12.2013r Dyrektor Dzialu Operacyjnego Krzysztof Oldak zwrocil sie z prosba do KDPW o przekazanie Spolce w terminie do dnia 19.12.2013r danych osobowych akcjonariuszy wraz ze wskazaniem liczby akcji zapisanych na ich rachunkach papierow wartosciowych zgodnie ze stanem na dzien 5.12.2013r.Dzien zamkniecia kont ewidencyjnych w KDPW to 6.12.2013r.Pozdrowienia.
    No tak ale co z tego wynika ?
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~janusz 15 [87.205.197.*]
    Na razie tylko tyle,ze nadal Jestes akcjonaiuszem,biednym ale jestes. A co bedzie dalej?Nie wiem nie jestem prawnikiem.Co wymysla,to sie okaze.
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~ba [94.40.109.*]
    Po sprzedaży przez syndyka likwidowanego przedsiębiorstwa i zaspokojeniu wierzycieli, ogryzki jakie zostaną, należą się akcjonariuszom.Jeżeli zostaną bo zadłużenie przekracza wartośc firmy.Po to potrzebne są wykazy akcjonariuszy, kto ile posiada akcji.Syndyk w nieskończonośc nie będzie siedział w KHS..Najbliższy przetarg 1 kwietnia .
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Marek [178.183.228.*]
    syndyk lepszej fuchy nie znajdzie, jest mu na reke obecna sytuacja, tylko ewidentnie widac, ze sad podjal bardzo zla decyzje orzekając postepowanie likwidacyjne KHS, KHS można było ratować, a nie likwidować, mam nadzieje, ze to się jeszcze zmieni, KHS ma się obecnei dobrze, poszerza produkcje, szok!!!!! zakład w likwidacji, niejeden przedsiebiorca chciałby mieć taki biznes
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Apas [37.209.142.*]
    Nie wiem ,ale mam jakieś przeczucie ,że to nie koniec :)
    Miałem możliwośc sprzedarzy akcji KHS w ostatnim momecie i chociarz 10 000 PLN uratować -ale tego nie zrobiłem? moze jestem głupi ?
    Ale skoro Pan chyba Maciorowski (obecny Prezes)skupował po 7 gr kilka milonów akcji to chyba nie po to aby stracić ?
    Ciekawe co z tego bęcie w majestacie prawa ,oczywiście:)))
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~poprawnie [94.40.109.*]
    Prezes Maciejewski
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~ar [77.255.70.*]
    Tzn gdzies mamy wysylac swoje dane z iloscia posiadanych akcji???? prosze o odpowiedz jak to nalezy zrobic :-)
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Toi-Toi Manager [62.182.145.*]
    Do kibla na gwóźdź.
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Zbyniu [78.8.158.*]
    Dnia 2014-01-15 o godz. 18:43 ~Toi-Toi Manager napisał(a):
    > Do kibla na gwóźdź.
    Won HAMULCU ,tylko to potrafisz napisać.?
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~Zbyniu [78.8.158.*]
    Nic nie trzeba wysyłać , syndyk już ma wszystkie wykazy. Trzeba tyko cierpliwie czekać,może kiedyś dla nas nadejdzie łaskawy czas i coś odzyskamy. Pozdr.
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~qqqaaaqqq [83.11.145.*]
    ja nie chce odzyskac chce zarobic po to to bralem przed wycofaniem , nic sie nie bac bedzie dobrze niech sraja w pory ze strachu bo sad bedzie mial pelne lapy roboty i pelny kibel . AKCJONARIUSZE GORA HAHA
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~qqqaaaqqq [83.11.145.*]
    ja nie chce odzyskac chce zarobic po to to bralem przed wycofaniem , nic sie nie bac bedzie dobrze niech sraja w pory ze strachu bo sad bedzie mial pelne lapy roboty i pelny kibel . AKCJONARIUSZE GORA HAHA.
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~QQQAAAQQQ [83.11.145.*]
    JESLI SPOLKA JEST RENTOWNA TO NIE MOZE BYC UPADLA W NORMALNYM PRAWIE BY TAK BYC NIE MOGLO ALE WIEMY KTO JE TWORZY., JESLI COS NAZYWA SIE AKCYJNE CZYLI SA TO ZALEZY OD AKCJI I TAK BEDZIE
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~QQQAAAQQQ [83.11.145.*]
    A TY OD KIBLA TO bez jadu prosze haha
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: krzysogi [88.156.154.*]
    Taką oto dostałem odpowiedź z banku:
    Uprzejmie informuję, że akcje spółki Krosno nie są już notowane na GPW. Podstawę prawną do wyksięgowania akcji z Pana rachunku znajdzie Pan na stronie:
    http://www.kdpw.pl/pl/Regulacje/Uchwaly/2013/0936-2013.pdf
    To złodzieje! Tak w biały dzień, bez żadnych skrupułów!
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~hutas [85.28.133.*]
    A myślałem że was już tu nie ma ( wiadomo że durnie są w PiS )
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~robol hucki [62.182.145.*]
    http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140219/KROSNO/140219480
  • Re: Co z tym Krosnem? Autor: ~władza!!! [83.27.147.*]
    Tym złodziejom powinni odebrać majątki,i do pierdla na 10 lat!
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.