Skupuj Glupku i .... będziesz tu u.d..upio.ny na wieki.
Wstąp to tej elitarnej paczki ekstremalnych ynwestorów i naganiaczy którzy widzą inną WYIMAGINOWANĄ rzeczywistość.
Zaraz info - jedno , drugie, a i trzecie i dziesiąte i dzida...odpal ... na 40, 60 , a nawet i 100, a może i 200 , a i ... na 2000 , a co mi tam , jak odpalać to odpalać : )
Tylko schować głowy bo te dzidy tak będą latały ,że tylko dym z odpałów będzie szedł : )
Pozdrowienia od sanitariuszy z Tworek. Przepustki się kończą i czas wam zawiązać rękawki ; )
Autor: szybki7 [46.186.56.*], 2013-11-16 21:03
Nie wysilaj się - już o tym tu napisałem w poniższym wątku (LINK) . A on nie pomylił forów tylko codziennie ,,taśmowo " wyje, spamuje i ubliża mi na Trakcji , a ludzie klikają do MODERATORA by usunął te jego śmietnisko. Aż go Bankier zablokował !
Jest tu w waszej paczce trzech czy czterech (grupa - jesteśmy na zawsze- na dobre i złe ) - nie wiem ile macie lat (ja mam 53) ale dla mnie jesteście dzieciarnią która zatraciła zdolność logicznego myślenia. Czy wy nie widzicie co piszecie (i TO- to samo W KOŁO - powtarzając się setki czy już i tysiące razy ) , a jak jest rzeczywistość ? Po co to robicie i komu ma to służyć?
Ktoś tam mówi , że WN go tu wkręcił - łapiąc na innym forum ,ale... jest z nim mimo wszystko na dobre i złe. Człowieku wiem , że się wpakowałeś i teraz żyjesz nadzieją , ale nie żyj w schizofreni w której tkwią oni.
Przepraszam za mocne słowa bo inie moją intencją jest wam tu szkodzić, ale otrzeźwiejcie - nie wińcie mnie za obecna sytuację tylko zastanówcie się nad tym pieniactwem które WN uprawia i tu i na Trakcji Kto do kogo najpierw przyszedł ? Kto namawiał do sprzedaży Trakcji po 80 gr? Ja i tak długo zwlekałem zanim tu się pojawiłem. .
A kogo on tam na Trakcji ostrzega i przed kim ??? Tam wszyscy co kupili te akcje i dwa dni temu i ponad rok temu i trzymają je do dziś są ZAROBIENI. Tam wszyscy się z niego śmieją i go gonią! Kogo on z siebie robi - kim jest ???
..................a tu teraz nijak o jelenia - jak żyć ? : (
Autor: ~........SG.......... [81.190.145.*], 2013-12-05 22:03
Nijak o jelenia ; ( ....- jak żyć ? : (
My wspaniali i honorowi ludzie chcieliśmy na Trakcji złapać klientów po 36 zł na ten cud papierek to ten zły - uczciwy szybki nas przepędził i teraz ostrzega innych .
A tu przecież same odpały , dzidy i infa , a on ich nie widzi. Przecież i kurs już prawie , prawie 40 zł . zamykać oczy i brać ...a będzie 80 -siąt , a jak dobrze sobie wyobrazisz to i 200. A infa lecą tylko ... najpierw z bocianami do ciepłych krajów , ale spoko wiosna tuż , tuż : )
A na Tracji wtedy było 80gr co z tego ,że teraz jest 1,30 ... najważniejsze jest SG i nasze fiksum dyrdum !!! Tak - my jesteśmy normalni , uczciwi typowi i ludzie honoru , a ten szybki to jakiś nie..nor.ma..lny, a jaki pie..niacz. A jaki mściwy. Za co ? My tylko chcieliśmy wpuścić ludzi na minę i co z tego ,że go bezpodstawnie wyzywaliśmy, co z tego ,ze codziennie (nawet dziś) dalej smiecimy nachalnie na Trakcji. Co z tego ,że nas i prosił i ostrzegał. Co z tego ,że mówił ,że nienawidzi o-szu..sto-w.
SG ponad wszystko , nawet ponad rzeczywistość ; )
Czy możesz napisać coś jeszcze? Masz powodzenie, nie to co WN. Dzisiaj ktoś twój wpis przeczytał i kupił 8k akcji ZUK-a. Naprawdę masz talent.
Pozdrawiam pozostałych akcjonariuszy ZUK-a.
WN Oszukiwałeś ,że masz poufne informacje. Piszesz tysiące klaml.iwych postów - jest to w każdym wątku. Pod wpływem tego (jak tu czytałem) ludzie kupowali akcje za to powinieneś odpowiadać.
I nadal uprawiasz ten proceder.
Zgodnie z art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm.) - dalej ,,Ustawie o obrocie" - zakazana jest manipulacja instrumentem finansowym, którą stanowi, m.in. rozpowszechnianie za pomocą środków masowego przekazu, w tym Internetu, lub inny sposób fałszywych lub nierzetelnych informacji albo pogłosek, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych, jeśli osoba rozpowszechniająca takie informacje wiedziała lub przy dołożeniu należytej staranności mogła się dowiedzieć, że są to informacje nieprawdziwe lub wprowadzające w błąd. Na każdego, kto dokonuje manipulacji w ww. sposób, Komisja Nadzoru Finansowego, na podstawie art. 172 Ustawy o obrocie może nałożyć karę pieniężną w wysokości 200.000 zł lub karę pieniężną do wysokości dziesięciokrotności uzyskanej korzyści majątkowej albo obie te kary łącznie.
Art. 212.
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego
Skupuj Glupku i .... będziesz tu u.d..upio.ny na wieki.
Wstąp to tej elitarnej paczki ekstremalnych ynwestorów i naganiaczy którzy widzą inną WYIMAGINOWANĄ rzeczywistość.
Zaraz info - jedno , drugie, a i trzecie i dziesiąte i dzida...odpal ... na 40, 60 , a nawet i 100, a może i 200 , a i ... na 2000 , a co mi tam , jak odpalać to odpalać : )
Tylko schować głowy bo te dzidy tak będą latały ,że tylko dym z odpałów będzie szedł : )
Pozdrowienia od sanitariuszy z Tworek. Przepustki się kończą i czas wam zawiązać rękawki ; )
Zobaczcie jak nagle można zmienić poglądy i myślenie(to zapewne po tym gdy chory pomyli leki ; ). Potrójny AXEL najpierw wyzywał chodzika księżycowego i i przestrzegał przed nim, a za to WYCHWALAŁ niejakiego szybkiego. A zobaczcie teraz co się stało gdy pomylił leki. I takie to mamy EWENEMENTY na forum dal NORMALNYCH inwestorów.
Myślenie urojeniowe Paranoik chroni się przed niemożliwą do zniesienia rzeczywistością, konstruując rzeczywistość zastępczą. Jest ona pocieszeniem dla zranionego ego.
DO CK - sprzedaj Trakcję kup Sfonksa - ZAPOMNIAŁO SIĘ Autor: potrójny axel [164.127.237.*], 2013-12-02 10:15 Zostaw go szybki. Niech usycha na forum w samotności. Jedyne co można pożytecznego zrobić to napisać do kierownictwa Bankiera.pl aby na trwale zablokowali jego IP. Jego działalność nie jest przypadkowa i może wpływać na decyzję inwestycyjne czytających. Oczywiście mam na myśli wpływ na podejmowanie złych decyzji inwestycyjnych. Zachęcam do zgłaszania postów ck moderatorowi w celu ich usunięcia. https://www.bankier.pl/forum/temat_re-sprzedaj-trakcje-kup-sfonksa-zapomnialo-sie,13695445.html
Sprzedam akcje dopiero wtedy jak Szybki7 Autor: potrójny axel [188.33.161.*], 2013-11-27 13:20 Na szybkim nigdy się nie zawiodłem odnośnie kursu Trakcji :)
A to potrójny do twoich klamstw i manipulacji oraz do analiz twojego mistrza z księżyca. OBAJ jesteście siebie warci...
- Myślenie urojeniowe Paranoik chroni się przed niemożliwą do zniesienia rzeczywistością, konstruując rzeczywistość zastępczą. Jest ona pocieszeniem dla zranionego ego.