Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: ....................Wiecie co to jest ......... SG ............

Autor: szybki7 [46.186.56.*], 2013-11-16 21:03
Nie wysilaj się - już o tym tu napisałem w poniższym wątku (LINK) . A on nie pomylił forów tylko codziennie ,,taśmowo " wyje, spamuje i ubliża mi na Trakcji , a ludzie klikają do MODERATORA by usunął te jego śmietnisko. Aż go Bankier zablokował !

Jest tu w waszej paczce trzech czy czterech (grupa - jesteśmy na zawsze- na dobre i złe ) - nie wiem ile macie lat (ja mam 53) ale dla mnie jesteście dzieciarnią która zatraciła zdolność logicznego myślenia. Czy wy nie widzicie co piszecie (i TO- to samo W KOŁO - powtarzając się setki czy już i tysiące razy ) , a jak jest rzeczywistość ? Po co to robicie i komu ma to służyć?

Ktoś tam mówi , że WN go tu wkręcił - łapiąc na innym forum ,ale... jest z nim mimo wszystko na dobre i złe. Człowieku wiem , że się wpakowałeś i teraz żyjesz nadzieją , ale nie żyj w schizofreni w której tkwią oni.

Przepraszam za mocne słowa bo inie moją intencją jest wam tu szkodzić, ale otrzeźwiejcie - nie wińcie mnie za obecna sytuację tylko zastanówcie się nad tym pieniactwem które WN uprawia i tu i na Trakcji Kto do kogo najpierw przyszedł ? Kto namawiał do sprzedaży Trakcji po 80 gr? Ja i tak długo zwlekałem zanim tu się pojawiłem. .

A kogo on tam na Trakcji ostrzega i przed kim ??? Tam wszyscy co kupili te akcje i dwa dni temu i ponad rok temu i trzymają je do dziś są ZAROBIENI. Tam wszyscy się z niego śmieją i go gonią! Kogo on z siebie robi - kim jest ???

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=3223909&strona=1

..................a tu teraz nijak o jelenia - jak żyć ? : (
Autor: ~........SG.......... [81.190.145.*], 2013-12-05 22:03
Nijak o jelenia ; ( ....- jak żyć ? : (

My wspaniali i honorowi ludzie chcieliśmy na Trakcji złapać klientów po 36 zł na ten cud papierek to ten zły - uczciwy szybki nas przepędził i teraz ostrzega innych .
A tu przecież same odpały , dzidy i infa , a on ich nie widzi. Przecież i kurs już prawie , prawie 40 zł . zamykać oczy i brać ...a będzie 80 -siąt , a jak dobrze sobie wyobrazisz to i 200. A infa lecą tylko ... najpierw z bocianami do ciepłych krajów , ale spoko wiosna tuż , tuż : )

A na Tracji wtedy było 80gr co z tego ,że teraz jest 1,30 ... najważniejsze jest SG i nasze fiksum dyrdum !!! Tak - my jesteśmy normalni , uczciwi typowi i ludzie honoru , a ten szybki to jakiś nie..nor.ma..lny, a jaki pie..niacz. A jaki mściwy. Za co ? My tylko chcieliśmy wpuścić ludzi na minę i co z tego ,że go bezpodstawnie wyzywaliśmy, co z tego ,ze codziennie (nawet dziś) dalej smiecimy nachalnie na Trakcji. Co z tego ,że nas i prosił i ostrzegał. Co z tego ,że mówił ,że nienawidzi o-szu..sto-w.
SG ponad wszystko , nawet ponad rzeczywistość ; )

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
STAPORKOW 0,00% 3,12 2025-09-22 13:18:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.