czy początek końca SGR ? Jak ktoś myśli że niżej już nie może spaść to proszę sobie popatrzeć na wykres wehikułu przekrętackiego Ryśka K. (ps.RyżyKnur) tj Petrolinvestu
Ta wirtualna spolka POwstala do wyludzenia kasy i swoje zrobili totez dwa lata juz nic nie robia i to sie buja jak statek bez zalogi po oceanie az go fala zatopi
rzeczywiscie to scierwo non stop w dol ,ciekawi mnie kto wywala na tych poziomach??? a co do rudego K to raczej wszyscy wiedza co i jak ,oliwy to ja nie tykam bo tam tylko mozna stracic
ktos cos wie i dlatego wywala proste nic nie dzieje sie bez przyczyny tym bardziej przy takim obrocie ..............mozna spokojnie spodziewac sie infa zlego i kolejnych dolkow ..............bo jak widac to nie jest dno sadzac po obrocie bedzie duzo nizej znacznie nizej ................
Kupiłem po 0.66 i wywaliłem w ostatniej chwili po 0,67 wydawało mi się że od 0,50 będzie odbicie na koniec chociaż na 0,56-0,59gr ale nie było czyżby jutro spadków ciąg dalszy?
No nie za bardzo mnie by to ucieszyło bo załadowałem po 0.50 ciekawe jaka jutro będzie sesja. Jeżeli z rana nie ruszy to wywalam.