• rakieta,up up Autor: ~ketler [85.221.208.*]
    http://www.youtube.com/watch?v=u3hTjMj9mkA
  • Re: rakieta,up up Autor: ~max [164.126.121.*]
    spokojny początek przed wystrzałem
    będzie rakieta up up
  • Re: rakieta,up up Autor: ~Magazynier [83.3.40.*]
    odnoszę dziwne wrażenie, że ludzie piszący na tym forum o spółce Weedo "up,up', "rakieta", "dzida na północ" żyją w świecie równoległym. Jak na razie nic nie wskazuje na żadne, powtarzam - żadne wzrosty.
  • Re: rakieta,up up Autor: ~ketler [85.221.208.*]
    cała ta szajka to moim zdaniem płatni naganiacze

kurs dziś 0,3 i to ich up,stup...
    upychanie papiera-trup
  • Re: rakieta,up up Autor: ~emilo [78.133.162.*]
    Czuję, że poleci sporo w dół, tych dwóch pajaców nie naganiali by tak w innym wypadku
    No ładnie! Szorujemy już 40 groszy. Teraz bariera 39 gorszy i lecimy w dół. Powtórzę com tu nie raz i nie dwa pisał. Spokój i opanowanie. Proszę nie naganiać, nie pisać rzeczy zmyślonych. Jeśli umiecie (a jestem pewien, że umiecie) czytać ze zrozumieniem to jedyne info było takie - firma Kana Digital będzie badała teren czy współpraca z Weedo przyniesie im korzyści.
    30 jest
    teraz 20 groszy
    to śmieć
    podpucha chińska i papier toaletowy do naiwnych
    do tego płatni szczekacze
    Chyba muszę się pogodzić z tym, że zostałem tu wydymany!!! A wierzyłem w powrót na 2zl!!! A niech się odezwą jeszcze te gnidy faworyt i max!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    każdy postępuje na własne ryzyko, na własny koszt. Macie, drodzy inwestorzy rozum to z niego korzystajcie.
    Chociaż nic się nie wydarzyło takiego, przez co mogło by tak spaść, wręcz przeciwnie, dobre infa ostatnie ( o ile bajka o chinolach okaże się prawdą).
    powinieneś już pomyśleć-info i zsyp śmiecia

i ta nagonka????następnym razem będziesz ostrożniejszy

kiedyś odbije

myślę 10-20gr
  • Re: rakieta,up up Autor: ~qwert [84.10.6.*]
    Niżej nie będzie.
    Ubijanie dna i super odbicie się szykuje.
    Zapiąć pasy bo może mocno szarpnąć!!!
  • Re: rakieta,up up Autor: ~aa [89.151.40.*]
    niestety czuc trupem , w wolnym obrocie jest juz zapewne 50% akcji lub wiecej grubi wychodza i juz niedlugo dowiemy sie kto moze nawet dzisiaj po sesji , spadek z 2,20 na 40gr to nie przypadek , do max innych naganiaczy na wzrost , ktorzy usilnie przekonoja od 2zl do kupna nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze po waszym ip mozna zidentyfikowac pisarza i nalozyc na niego kare w wysokosci 200000 zl lub wieksza , a knf przyglada sie bacznie
  • Re: rakieta,up up Autor: ~tak [188.33.6.*]
    tak 10mln i za zle parkowanie 2mln, dzieci
  • Re: rakieta,up up Autor: ~witek [109.95.144.*]
    szykują jazde .
  • Re: rakieta,up up Autor: ~miki23 [5.173.111.*]
    chyba w dol
    po co ten wynalazek kupujecie?poczekajcie niech spadnie poniżej 20 gr,i zastanówcie się.
    0,2 śmieć
    No to po Weedo i proszę nie pisać, że będą wzrosty. Opór na 30 groszach prysł jak bańka mydlana. Teraz już tylko odpisy na stratach ;) Czyli jeśli sprzedamy wszystko co mamy do końca roku będziemy mogli .... sami wiecie :)
    ucichło płatne towarzystwo na wzrosty??
  • Re: rakieta,up up Autor: ~ktoś tam [5.173.3.*]
    mi cena 28 gronii pasi ,zbieram,dobieram,przebieram,ktos duży robi to samo moim zdaniem :)
    tak,tak zbieraj dobieraj trać
    radzę poczekać aż spadnie do 18 groszy, tańszym kosztem uśrednisz :) tylko co komu z papierem groszowym bez perspektyw ?
  • Re: rakieta,up up Autor: ~ktoś tam [5.173.3.*]
    zaczeło sie powazne branie z prawej ,zaraz dzida
    Szanowny(a) "Dzidowski (ska)" ktoś tu na forum w innym temacie o spółce Weedo poruszył ciekawy wątek, zacytuję:
    "a może to słynny inżynier finansowy znad Wisły? schemat taki sam
    a teraz chory scenariusz : firma A sprzedaje na sesji 102 225 szt. i firmie B 100 000 szt zostawia sobie 2 861 szt. ale miała 240 000 szt. a zawiadomienia o zejściu poniżej 5% nie było, to gdzie jest prawie 35 000 szt.?
    szaleństwo jednak nie ustało , 400 k to prawie 10% całości, to może teraz A skupuje niżej ?
    gdy wychodzi się z interesu to likwiduje się temat w papierach a gdy trochę zostało to dopisuje się cyferki i tak do 5% nikt się nie zorientuje, może po jakimś czasie będą dwie firmy pow 5% abo z powrotem jedna powyżej 10% , kto wie? panika zasiana, ceny spadają i wejście w duży papier jest tańsze , a NWZ ? już niejednokrotnie w takich sprawach obradowano i potem spółki galopowały jak rumaki, a uchwały wyglądały jak "nikczemna propozycja". ".
    Proszę się zastanowić nad takim scenariuszem i nie wypisywać tekstów o "północy", o niczym nie uzasadnionych wzrostach.
[x]
SEAMASTER -8,26% 2,00 2016-02-16 09:07:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.