odnoszę dziwne wrażenie, że ludzie piszący na tym forum o spółce Weedo "up,up', "rakieta", "dzida na północ" żyją w świecie równoległym. Jak na razie nic nie wskazuje na żadne, powtarzam - żadne wzrosty.
No ładnie! Szorujemy już 40 groszy. Teraz bariera 39 gorszy i lecimy w dół. Powtórzę com tu nie raz i nie dwa pisał. Spokój i opanowanie. Proszę nie naganiać, nie pisać rzeczy zmyślonych. Jeśli umiecie (a jestem pewien, że umiecie) czytać ze zrozumieniem to jedyne info było takie - firma Kana Digital będzie badała teren czy współpraca z Weedo przyniesie im korzyści.
Chyba muszę się pogodzić z tym, że zostałem tu wydymany!!! A wierzyłem w powrót na 2zl!!! A niech się odezwą jeszcze te gnidy faworyt i max!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niestety czuc trupem , w wolnym obrocie jest juz zapewne 50% akcji lub wiecej grubi wychodza i juz niedlugo dowiemy sie kto moze nawet dzisiaj po sesji , spadek z 2,20 na 40gr to nie przypadek , do max innych naganiaczy na wzrost , ktorzy usilnie przekonoja od 2zl do kupna nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ze po waszym ip mozna zidentyfikowac pisarza i nalozyc na niego kare w wysokosci 200000 zl lub wieksza , a knf przyglada sie bacznie
No to po Weedo i proszę nie pisać, że będą wzrosty. Opór na 30 groszach prysł jak bańka mydlana. Teraz już tylko odpisy na stratach ;) Czyli jeśli sprzedamy wszystko co mamy do końca roku będziemy mogli .... sami wiecie :)
Szanowny(a) "Dzidowski (ska)" ktoś tu na forum w innym temacie o spółce Weedo poruszył ciekawy wątek, zacytuję:
"a może to słynny inżynier finansowy znad Wisły? schemat taki sam
a teraz chory scenariusz : firma A sprzedaje na sesji 102 225 szt. i firmie B 100 000 szt zostawia sobie 2 861 szt. ale miała 240 000 szt. a zawiadomienia o zejściu poniżej 5% nie było, to gdzie jest prawie 35 000 szt.?
szaleństwo jednak nie ustało , 400 k to prawie 10% całości, to może teraz A skupuje niżej ?
gdy wychodzi się z interesu to likwiduje się temat w papierach a gdy trochę zostało to dopisuje się cyferki i tak do 5% nikt się nie zorientuje, może po jakimś czasie będą dwie firmy pow 5% abo z powrotem jedna powyżej 10% , kto wie? panika zasiana, ceny spadają i wejście w duży papier jest tańsze , a NWZ ? już niejednokrotnie w takich sprawach obradowano i potem spółki galopowały jak rumaki, a uchwały wyglądały jak "nikczemna propozycja". ".
Proszę się zastanowić nad takim scenariuszem i nie wypisywać tekstów o "północy", o niczym nie uzasadnionych wzrostach.