• Gruby próbuje przestraszyć ulicę, Autor: ~Ulicznik [83.27.89.*]
    a ulica ani drgnie?

Ulico droga, mały zarabiaczu, drobnico, uliczny ciułaczu - przecież i tak bez pozbierania jakiejś większej ilości papieru, kurs do góry nie będzie podniesiony. Gruby ma czas a Ty też masz czasu miesiąc lub dwa, żeby przetrzymać dołowanie?

Jeśli nie, to sprzedaj dziś, dokąd jeszcze cena dobra, bo potem (za 2 lub 4 tygodnie) będziesz sprzedawał w wielkiej panice za 15 gr.
  • Re: Gruby próbuje przestraszyć ulicę, Autor: ~faworyt [31.61.140.*]
    papier odebrany teraz do góry
  • Re: Gruby próbuje przestraszyć ulicę, Autor: ~Ulicznik [83.27.89.*]
    Moze i odebrany, ale za mało, żeby na tym zrobić DOBRY interes. Tak przynajmniej sądzi ten, komu wczoraj odbierałem papier i dziś wystawia 5k2 i 2k8, żeby ulica panikowała. Czuję, że nie tak szybko tym razem pójdzie w górę a jak pójdzie to moooocno, bo przecież wieści ze spółki są tylko pozytywne!
  • Re: Gruby próbuje przestraszyć ulicę, Autor: ~ketler [85.221.208.*]
    okolice 10-20 groszaków tam brnie cena
    a mądrale od rana do wieczora już parę dni pier....jak pokręcone
  • Re: Gruby próbuje przestraszyć ulicę, Autor: ~Magazynier [178.36.55.*]
    Zgodzę się z tym, że na odbicie o ile wogóle takowe się pojawi trzeba będzie teraz poczekać. Proszę prześledzić wykres tej spółki od samego początku. Dzisiejsza cena to szorowanie dna. Więc jakim cudem teraz przy takim dużym wolumenie sprzedaży (czytaj. ktoś przejął za niską cenę spory procent papieru) akcje weedo miałby poszybować w górę ?
    to musi spaść
    w granicach poniżej 20 groszy obserwować
    jutro 0,3.....a irytujący Panowie z tekstami <<już,już jakby dziecku siku się chciało-mogli by dać dzień spokoju
    Sądzę choć pewności nie mam co do tego, że tak pisać mogą osoby, które kupiły na górce (w okolicy 2 pln) a potem już tylko uśredniali i uśredniali i uśredniali. A może są też i tacy, którzy kupowali na samym początku notowań gdy weedo było po 4 pln.
  • Re: Gruby próbuje przestraszyć ulicę, Autor: ~doda [89.67.191.*]
    może są może nie.
    z reguły nie staram się łapać dołków ale jeżeli te poziomy okażą się dołkiem to będę mogła powiedzieć ,że wstrzeliłam się w dołek:)
    coś mi mówi ,że tu jest okazja do zarobku więc zanim pozamykam inne pozycje żeby zebrać gotówkę to dzisiejszy spadek jest mi na rękę.
    coś mi się zdaje ,że to może być nasz Mikołaj:)))
  • Re: Gruby próbuje przestraszyć ulicę, Autor: ~Ulicznik [83.29.211.*]
    Oczywiście koleżanko, w pełni się z Tobą zgadzam, że okazja jest dobra. Sam kupiłem papieru za wszystko co miałem, ale to nie znaczy, że spodziewałem się wzrostów przez samo skomlenie ulicy!

Ulica czym głośniej skomle: "już", "w górę", "koniec spadków" itp, tym głośniej zachęca: "mamy papier, już nie wytrzymujemy psychicznie" albo "jak nie pójdzie dziś to sprzedaję".

Przez takie "sikanie" (jak to ktoś fajnie nazwał) sam mam chęć sprzedać inne papiery i dokupić WOD, choć swoją pulę już osiągnąłem.
  • Re: Gruby próbuje przestraszyć ulicę, Autor: ~Leszek [89.65.88.*]
    papier bardzo mocny przeceniony a faktem jest to że dołka i górki nigdy się nie uda strzelić a lepiej być na pokładzie gdy papier ruszy i też sie łudzę że tutaj mikołaj zawita
  • Re: Gruby próbuje przestraszyć ulicę, Autor: ~max [109.243.176.*]
    dokładnie lepiej siedzieć na pokładzie sztuczne sianie paniki

pamiętajcie że takie wolumeny nie biorą się z niczego !!!
    albo ktoś za grosze skupuje albo spółka bankrutuje. Pytanie czemu? Jeśli ktoś skupuje za grosze to chyba ma w tym jakiś cel. Jeśli spółka bankrutuje to info o drukarkach 3D było zasłoną dymną. Po raz n-ty powtórzę - nie panikować, obserwować, zachować zimny spokój. Jeśli ktoś z Was Szanowni Inwestorzy weszli w akcje gdy były po 2 pln no cóż ... i tak musicie czekać na dalszy obrót sprawy. Jeśli teraz gdy spółka jest groszowa - też trzeba czekać na dalszy obrót sprawy. I jak mówi stare powiedzenie - prawdziwy inwestor musi najpierw parę razy zbankrutować ! :) Zatem głowa do góry!
  • Re: Gruby próbuje przestraszyć ulicę, Autor: ~karkonosik [83.145.186.*]
    jutro powinien być już pierwszy komunikat kto sprzedawał, spodziewam się też komunikatu kto kupował ale ten zapewne po weekendzie. Powinien ktoś się pojawić i na najbliższe Walne dać swoje projekty
    cytaty z ATTradera " Kurs charakteryzuje się wysoką zmiennością wynikającą z niskiej ceny nominalnej akcji. Większośc wskaźników analizy technicznej nie bedzie przydatna w analizie takich walorów.". Nie muszę dodawać o jakieś spółce jest ten tekst. Zwracam szczególną uwagę na stwierdzenie, że większość wskaźników analizy technicznej nie będzie przydatna. Równie dobrze możemy rzucić kostką do gry lub monetą i zależnie od wyniku postąpić tak lub inaczej. Sprzedać, kupić, dokupić. Cokolwiek przyjdzie Wam do głowy Szanowni Inwestorzy! :)
[x]
SEAMASTER -8,26% 2,00 2016-02-16 09:07:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.