Przepraszam ,że na tym forum piszę o sprawach dotyczących CIG , ale inaczej już się nie da a to ważne. Myślę, że dla dobra akcjonariuszy Quercus i CIG konieczne jest zareagowanie na psychopatyczne wpisy człowieka o nicku nagan. Wielbiciel i bezgranicznie oddany fanatyk spółki CDProjekt od dłuższego czasu regularnie, codziennie nęka swoimi zmanipulowanymi postami forum CIG w towarzystwie kompanów również znanych z forum CDProjekt . Sytuacja trwa od miesięcy i tworzy wokół spółki CIGames otoczenie czarnego PR-u. Posty już dawno przekroczyły znamiona nie tylko dobrego smaku, ale przybierają formę pomówień , sugestii posiadania informacji pozarynkowych a tworzą już wielomiesięczną aurę szkalującą rzeczywistą sytuację spółki w celu osłabienia jej konkurencyjnej pozycji wobec CDProjekt. Dlatego myślę, że również ze względu na dobro akcjonariuszy Quercusa powinno się wnikliwie przyglądnąć tej akcji propagandowej grupy forumowiczów CDProjekt. Tym bardziej, że spółka CIG jest w trakcie produkcji dwu bardzo obiecujących tytułów i w taki zwykły ludzki sposób potrzebuje spokoju w tworzeniu projektu. Na ten spokój w tworzeniu projektów wpływa również otoczenie wolnorynkowe a wiele z tych postów na forum CDProjekt i CIG narusza dobre imię spółki starając się wpłynąć na to otoczenie. Oczywiście wiele osób może się uśmiechać i bagatelizować wpływ takich naruszających interesy spółki postów dlatego zachęcam do poczytania postów szczególnie osoby (bądź osób) posługujących się nikiem NAGAN. To tyle mojego przynudzania. Pozdrawiam.
Szanowni koledzy...
I ty drogi "zaniepokojony" rafie...
Z faktu, używania wielu nicków wynika tylko tyle, że pretendujesz do miana trolla..
Natomiast twoje obciachowe metody "uprzejmie donoszę" - są rodem sprzed 1989 r.
Nigdy nie używam metod na "życzliwego" bo są one wątpliwe moralnie..
Ale zaczepiony oszczerstwami hipokryty, podajacego się (tym razem) za "zaniepokojonego", mam prawo dać opór kłamstwom..
Pomijam tu dwuznaczną sytuacje, gdzie dwa fundusze Quercusa zostały wmanewrowane w straty nierealistycznymi zapewnieniami - w papiery spółki, która nie wywiązała się różnych swoich komunikatów i zapowiedzi produkcyjnych i sprzedażowych... Ba... Fundusz stoi przed kolejną nieprzyjazną zagrywką (zapowiedź dodruku akcji w CIGu i to bez PP!) którą zresztą Quercus oprotestował na walnym...
Ponadto Fundusz jest wykorzystywany przez forumowe "czirliderki" jako zakładnik niekorzystnych tendencji na forum CIG...
Przecież gdyby managerowie z Quercusa, uwierzyli w kolejne zapewnienia o znakomitych perspektywach CIGu... to mieli szansę do dodatkowego zarobku na obligacjach, które spółka wyemitowała (jak do tej pory bez powodzenia)...
I ten manipulant ma czelność skarżyć się na forum ludzi pośrednio poszkodowanych, na kogoś - kto tylko obnaża jego manipulacje i komentuje kłamliwe wypowiedzi na tamtejszym forum "czirliderek z wąsem"..?!
Drogi trollu "zaniepokojony rafie" dobre imię (lub złe) - spółki wypracowują sobie same, codzienną pracą i jej wynikami!!
A już "wzruszający" tekst o spółce, która "w taki zwykły ludzki sposób potrzebuje spokoju w tworzeniu projektu"..... jest szczytem bezczelności zakładającej kompletną głupotę czytających..!
Przecież powszechnie dostępna jest informacja, że te dwie "superprodukcje", (które n.b. - zdaniem "życzliwego" - nie będą łącznie kosztowały nawet 60 mln zł - śmiech) są produkowane przez zespoły w W.Brytanii (EF) i Niemczech (LotF)...!!!
Prawie się popłakałem ... (ze śmiechu) wyobrażając sobie jak te Hansy i Johny siedzą przed monitorem z drżącymi ustami - zamiast pracować - szlochają czytając PO POLSKU (!!!) porażające teksty rzekomo raniące "dobre imię" swojego zleceniodawcy na forum Bankiera..!!!?
Przepraszam że się trochę poużalałem na los "krzewiciela prawdy"... :-)
Ale taka bezczelna manipulacja - powinna zostać ujawniona i ukarana obnażeniem jego cynizmu..!
Pozdr..
ZASTANAWIAM SIE CO MA CD PROJEKT DO SPOLKI NA CZELE KTOREJ SA WSPANIALI KIERUJACY I MA ZUPELNIE INNY PROFIL.OBYDWIE SPOLKI MAM W PORTFELU I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.TO ZE SA KOREKTY TO NORMANE TO NIE BAZAR .ZALEZY JAKIMI JESTESMY GRACZAMI.JA WOLNO DOBRZE NA TYCH SPOLKACH WYCHODZE I CIERPLIWIE CZEKAM NA DALSZE WZROSTY.
Klienci IDM jakby wypróżnieni z akcji CIG , klaka cdpowska działa jak zawsze:) Nie żal wam takiej okazji ? Jutro zwiastun Enemy Front za trzy miesiące premiera . Pod koniec roku LofT a tu widzę zapanowało wiosenne przesilenie .
Łezka w oku się kręci już wtedy w 2013 r. (przy paru złotych) byłem „manipulatorem" i naganiaczem.. A trolle „dbały" o cudze pieniądze... na „przewartościowanym" CDR.. :)
Dnia 2019-11-28 o godz. 18:38 ~nagan napisał(a): > Łezka w oku się kręci już wtedy w 2013 r. (przy paru złotych) byłem „manipulatorem" i naganiaczem.. A trolle „dbały" o cudze pieniądze... na „przewartościowanym" CDR.. > :)
Właśnie popłakałem się jak bóbr..! Ze śmiechu..! LOL! A CD Projekt (zdaniem trolli) był przy paru złotych i teraz też jest „przewartościowany"... A CiG i Querkus nadal są „niedowartościowane" XD