• cała prawda ... niestety Autor: ~dociekliwy [83.20.53.*]
    Co byś nie szalał qqqaaqqq to sprawdz www.aqua-hit.com - oto klon waszej spółki i w dodatku w 100 % głównego akcjonariusza , polecam lekturę krs , oraz zapoznanie się z ofertą - w zasadzie identyczną jak GTSA. Ja kupiłem ten papier za 2 zł właśnie wróciłem do PL i padłem jak zobaczyłem kurs , nie ma możliwości by po wypłacie odszkodowania taka firma się nie podniosła , chyba że komuś na tym zależało. Tak jak pisał soft-m. Troche posprawdzam i wrócę tu z info
  • Re: cała prawda ... niestety Autor: ~GLOB [213.186.90.*]
    Mysle ze autohit moze chciec uwalic spolke. Jak poprzedni prezes nie dal rady to moze byc ciezko. byl obeznany na tym rynku i mial duze doswiadczenie, a zlozyl rezygnacje, bo juz dobrze nie pamietam, ale wg niego AH dazylo do dzialanosci konkurencyjnej i wyprowadzenia technologii, jakiestam patenty Global ma. Chociaz moze jakąś synergię sensowną zrobią, w koncu tymczasowe warunki wspolpracy byly, moze zupelnie sie nie zwiną.
  • Re: cała prawda ... niestety Autor: ~majki [83.11.132.*]
    Masz rację , Trawiński był pierwszym prezesem GTSA i jej twórcą .. widać nie wytrzymał patrząc jak AH rozbiera firmę , choć pewnie i tak by go wywalili , jednak tylko on coś tam robił jakieś umowy z chinami itp. inni nic nie robią , nawet nie ma podstawowych info - czekają na grudzień , tylko co w grudniu ma się zmienić ???
  • Re: cała prawda ... niestety Autor: ~xxxcccxxx [83.20.248.*]
    A ja sądzę ż autohit ma pomysł na global i kurs niebawem będzie kilkaset x większy :)
  • Re: cała prawda ... niestety Autor: ~wierzący [83.30.13.*]
    Powiedz dlaczego tok sądzisz, czy coś na to wskazuje.
    Bo ja jestem po prostu wierzący- być może naiwnie, mam taką nadzieję, że cierpliwość będzie nagrodzona.
  • Re: cała prawda ... niestety Autor: soft_m. [83.30.110.*]
    Szans już żadnych nie ma. Sytuacja jest tak klarowna, że aż boli. Realizuje się czarny scenariusz - przepowiadałem go już rok temu, gdy były jeszcze szanse na inny rozwój wypadków.
    Ta agonia może potrwać latami. Choć ostatnio modny jest wariant, w którym spółka nie publikuje czegoś wymagalnego i jest zawieszana. Potem wystarczy jej nie odwiesić. Po roku odkupić akcje po ostatnim kursie na przykład. Lub taniej. Każdy odda z ulgą i wdzięcznością. A nawet nie trzeba odkupować - gamonie są lekceważeni i nikomu niepotrzebni. I tyle.
  • Re: cała prawda ... niestety Autor: ~dociekliwy [83.20.43.*]
    To już jest koniec . Auto hit podziękował za współpracę wspólnikom ( ostatnio InvestCon ) - a sam nie ma pomysłu na firmę . LEPIEJ UTOPIĆ NIŻ SIĘ PODZIELIĆ , zostaliśmy niestety z ręką w nocniku. Całość wygranej zabrał główny akcjonariusz .... Przykre ale prawdziwe . Trzeba się pogodzić ze stratą ... szkoda , byłem prawie pewien dużych zysków na tym papierze
  • Re: cała prawda ... niestety Autor: ~wierny [31.61.129.*]
    A cóż masz do stracenie za 2 złote to ile masz tych akcji 25sztuk. Trzabylo Kupić chociarz za 10 zloty to jakby wzrosło to byś zarobił.
  • Re: cała prawda ... niestety Autor: ~bilans [5.172.236.*]
    Czy może ktoś z was dzwonił do firmy z zapytaniem czy mają jakiś pomysł na dalszą działalność ?
[x]
GLOBALTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.