• Wałek Autor: ~xxx [185.18.140.*]
    Jakis kolejny przekręt sie szykuje . Ktos wyrzuca ciagle. A zainteresowania papierem brak
  • Re: Wałek Autor: ~aic71 [31.11.186.*]
    a może ludziom po prostu nerwy puszczają i tyle
  • Re: Wałek Autor: ~xxx [185.18.140.*]
    szczerze mowiąc wątpie . dwa miesiące ostatniego kwartału mamy juz za soba wiec Ci co mają wiedziec wiedzą co robic i to po prostu robia...
    to było by już przegięcie :) ale na GPW wszystko możliwe. Ktoś wywala ktoś kupuje.
    Może rzeczywiście się ruszy dopiero jak skupią te 20%.

W sumie raport za III kw ma jednak wg mnie pozytywny wydźwięk (mam nadzieję, ze export to jakiś długoterminowy kontrakt) zysk operacyjny rośnie (po oczyszczeniu kosztów pozostałych - przecież nie będą w nieskończoność obniżać wartości niematerialne)

a na końcu dnia to i tak cholera wie
  • Re: Wałek Autor: ~mario [79.191.5.*]
    nie wiem ile jeszcze mocy w nas pozostało od tygodnia czy jakoś tak obserwuję niezliczone ilości na ukrytej sprzedaży do tego dołączają się jeszcze inni desperaci w trakcie i na koniec dnia a inne ryby zobaczcie sami wczoraj i dzisiaj ach...
  • Re: Wałek Autor: ~xxx [91.94.62.*]
    Czy ktos potrafi sensownie wytłumaczyć o co tu chodzi i jednocześnie przedstawić możliwe przyczyny tego zjawiska ?
    od kiedy na giełdzie jesteś?

Co może być? Wszystko
  • Re: Wałek Autor: ~Wania [84.38.83.*]
    niezłe kiszenie ogóra... a konkurencja daje sporo zarobić. Może i to G... kiedyś ruszy....
    oby się nie wypełniło rgr na co pewnie i wygląda
    pisałem o wykresie dziennym a z drugiej strony na godzinowym może wybronią rgr odwrócone ja trochę odebrałem 14,90
  • Re: Wałek Autor: ~markus [77.254.243.*]
    Czytam i zastanawiam się skąd taka naiwność piszących (część wyraźnie członkowie "spółdzielni" ). Zaczynam sprzedawać Amikę (kupowałem średnio po 8 zł) widziałem działalność kreatorów kursu i wytrzymałem 4 lata - warto było. Czekam aż cenę Grala opuszczą jeszcze i zaczynam kupować (kilka kilo mam już). Drobny akcjonariacie - bronią rekinów jest czas i emocje, warto czekać i nie dać się zwariować.
[x]
GRAAL -2,30% 21,50 2025-06-16 12:01:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.