za rok o tej porze mozna to zaryzykowac ale teraz to sila na tym poziomie trzymia chce spasc ale na koniec ktos wyciaga na sile...i tak dlugo sie utrzymuje na tym poziomie
Za rok, za dwa - to jest urok małych spółek, że za miesiąc możemy być w okolicach 1 PLN, albo kisić się do marca...czy ktoś wie, jak nam idą te budki NTT, co to miały po sklepach sprzedawać? Nie za bardzo wychodzę, przerabiam teraz spory Keynesa z Hayekiem...
Ta jedna na Grochowie w Warszawie działa pytałem się człowieka który sprzedawał to tydz. po otwarciu mieli dużo zapytań odnośnie tabletów. Wygląda to przyzwoicie tylko nie wiem jak obroty.
realnie to nie oplaca sie tego brac obecnie ja odkupie jak spadnie w okolicy 50 gr moze nawe znowu na 40gr ... zobaczcie komputronik ,tfone... nie wspominajac o duzych dystrybutorach action,abcdata,ab..... na komputroniku prezes dokupuje akcji zyski brutto i netto swietne na tfone podobnie a przychody duzo mniejsze... ntt chyba przegral ten wyscig a idm nie pozwoli urosnac
Ehh ma sporo racji, zwłaszcza, że NTT ma potencjał, aby nieco lepiej wyglądać finansowo; ale mam 3 ale: kasa z mieszkań na Pradze; te budki (tzn. 3 rok na zysku) no i reszta skupu (nie wiem, czy połowę wydali) - czyli te 50 gr to raczej byłby spekulacyjny spadek na chwilkę, szkoda, że nikt duży tutaj nie zawita i nie skorzysta z okazji; a my możemy tylko dokupywać i czekać;
IDM ma szanse na przetrwanie tylko wtedy jak zarobi grubo na NTT inaczej to pełen bankrut chajc cały zdążyli wyprowadzić pisałem kiedyś w jaki prosty sposób u mnie chłopaki zakisili się na IDM-ie po 15 zł