• cisza Autor: ~cin [80.55.218.*]
    Dlaczego tutaj taka cisza?

Przesiedliśmy się od jakiegoś czasu z diesla na benzynowy silnik.
    D....nie urywa ale coś się dzieje...Jakieś komentarze może?
  • Re: cisza Autor: ~lewander [95.49.172.*]
    to kupuję ja Jarząbek trener drugiej klasy
  • Re: cisza Autor: ~Porcelanowa [88.156.110.*]
    Tu sie wszyscy zlecą dopiero jak bedzie po 10zł - taki urok tego forum ze na górce dopiero forumowicze kupują :-)
  • Re: cisza Autor: ~ha,ha [109.197.65.*]
    10 zl górka, ale się rozbawiłem ....
    Zapomniałem że leszcz co kupi za 10zł bedzie myślał że górka na 50zł :-)
  • Re: cisza Autor: ~ha ha [109.197.65.*]
    ...długoterminowi myślą nie o 50, a o 80-100 zl i to nie są leszcze...
    Max jaki tutaj był to 60zł przed PP a wiec na obecne czasy 30zł - jeżeli ktoś myśli o 80zł czyli 160zł na stare to jest niepełnosprawny umysłowo.
  • Re: cisza Autor: ~kris b [141.0.8.*]
    niedawna cena wezwania 7.3 zl pozostala wspomnieniem.poprawa wynikow w 3 q.czystka personalna na szczycie-nowy prezes przyszedl z ing a vice z konkurencyjnego izostalu.czyzby w tle rysowla sie wspolpraca a byc moze i fuzja ferrum i izostalu.wtedy powstalby wlasciwie najwiekszy gracz w pl na rynku produkcjii i handlu nowoczesnych rur z powlokami izolacyjnymi.przestarzala siec gazociagow czy perespektywa lupkow w pl moga pomagac tylko kursom tych dwoch zapomnianych spolek
    pp odbylo się przy cenie ok. 35- 38zl :2, a nie 60zł porcelanowy matołku. zawsze kolejna hossa znacznie przebija cenę z poprzedniej hossy, zobacz wykresy
  • Re: cisza Autor: ~cin [80.55.218.*]
    Panowie, jakby nie patrzeć...długo droga jeszcze przed nami ;)
  • Re: cisza Autor: ~lewander [95.49.180.*]
    ciekawe kiedy ruszy podaż.żeby przejąć spółkę Pietrzak musi mieć chyba 70 %
    Głupolu, nawet nie umiesz prawidłowo podpiąc wątku nie mówiąc o czytaniu ze zrozumieniem - gdzie napisałem ze odjecie PP było przy 60zł ?? Matole 60zł było max gdy pompował Karu i to napisałem, po odjęciu zaczynalismy od 19,50 i tylko dół. Jeżeli upośledzony umysłowo człowieku myślisz ze bedzie 80zł to na stare kuciapo daje 160zł co jest wymysłem niezłego wariata.
    Nie masz pojęcia a piszesz wypociny - na przyszłosc nie ucz ojca dzieci robić
    ""...nie uczyć ojca robić dzieci"", w ip masz porcelanowa- a piszesz w formie męskiej "napisałem".Ty nawet płci nie rozróżniasz , a dzieci chcesz robić, ha,ha,ha
    Jełopie bo to od ulicy na której jest ta spółka - co za matoł, niczego nie kojarzy...
    skup tych 5mln będzie trwał z 5 lat przy tym sposobie skupowania/baton po wzroście 2,5%/,a Bajor nie chciał sprzedać swoich akcji po 60zl wiec spokojnie czekamy
  • Re: cisza Autor: ~kris b [194.242.62.*]
    co by nie mowic to wyjscie nad 8 zl to technicznie wybicie gora z dlugiej konsolidacjii
    kupujących jak na lekarstwo,ktoś tylko ciągnie kurs na siłę
  • Re: cisaza Autor: ~lewander [95.49.181.*]
    jednak jest determinacja!trzymać nie sprzedawać.skup trwa
  • Re: cisza Autor: ~kris b [83.11.89.*]
    w przyszly roku komercyjne wydobycie gazu z lupkow w pl-wozniak-wiecie co to oznaczadla ferrum
  • Re: cisza Autor: ~lewander [95.49.174.*]
    niech sypną kaską centusie to się coś sprzeda
  • Re: do porcelanowa Autor: ~ha ha [109.197.65.*]
    juz niedługo 10 pln na ferrum porcelanowa, napisz ile kupiłes, bo tylko ktoś ze spółki może napisać, że 10 to górka i w dodatku na ip podać adres spólki.Normalny gracz ma w portfelu kilka spólek , a nie jedną to jak możesz podać kilka ip/ widać uznałeś , że ferrum to najwartościowsza/
  • Re: cisza Autor: ~kris b [83.20.194.*]
    spolka ''san leon''znalazla duzo gazu w pomorskich lupkac.link-rzeczpospolita
    czekam na 61pln.mam czy akcie
    kto sprzedaje taką perełkę?chyba animator z semafora
  • Re: cisza Autor: ~kris b [83.20.194.*]
    nie wiadomo dlaczego stoi izostal.przeciez to drugie ferrum.mam nadzieje ze i tam wkrotce sie obudza.tym bardziej ze ma jak dotad lepsze wyniki od ferrum i stoi za nim potezny stalprofil
  • Re: cisza Autor: ~lewander [95.49.179.*]
    to proste,ktoś musi chcieć kupować
  • Re: cisza Autor: ~bob [78.8.126.*]
    Po cichutku, po malutku w kierunku 15,00 :)
  • Re: cisza Autor: ~kris b [185.26.182.*]
    czyzby bajor zaczal skupywac akcje z gieldy.pietraki chcialy go wyrolowac ale ich wezwanie olano.spolka ma do sprzedazy nieruchomosci w katowicach warte prawie 40, mln zl.no i jesli w pl wypala lupki to o takie ferrum wojna bedzie na calego.ale nie na tych poziomach
[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.