niedawna cena wezwania 7.3 zl pozostala wspomnieniem.poprawa wynikow w 3 q.czystka personalna na szczycie-nowy prezes przyszedl z ing a vice z konkurencyjnego izostalu.czyzby w tle rysowla sie wspolpraca a byc moze i fuzja ferrum i izostalu.wtedy powstalby wlasciwie najwiekszy gracz w pl na rynku produkcjii i handlu nowoczesnych rur z powlokami izolacyjnymi.przestarzala siec gazociagow czy perespektywa lupkow w pl moga pomagac tylko kursom tych dwoch zapomnianych spolek
pp odbylo się przy cenie ok. 35- 38zl :2, a nie 60zł porcelanowy matołku. zawsze kolejna hossa znacznie przebija cenę z poprzedniej hossy, zobacz wykresy
Głupolu, nawet nie umiesz prawidłowo podpiąc wątku nie mówiąc o czytaniu ze zrozumieniem - gdzie napisałem ze odjecie PP było przy 60zł ?? Matole 60zł było max gdy pompował Karu i to napisałem, po odjęciu zaczynalismy od 19,50 i tylko dół. Jeżeli upośledzony umysłowo człowieku myślisz ze bedzie 80zł to na stare kuciapo daje 160zł co jest wymysłem niezłego wariata.
Nie masz pojęcia a piszesz wypociny - na przyszłosc nie ucz ojca dzieci robić
""...nie uczyć ojca robić dzieci"", w ip masz porcelanowa- a piszesz w formie męskiej "napisałem".Ty nawet płci nie rozróżniasz , a dzieci chcesz robić, ha,ha,ha
skup tych 5mln będzie trwał z 5 lat przy tym sposobie skupowania/baton po wzroście 2,5%/,a Bajor nie chciał sprzedać swoich akcji po 60zl wiec spokojnie czekamy
juz niedługo 10 pln na ferrum porcelanowa, napisz ile kupiłes, bo tylko ktoś ze spółki może napisać, że 10 to górka i w dodatku na ip podać adres spólki.Normalny gracz ma w portfelu kilka spólek , a nie jedną to jak możesz podać kilka ip/ widać uznałeś , że ferrum to najwartościowsza/
nie wiadomo dlaczego stoi izostal.przeciez to drugie ferrum.mam nadzieje ze i tam wkrotce sie obudza.tym bardziej ze ma jak dotad lepsze wyniki od ferrum i stoi za nim potezny stalprofil
czyzby bajor zaczal skupywac akcje z gieldy.pietraki chcialy go wyrolowac ale ich wezwanie olano.spolka ma do sprzedazy nieruchomosci w katowicach warte prawie 40, mln zl.no i jesli w pl wypala lupki to o takie ferrum wojna bedzie na calego.ale nie na tych poziomach