W mojej ocenie jest to "perełka" na giełdzie...spółka osiąga bardzo dobre wyniki finansowe z kwartału na kwartał coraz leprze...ma ciekawe perspektywy dalszego rozwoju...jest w trendzie wzrostowym.. posiada jeszcze duży potencjał wzrostowy... pod względem fundamentalnym i technicznym wygląda również dobrze...o przyszłe wzrosty jestem spokojny dlatego w miarę możliwości wciąż dokupuje akcje i liczę że " w rajdzie św.Mikołaja" będzie spółka wiodła prym.
Koniec roku 8,50 lub wyżej ? Dołują kurs cały czas -sami sobie sprzedają dla zmyłki !!! akcji w wolnym obrocie nie ma wcale !!! Długi termin 15-18 pln. a za 2-3 lata może i 40 ??????? tego nie wie nikt.
Poniżej 5.pln. tym razem nie udało mi się kupić ale po 5,00 5,01 5,02.......do 5,10 dzisiaj. owszem. Towarzystwo wystraszone czas na odjazd. Pozdrowionka
Arty. w bankier.pl na 1-stronie. Co więc się dzieje takiego złego że Badziewiak nie idzie do góry ? A no NIC KOMPLETNIE !!! Zdesperowany fund sam zaniża kurs-może do podatków ? bo grudzień i ostatnia szansa. Na wielu spółkach ( nawet dużych ) są transakcje pakietowe z dużo niższym kursem do notowanego na GPW.Stara metoda sam tak robię od wielu lat.