• sprzedawać to w tej cenie to jest śmiech na sali:) Autor: ~tomi [178.182.188.*]
    leszcze kochają kupować po 10 groszy, a sprzedawać po 4 grosze:) Próbowaliście kiedyś odwrotnie?:) . Kupuj jak wszyscy sprzedają. Sprzedawaj jak wszyscy kupują.:) ale nie lepiej kupić jak będzie po 20 groszy:) wtedy chętnych na kupno nigddddyyy nie brakuje:)

pozdrawiam
  • Re: sprzedawać to w tej cenie to jest śmiech na sali:) Autor: ~hulahop [193.42.230.*]
    mali mają 200-300-400 tysięcy papiera więc rzucają, by ratować 6-9-12 tys. zł. Nikt nie wmówi mi, że pakiety o wartości nawet kilkunastu tysięcy zł rzucają duzi proszę cię
  • Re: sprzedawać to w tej cenie to jest śmiech na sali:) Autor: ~Wojt [188.146.32.*]
    Pewnie ze mali rzucają:) pytanie kto to jest mały w tym przypadku. Duży jest tu tylko emmerson ktory ma 19 mln akcji kupionych po ponad 4 gr za sztukę. I gdyby cokolwiek z tego sprzedali nie wiedząc po co byłoby info. Tu naprawde sie przemielilo 20 mln akcji przez ostatni miesiąc i kto miał je niby sprzedawać?
  • Re: sprzedawać to w tej cenie to jest śmiech na sali:) Autor: ~sonny red [37.109.130.*]
    albo gruby straszy i przesypał, albo ktoś puścił bonczka, sprzedaż po tej cenie jest nie opłacalna, spółka nie ogłosiła upadłości, lepiej poczekać niż być dawcą, sam mam w plecy ale póki nie sprzedam stratę mam wirtualną, jeśli ktoś myśli że ratuje kasę wywalając ze stratą to powinien zakończyć przygodę z giełdą, bo jeszcze parę takich ruchów wykona i po forsie, pamiętajcie że ostatnie info były pozytywne, przeczytajcie też info z Apollo, może PSA też coś skorzysta? tylko cierpliwi zarobią, bye
  • Re: sprzedawać to w tej cenie to jest śmiech na sali:) Autor: ~ins [80.53.213.*]
    Dokładnie, mamy duże zmiany i perspektywy rozwoju. Kto teraz sprzedaje po tych cenach musi go ładnie cisnąć:) Nie wszyscy zarobią... a zarobek to kwestia czasu i cena nominalna 10 groszy będzie znacznie szybciej niż myślicie.
[x]
PRIME 0,62% 1,61 2025-09-24 12:33:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.