Ja i tak wiem o co chodzi :) Jak zwykle kiedy kurs zbliża się w okolice 0,30-0,40 spółka jest be i fuj (bankrut - tak już się nie da powiedzieć) ale są inne możliwości prawda? Tym czasem należy właśnie teraz otworzyć woreczek i zbierać ile wlezie bo przecież przed raportem za IV kw. (będzie pewnie lepszy od tego za IIIkw.), raportem rocznym (i największym zyskiem w historii), nowymi zamówieniami i nowymi inwestorami w zarządzie da się bez bólu wyjąć ładnych dziesiąt %. Który to już raz Panie i Panowie???
Kazda normalna spolka na dobre wiadomości rosnie na zle spada pytam się to jest normalna spolka czy smieciuch?Na NC Wigach hossa a tu skacze jak kangur już kilka lat , nie mam akcji obserwuje sprzedałem pol roku temu po 2 latach kiszenia kupiłem Forever i mam 500% nie chwale się dziwie wam ze chwalicie spolke dobra inwestycja i dobra spolka to taka która przynosi zyski a tu kto zarobil? tylko spekulanci i manipulanci ,Porzadni inwestorzy z grubsza kasa kisza kase i taka jest prawda .A WIDZAC CO SIE DZIEJE OMIJAJA JĄ Z DALEKA.
Prawda jest taka że spółka jest dobra , dużo się o niej mówi .
Mali weszli gremnialnie i ''kicha''.
Jak leszczyna zostanie choć częsciowo wytrzepana będzie OK .
Najgorzej że to my jesteśmy tymi leszczami .