• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Kryptowaluty
    • Giełda
    • Kryptowaluty
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Jak zacząć inwestować?
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Jak zacząć inwestować? powrót do głównego postu
  • - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztabki ? Autor: ~REKINEK [46.204.244.*] 2013-11-19 12:16
    Witam wszystkich

Chce zakupić spor ilości złotych sztabek jak i złote monety i teraz mam pytanie najważniejsze gdzie kupić żeby było to bardzo bezpieczne i ceny w miare korzystne. Mennica polska jest wiarygodną mennicą i na 100% wiem że jak zamówie złote sztabki czy złote monety to wiem że mam złoto. Wszystko ładnie pięknie ale mennica polska ma bardzo wysokie ceny. Interesuje mnie mennica wrocławska ale boję się że jak zamówie spore ilości to po latach się okaże że to nie złoto. Złote sztabki są zapakowane w CertiCard i nie chce ich otwierać żeby sprawdzić czy to złoto czy też nie. Mam pytanie czy mennica wrocławska sprzedaje najprawdziwsze złoto próby 999.9 czy ktoś został przez nich oszukany ? Proszę piszcie gdyż złoto tanieje i jeszcze troszczke i będzie szorował dno i warto powolutku wchodzić w złoto gdyż w przyszłości złoto będzie o wiele wiele droższe.
    Kto się zna na LBMA ? mennica polska i wiele innych światowych mennic nie nie należy do tego a LBMA to działa tak że sztabki można sprzedać w innym państwie i najlepiej wybierać sztabki znanych światowych mennic """ PAMP , UMICORE , HERAEUS , PERTH MINT.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 18 5
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~Mennica Wrocławska [78.9.150.*] 2013-11-20 10:08
    Szanowny Panie,
    w imieniu Mennicy Wrocławskiej zapraszam Pana do jednego z naszych 10 oddziałów, gdzie na spokojnie może Pan obejrzeć oferowane przez nas złoto. Warto zaznaczyć, że w naszej ofercie znajdzie Pan nie tylko złoto w opakowaniach CertiCard. Dodam, że oferowane przez nas złote sztabki mają nie tylko certyfikat producenta ale dodatkowo otrzymuje Pan nasz certyfikat z numerem sztabki, który daje jednocześnie gwarancję skupu nabytych u nas produktów. Więcej informacji uzyska Pan pod numerem 71 724 22 56 i w jednym z 10 oddziałów Mennicy Wrocławskiej w całej Polsce.

Pozdrawiam
    Marcin Lenar
    PR Manager
    Mennica Wrocławska
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 5
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~Kupujący [31.61.138.*] 2013-12-01 19:31
    A jak się Pan, Panie Marcinie ustosunkuje do faktu, że firma, którą Pan reprezentuje cały czas generuje straty? Ja z tego powodu bałbym się cokolwiek u Was kupować.
    I może wyjaśni Pan co się stało z dwoma wiceprezesami spółki, którzy tak nagle niedawno z niej zniknęli? Zorientowali się, że okręt tonie?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 13
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: grzes-w-wa [89.72.160.*] 2014-12-27 12:09
    Pierwsza sprawa to tzw. certicard lub certipack. To opakowanie fabryczne wykonane z termicznego plastiku. Jest jednorazowego użytku. Próba jego otworzenia kończy się jego zmatowieniem na biało. Poddany obróbce termicznej zabarwia się na czarno. Każda sztabka zapakowana w mennicy jest oryginalna do puki na opakowaniu (certyfikacie) nie ma zmian widocznych gołym okiem. Widoczne zaś zmiany mówią, że ktoś majstrował przy tej sztabce. Co do mennic Polskiej i Wrocławskiej to dwie najdroższe firmy w kraju. Jak ktoś ma za dużo kasy to zakupy można tam robić.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 15 4
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~Tomsky [83.12.38.*] 2016-12-17 14:15
    Panowie z mennicy kupować, a nie kupywac.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 5
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~reds [89.161.8.*] 2013-11-20 20:09
    a po ile kupowac zloto w dolarach ?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~REKINEK [46.204.240.*] 2013-11-20 21:18
    Tych mennic jest pewno i którą wybrać : mennica polska , mennica wrocławska , mennica skarbowa , mennica krajowa i wiele wiele innych. i którą wybrać żeby zakupione złoto było naprawdę złotem w sztabkach. I jednak wybrałem mennice wrocławską gdyż ceny mają według mnie dobre w porównaniu z mennicą polską gdzie ceny są kolosalne. Złożyłem zamówienie w mennicy wrocławskiej , przelew poszedł i w tytule napisałem że chce wszystkie sztabki od producenta HERAEUS bo jak dodawałem sztabki do koszyka to nie było wyboru jaką klient chce sztabke czy HERAEUS , UMICORE czy Münze Österreich. Zaraz zawdzoniłem do mennicy wrocławskiej i pytam jak to jest i usłyszałem że jak klient składa zamówienie i nie ważne ile sztabek to dawają to co mają na stanie może to być heraeus czy umicore czy munze i myśle a napisze e-maila do nich czy następna osoba to potwierdza i dostałem szybką odpowiedz że akurat na stanie ywdawają złote sztabki od producenta HERAEUS. S.U.P.C.I.O .
    Złoto teraz xau / pln mocno dołuje - 1.50% a xau / usd - 2.60% czy ładnie złoto dołuje i teraz są czasy żeby powoli wchodzić w złoto.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 4 1
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~reds [89.161.8.*] 2013-11-21 21:00
    radzilbym zaczekac az spadnie na 1100, moze jeszcze spasc ale nie musi na 990 i 900 usd wykres miesieczny http://www.mql5.com/en/charts/1072667/gold-mn1-fxpro-financial-services
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 2
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~REKINEK [46.204.245.*] 2013-11-21 21:37
    Obecnie spoglądam na kurs xau / usd to 1243 $ za 1 ounce i jakby nie patrzyć spadek z wysokiej góry z ponad 1900 $ do teraz do 1243 $ to solidny mocny spadek i ja zakupy średnie już zrobiłem baaa jutro się spodziewam sztabek i teraz tak : może spaść do 1000 $ - 1050 $ lub niżej albo przez dłuższy okres będziemy się bujali od 1180 $ tego roczny dołek a 1.400 $. Ze złotem jest tak że ani się nie obrucisz to wchodzisz na internet a tu strzała w góre np. ; + 3 - 5 % lub więcej. Pamiętać należy że złota uwielbia wojny , ataki terrorystyczne i inne zagrożenia. Głupia syria co zrobiła ze złotem : z 1180 $ złoto powędrowało aż na 1430 $ a jakby wojna wybuchła to ulalalala jak najszybciej kupywać złoto bo można tyle zarobić że to się w głowie nie mieści. Jak złoto jeszcze spadnie i to tak solidnie to szybko się pakuje na 100 % portfela gdyż złoto może jeszcze szybciej odbić no i czekamy na ta inflacje i jak na razie jej nie widać ale i ona się pojawi niespodziewanie po takim dodruku góry pieniądza co się drukuje.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 3
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~zgroza [78.148.24.*] 2018-11-27 05:54
    "Kupywać", "dawają". Zamiast w złoto, niech Pan lepiej zainwestuje w słownik.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 12
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~Daxik [79.141.160.*] 2013-11-21 14:09
    Obojetnie gdzie kupujesz nie kupuj wysylkowo. Chyba, ze Ci zalezy zeby wszyscy wiedzieli kto i ile kupuje.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 4 7
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~REKINEK [46.204.245.*] 2013-11-21 16:23
    Zaraz zaraz a kto niby miałby się dowiedzieć kto co ile kupił ? Paczka jest szczelnie zamknięta i nawet mennice naklejają naklejke " uwaga szkło " że delikatniej się obchodzić z tym. Ja jak zamawiałem złoto tylko w innej mennicy to przyszło mi szczelnie zamknięte we folii w środku teczka A4 także szczelnie zamknięta i w środku duża koperta bąbelkowa także szczelnie zamknięta i w środku dopiero jest sztabka złota. Ciekawe jak w mennicy wrocławskiej to będzie wyglądało. Wczoraj zamówiłem sztabki baa dziś wysłano do mnie i licze że przyjdą jutro do mnie. Sztabki wybrałem opcje 24h.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 1
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~REKINEK [46.204.246.*] 2013-11-22 19:43
    Ok. sztabki już przyszły od hereaus takiej jakie chciałem i do każdej sztabki certyfikat ,faktura i wszystko ładnie pięknie tylko malutki szczegół otóż ubezpieczenie sztabek było o prawie 1400 zł niższe niż zamówione sztabki i tylko dlaczego ? W razie w... ktoś buchnie sztabki to mennica wypłaci pieniądze tyle na ile sztabki było ubezpieczone czyli 1400 zł mniej niż zapłaciłem no chyba że to błąd. Ale ogólnie wszystko w porządku i polecam mennice wrocławską baaa w końcu do wicelider oprócz mennicy polskiej gdzie mają najwyższe ceny na rynku. Wchodze na mennice wrocłąwską i zniknęły sztabki 100 - gramowe hmm a były przez długi czas. Można się domyśleć że popyt na 100 gr. jest ogromny i schodzą jak ciepłe bułeczki. Wiadomo czy większe sztabki kupiły to cena za 1 gr schodzi mocno w dół i o to chodzi.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 7 1
  • ten spam jest żenujący Autor: ~rr [37.209.150.*] 2013-11-22 20:14
    ten spam jest żenujący
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 10
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~Mazurek [83.29.165.*] 2013-11-23 19:15
    Moglbys te teksty reklamowe pisac w bardziej stonowany sposob, tak aby ludzie sie nie domyslili o co ci chodzi.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 2
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~REKINEK [46.204.243.*] 2013-11-24 12:31
    To nie reklama tylko opinia zwykłego klienta.
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~1977363675 [31.174.212.*] 2013-11-24 13:10
    yeah right:)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~Qub [31.62.132.*] 2013-12-20 10:32
    Sztabki, monety i inne rzeczy wykonane ze złota maja taka wartość jaka ma zloto
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 1
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~REKINEK [46.204.245.*] 2013-12-20 11:49
    Po zmniejszeniu Q3 O 10 mld złoto spadło baaa wczoraj 2.50% a dziś już odrabia straty i jest na + 1.20%. Złoto jak będzie spadać o ile będzie jeszcze spadać to bardzo umiarkowanie leciutko w dół i dla myślących warto jakaś cześć zainwestować w złoto i srebro. Nie bawem wychuchnie inflacja bo takim dodruku 4 bilionów $ i złoto poszybuje nieziemsko w góre. Kiosaki mówi że """ każda światowa waluta zawsze dochodzi do swojej realnej wartośći czy do zera. Jeśli dolar dojdzie na przestrzeni lat mam tu na myśli długich kilkanaście / dziesiąt lat do zera to za 1 unjce złota może kosztować nawet 15 tyś dolarów baa dziś złoto jest po około 1200 dolarów za 1 uncje. I dlatego kiosaki wspomniał żeby zając odpowiednią pozycje na złocie i srebrze bo te dwa metale dadzą zarobić najwięcej i wykorzystać jaką najlepszą inwestycje w swoim życiu. Złoto i srebro dadzą nieskończony zysk tak mówi znający się na całym świecie kiosaki. Ja będę powolutku wychodził ze złota i srebra jak złoto poszybuje co najmniej na 3 tys dolarów za uncje i wyżej. Obecnie zbroje się w złoto ale najbardziej w srebro bo tu wzrosty są dynamiczne nawet w ciągu roku srebro wzrosło o 100%. Obecnie srebro od początku roku spadło o około 40 % złoto 30% od szczytów z 2011 roku srebro spadło z 50 dolarów za uncje do poniżej już 20 dolarów czyli spadek grubo ponad 100% i jak spadnie to symbolicznie i warto nakupić trochę tego matalu zając odpowiednią pozycje i nie bawem inflacja się pojawi baa może jakaś wojenka na świecie to surowce złoto i srebro będą ostro szły w góre. Obecnie mam pełno srebnych monet i dalej kupuje , sztabki 250 / 500 i 1 kilo i czekam spokojnie aż złoto i srebro wystrzeli w góre.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 4 2
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~mario [78.8.200.*] 2013-12-21 15:14
    dopiero wiele lat po tym jak tacy jak ty znikną na zawsze z tego forum, przysięgając sobie że już nigdy, przenigdy,nie kupią gram złota, właśnie wtedy złoto zaczniie gwałtownie drożeć.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 4
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: orion2244 [86.63.148.*] 2013-11-30 13:45
    a może spółki surowcowe wziąć na ........radar
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~dracov6664 [212.129.85.*] 2019-12-09 15:20
    Ale za to taniej
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~doswiadczony [89.161.8.*] 2013-11-24 18:48
    teraz jeszcze za wczesnie na kupno zlota jak spadnie na 1000- 900 usd to trzeba obserwowac.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 0
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~REKINEK [46.204.243.*] 2013-11-24 22:00
    z tymi 900 - 1000 za 1 uncje to nic pewnego. A jak trend się odwróci z jakiś przyczyn i co wtedy ? 1240 $za uncje to już ładna cena jakby nie patrzyć. Wiadomo każdy chce się zapakować w samym dołku ale pytanie kiedy będzie ten dołek ? tego nie wie nikt. PO cichaczu już rządy masowo skupują tony złota , kowalscy i sam jestem ciekaw czy spadnie te 100 - 200 dolarów w dół.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 3
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~zloty amber [188.183.150.*] 2013-11-26 22:40
    zloto spada a mennica chce opier.. loc loszcza zloto ze swoich magazynow
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~REKINEK [46.204.243.*] 2013-11-27 23:24
    Wiecznie spadać nie będzie.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~zz [93.154.243.*] 2013-11-30 18:46
    wiecznie nie, ale kilka lat jeszcze pospada.
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~luj [84.104.185.*] 2013-11-30 19:25
    Zamknac ryje !
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~Kupujący [31.61.138.*] 2013-12-01 19:34
    A jak się Pan, Panie Marcinie ustosunkuje do faktu, że firma, którą Pan reprezentuje cały czas generuje straty? Ja z tego powodu bałbym się cokolwiek u Was kupować.
    I może wyjaśni Pan co się stało z dwoma wiceprezesami spółki, którzy tak nagle z niej zniknęli? Zorientowali się, że okręt tonie?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~foxi [83.25.145.*] 2013-12-29 21:11
    Kupno w Berlinie jest bezpieczne + normalne ceny.
    DEGUSSA / Fasanenstrasse 70.
    Powodzenia
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: doradca AT [89.161.21.*] 2013-12-29 23:16
    moze po 700 usd bym sie skusil za kilka lat
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 3
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~Doświadczony [159.205.188.*] 2014-12-29 22:18
    Na pewno ceny ma konkurencyjne i o wiele lepsze niż mennica państwowa...Przykładowo- 1 uncjową srebrną monetę można było kupić w mennicy Wrocławskiej za około 70 plz gdy mennica państwowa oferowała identyczną monetę po 120 plz..Niezła jest też mennica złota ale zakup psuje skandalicznie wysoka marża operatora kartowego Polcard- 3 procent....A mnie interesują zakupy kartą ze względu na moneybacki..
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~Tomsky [83.12.38.*] 2016-12-17 14:07
    Tak czy inaczej będziesz odnotowany.
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~bogdan [185.25.120.*] 2016-12-27 19:03
    Nie,nie warto tam kupować!Ceny są zawyżane w momencie wejścia do punktu sprzedaży,ale to nie wszystko.Nie przestrzegają ustalonych terminów dostaw i nawet nie ma komu powiedzieć -przepraszam.To IV Liga dół tabeli !!!!
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 3
  • MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztabki ? Autor: ~Zenek [31.182.194.*] 2017-10-06 13:51
    polecam sklep metale lokacyjne Prestige Coins
    platyna złoto srebro

sam kupuje u Nich od dłuższego czasu
  • Re: - - - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztab Autor: ~Daniela [94.254.176.*] 2018-05-08 16:54
    Mam pewwne zloto i to duze ilosci email daniela.kisiel@gmail.com
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 0
  • Re: - MENNICA WROCŁAWSKA - - - czy warto tam kupywać monety, sztabki ? Autor: ~er [195.8.97.*] 2019-01-11 14:09
    Mało mnie to obchodzi?
1
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
  • Zarządzanie zgodami
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |