• Jutro 3,6 Autor: ~z5 [88.156.31.*]
    jw.
  • Re: Jutro 3,6 Autor: ~aaaa [89.69.72.*]
    a w niedziele na targu po ile hahaha

co za głąby, całe szczęscie ,że z tego wyszedłem i już sobie powolutku zbieram coal energy

tutaj to masz korektę i jak nic odbicie na 3 bo pewnie popyt będzie taki ,żę obronią wsparcie ,ale nie licz ,że po takim wzroście będzie ci do nieba rosło i to "w sobotę" haha
  • Re: Jutro 3,6 Autor: ~alien5 [89.65.79.*]
    Jeszcze rok temu powiedziałbym, że już nie urośnie, ale:
    1. Mamy hossę, którą na razie Colian przespał
    2. Na tle branży wyniki były bardzo fajne
    3. Wskaźnikowo tanio
    4. Korekta hossy się kończy

także, TFI w poszukiwaniu nowych jeszcze tanich spółek na pewno rzucą okiem na Coliana ;). Właśnie dlatego uzupełniłem jeszcze swój pakiet dzisiaj "na górce"... ;)

Pozdro dla wszystkich.
  • Re: Jutro 3,6 Autor: ~sinonosy [62.21.53.*]
    na razie Colian jest chyba najlepszą spółką jak spojżec na wskazniki, a na tygodniowym wyglada calkiem ciekawie, wiec ta "gorka" to na moje oko jest dołkiem i parę złotych w ciagu paru miesięcy raczej będzie jak w banku
  • Re: Jutro 3,6 Autor: ~man [77.253.244.*]
    Cieszę się aaaa, że wyszedłeś z akcji. Pora odsiać prawdziwych mężczyzn od plewu. Do widzenia mówię było miło ale się skończyło.
  • Re: Jutro 3,6 Autor: ~htht [83.23.109.*]
    Ja sprzedałem dzis po 3,28. Myślę że w pn troche się cofnie i wtedy może uda si e dokupić.
    moze tak być jak piszesz i to bedzie pewnie ostatni moment przed 4-ma złociszami...patrząc na piątkowy obrót, to własnie ktos większy wchodzi
  • Re: Jutro 3,6 Autor: ~atomek [37.31.47.*]
    Obrót niespotykany jak na Coliana, zainteresowanie ogromne - o to właśnie chodzi, śmiem twierdzić, że nakręci nam się tu "mała" hossa, jak np. na trakcji ostatnio
    w przyszłym tygodniu się okaze, czy maja to zamiar szybko rozbujac czy bedzie powoli sobie dreptac po ułamku procenta, ale obstawiam, że do 4 zł dojedziemy błyskawicznie..jak w reklamie;)
  • Re: Jutro 3,6 Autor: ~alien5 [89.65.79.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/7,1347947-Colian-Mieszko--dobry-III-kwartal.html

Nagoneczka prasowa też już się zaczęła.
    Będziemy mieli cukerkową hossę pod koniec roku.
    Teraz czekamy aż się posypią rekomendacje.
  • Re: Jutro 3,6 Autor: ~aaaaaaa [89.69.72.*]
    jest tak jak pisalem tu musi przyjsc korekta i mozna bedzie pogadac...

a tymczasem to co sprzedalem i zarobilem to pozniej jak juz kupilem coal energy to oczywiscie ja juz zarabiam ,a wy bedziecie wtapiac - zycie .... nie...
[x]
COLIAN 0,00% 4,08 2018-07-19 12:56:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.