co za głąby, całe szczęscie ,że z tego wyszedłem i już sobie powolutku zbieram coal energy
tutaj to masz korektę i jak nic odbicie na 3 bo pewnie popyt będzie taki ,żę obronią wsparcie ,ale nie licz ,że po takim wzroście będzie ci do nieba rosło i to "w sobotę" haha
Jeszcze rok temu powiedziałbym, że już nie urośnie, ale:
1. Mamy hossę, którą na razie Colian przespał
2. Na tle branży wyniki były bardzo fajne
3. Wskaźnikowo tanio
4. Korekta hossy się kończy
także, TFI w poszukiwaniu nowych jeszcze tanich spółek na pewno rzucą okiem na Coliana ;). Właśnie dlatego uzupełniłem jeszcze swój pakiet dzisiaj "na górce"... ;)
na razie Colian jest chyba najlepszą spółką jak spojżec na wskazniki, a na tygodniowym wyglada calkiem ciekawie, wiec ta "gorka" to na moje oko jest dołkiem i parę złotych w ciagu paru miesięcy raczej będzie jak w banku
Obrót niespotykany jak na Coliana, zainteresowanie ogromne - o to właśnie chodzi, śmiem twierdzić, że nakręci nam się tu "mała" hossa, jak np. na trakcji ostatnio
w przyszłym tygodniu się okaze, czy maja to zamiar szybko rozbujac czy bedzie powoli sobie dreptac po ułamku procenta, ale obstawiam, że do 4 zł dojedziemy błyskawicznie..jak w reklamie;)
jest tak jak pisalem tu musi przyjsc korekta i mozna bedzie pogadac...
a tymczasem to co sprzedalem i zarobilem to pozniej jak juz kupilem coal energy to oczywiscie ja juz zarabiam ,a wy bedziecie wtapiac - zycie .... nie...