• NIEDOBRZE!!!! Autor: ~karol [78.10.240.*]
    http://energetyka.wnp.pl/energetyka_atomowa/czesi-kloca-sie-z-ke-o-przetarg-na-temelin,211219_1_0_0.html

walka ktora przkalda sie na cene ta spada i spada lekkie podbicie i spada!!!!!

socjslisci zniszcza wszytsko z eurobanruta!!!!!

Wyszedlem w ubiegly piatek po 92zl i wjede duzo nizej jak widze niz myslalem a spolka znakomita obok taurona anjtaniej wyceniana nie mowie o braku dlugow i cash flow oraz wszytskich wskaznikach EPS,P/V I P/E !!!!!!!! szkoda spolki goldman robi coc chce!!!!
  • Re: NIEDOBRZE!!!! Autor: ~kubus [164.127.90.*]
    ok .92 zł to było chyba 5szt. przez 5 minut .... ja sprzedalempopo. 90 ,) per saldo coś zarobiłem plus dywidenda ale kiepsko też to widzę , nie dają pograć. , trzymamy kciuki za kolegów , przerzuciłem się na kghm .....
  • Re: NIEDOBRZE!!!! Autor: ~inwestor [78.8.152.*]
    NIEDUZO MIALEM

156AKCJI PODBILI NA 92.7ZL I POSZLO W DUPE!!!
  • Re: NIEDOBRZE!!!! Autor: ~kubus [164.126.225.*]
    pewnie , ponownie zobaczymy 72.... podwójny szczyt , a propos do tej pory nie ma wyrównanie podatku od dywidendy... lecą w kulki
  • Re: NIEDOBRZE!!!! Autor: ~dziadowski cez [5.173.251.*]
    wiem jedno cez to g.wniana spolka sku...ska spolka jak wszystko rosnie to ona spada
    wiecznie latajace 5000/3000/ ustawione zanizanie potem pompowanie paroma akcjami
    niepojete tak syfiastej spolki nie ma na gpw bo sa ale bankruty a nie spolka ktora ma miliardy pzrychodow
    dzis co dajej ujebac kurs gdzie ten syf sie zatrzyma
    dywidenbda to tez przekret !!!!!!!!
    nigdy wiecej tego gnoju !!!!!!!!!!!
    co sie stalo ze ten syf spada ?
    50 dniowa 83,20
    100 dnoiwa 79,66 czy tam kierunek?
  • Re: NIEDOBRZE!!!! Autor: ~kubus [164.126.9.*]
    moje kondolencje , grają pod zbiòr , nie martwcie się równie sszybko urośnie...pozdrawiam
  • Re: NIEDOBRZE!!!! Autor: ~inwestor_zurych [78.8.246.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/7,1355176-Bulgaria--obnizka-cen-pradu-i-ulgi-dla-najnizej-zarabiajacych.html

ehhhhhh.pier.ni socjslisci i komuchy!!!!!

CEZ zaangazowany w Blugarii ELETROCIEPLOWNIA czy cos jeszcze??
  • energetyka Autor: ~ameryk @777 [89.229.8.*]
    w bułgarii sa firmy są firmy energetyczne z niemiec z czech , 10 % obniżki to nie dramat , nizsze koszty pracy niższe podatki to rekompensata
  • Re: NIEDOBRZE!!!! Autor: ~rezuz [87.96.32.*]
    Czemu tak panikujecie?
    Kto ma sprzedać to niech sprzedaje po 79. Ja trochę dokupiłem po 77. wiem że i tak na nim zarobię. Ewidentnie ktoś kontroluję kurs, może nie chce dać uciec z ceną w górę tylko straszy 3000/5000. Coś to ma na celu.
    A sama spółka wiadomo jeśli chodzi o energetykę lepszej niema.
  • Re: NIEDOBRZE!!!! Autor: ~gość [77.253.134.*]
    po pierwsze obniżka 10 % w bułgarii dotyczy tylko taryfy nocnej dla gospodarstw dom więc czym tu straszycie po wtóre na wskażnikach korekta się konczy a ze wieśki skaczą zleceniami co chwila próbując wystraszyć ludków , no co już taki urok tej spółki
[x]
CEZ 1,54% 211,20 2026-04-14 16:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.