• mispol Autor: ~jarii [217.137.174.*]
    wyniki ok kurs stoi i co dalej z ta spolka?
  • Re: mispol Autor: ~oooooooooooooooooooo [46.238.77.*]
    kur.. czy na kazdej spolce mamy do czynienia z banda debili ???
    w wezwaniu po 2,23 bylo za malo ..teraz po 1,45 chca oddac ..a jeden nawet po 1,35 juz sprzedal
  • Re: mispol Autor: ~anal_ityk [150.254.149.*]
    Na to wygląda, albo kurs jest zaniżany celowo pod kolejne wezwanie...lub szykują się wzrosty...
  • Re: mispol Autor: ~baster [188.33.146.*]
    myslalem ze juz zostalem tylko ja , a kurs to zanizają litwini, robią co chcą, bakalland odpuścił, ciekawe po ile sprzeda pozastałe akcje,
  • Re: mispol Autor: ~jarii [217.137.174.*]
    obroty sa smieszne a kurs tak leci , jakis leszcz wywala
  • Re: mispol Autor: ~kazimierz [217.137.174.*]
    hellom
  • Re: mispol Autor: ~anal_ityk [95.108.124.*]
    Na tak niskich obrotach można łatwo kursem sterować. Może warto byłoby podsunąć temat dla Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych?
  • Re: mispol Autor: ~baster [109.243.251.*]
    też o tym myślałem, jest tu więcej spraw do poruszenia dla stowarzyszenia jak i knfu
  • Re: mispol Autor: ~baster [109.243.251.*]
    np sprawa przeniesienia aktywów do spółki córki, a następnie sprzedanie tej córki dla litwinów bez spełnienia okreslonych wymogów, a zabieg ten ma w domyśle wytranseforowanie gotówki za używanie znaków handlowych
  • Re: mispol Autor: ~Wilczek [178.37.228.*]
    ble, ble ble. Jak masz jakąś wiedzę na temat przekrętu - to zgłoś to prokuraturze. Zatajanie wiedzy o przestępstwie jest też przestępstwem. Problem w tym, że Litwini generalnie robią wszystko zgodnie z prawem. A, że jakość prawa pozostawia do życzenia, to trudno. Dura lex, sed lex, jak mawiali klasycy. Teraz Litwini mogą zrobić już wszystko. I SII nic nie pomoże. Niestety. Też jestem utopiony i na nic już nie liczę.
  • Re: mispol Autor: ~baster [188.33.229.*]
    to nie jest żadne ble ble ble tylko fakty które są dostępne każdemu w komunikatach
[x]
MISPOL 3,37% 0,92 2014-02-10 15:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.