po pierwszych głosowaniach głosowaniach i sprzeciwach widać , że sytuacja patowa , niezmieniona.Mzyki rządzą słupami , jak w filmie o mafii. Ale 18 najważniejsze projekty
jak się drobny zjawi na walnym i się rzuca, to się przerwę ogłasza w nadziei że mu się nie będzie chciało przyjeżdżać/ponosić kosztów przejazdu drugi raz. Standard na całym świecie :)
zobaczcie, mzykole niby sprzedali akcje a nadal wszystkim rzadzą - cos tu nie tak, ale szachrajstwo Ci ludzie nigdy nie oddadzą yawalu w inne ręce, niszczą go bo myslą ze inni sprzedadzą im akcje po 6 czy 7 zł tj. za darmo, ale łobuzerstwo ,,,,,,,,
chce przypomniec ze zyjemy w panstwie prawa a wszystkiemu winne jest prawo i sprawiedliwosc lacznie ze sp.kocurem ''alikiem''-ktory jako jedyny widzial prezesa w pizamie
jeżeli Mzyki uważają się za przedsiębiorców to wielki błąd. Oszustwo wyssali z mlekiem matki .Czy zarządzać będą z Herbów ...........................ale z ulicy Krótkiej 28 ( sprawdzcie adres) .
Kris Yawal trzymam na deser , na całym portfelu od stycznia mam + 44% .Ostatnio skeszowałem + 50% na Patentusie , podobnie na Hawe..Arcus to teraz mój główny papier .Dzisiaj wyniki Yawalu , jak zawsze będą dostosowane do sytuacji walki o władzę absolutną w spółce.Pioneer wybrał b.dobrą warszawską kancelarie prawniczą do osbsługi "patrzenia na ręce Mzykom".