• YEEEAAA... widzieliscie? Autor: ~zen [164.126.255.*]
    jaki raporcik poszedl? :D http://www.finweb.pl/firmy/przemysl/11078-ergis-eurofilms-ma-sie-czym-pochwalic
  • Re: YEEEAAA... widzieliscie? Autor: ~kris b [185.26.182.*]
    patrzac na wykres techniczny to ergis jest b.bliski wybicia i zmiany trendu.mimo ze od 2 lat spolka raportuje zyski to dopiero teraz zaczyna byz dostrzezona na gpw
  • Re: YEEEAAA... widzieliscie? Autor: ~cygan [83.12.169.*]
    A teraz idziemy na czwóreczke :)))
  • Re: YEEEAAA... widzieliscie? Autor: ~kris b [185.26.182.*]
    spolka ewidentnie sie wybija jesli jutro zaatakuje 4 zl to bedzie b.wazny test bo tam bylo wiele knotow po ktorych kurs sie ostro obsuwal na wiele kwartalow niebytu.tym razem powinno sie udac-bo istotna poprawa wynikow.i restrukturyzacja swoje zrobila.a liczba wpisow na watku swiadczy o prawie szczatkowym zainteresowaniu tymi akcjami
  • Re: YEEEAAA... widzieliscie? Autor: ~ed [85.119.21.*]
    atakuj, kto ci broni?
  • Re: YEEEAAA... widzieliscie? Autor: ~SKNERUS [79.191.198.*]
    Witam Inwestorów,...
    mam wielki szacunek dla inwestorów atakujących poziom 4zł za walorek. Czekam na ten moment z utęsknieniem bo to już ...niedaleko do poziomu 5,50złocisza za ów walorek. Tak, tak...jeżeli taki poziom ceny za walorek osiągniemy na GPW, to wtenczas można mówić o sukcesie onych na parkiecie. Póki co trza na spać, czekać i czuwać,... zanim poziom 5,50złocisza osiągniemy.
    W moim przypadku po....hohoho....latach wyjde z tej inwestycji na tzw. zero. Oczywiście nie wziąłem nawet pod uwagę braku dochodu na kapitale za ten czas, który...niestety jest moją wielką stratą i porażką ostatnich lat na GPW.
    Póki co nich wszyscy się cieszą z wyników Spółki na parkiecie, z Paniom Derektor o niebieskich oczkach, włącznie.
    Pozdro.
[x]
ERGIS 0,26% 3,86 2019-12-12 16:25:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.