Parę lat temu jeszcze kiedy zarządzał Kiszka, zainwestowałem w spółkę.
Z kwoty powiedzmy 100% zostało 12% przy obecnym kursie.
Historia nic Was nie nauczyła? To tak jak w 1939 ludzie wierzyli w Anglię,
Francję a obecnie w przyjaźń z USA.
Nie dajcie się nabrać na obroty!
Obecnie nie zaryzykowałbym po 1gr.
Spółka niema nic podstaw, kapitału, wyników.
Nich mój przykład da Wam nauczkę!
Spółka czysto spekulacyjna 2 razy dała mi zarobić raz kupiłem po 0,22 i sprzedałem po 0,24, (a była już po 0,16) i po 2 tygodniach i w środę po kupnie za 0,12 po dwóch dniach sprzedałem za 0,13 zanim spadło do 0,12. Myślę ze znowu spróbuję ale przy cenie 0,10 lub w przypływie entuzjazmu za 0,11 ale za niewielką kwotę. Za 0,10 tankuję na maxa bo na pewno będzie podbitka do 0,11 lub wyżej , dla mnie 10 procków jest ok, Jesli spadnie więcej znowu po -20% kupie 2 razy tyle bo podbitka napewno będzie. Większość kaptału zastawiałem w point grup, też dał mi zarobić troszeczkę 3 razy i wreszcie odrobiłem to co straciłemna Gancie, Ciekawą spółką na spekulacje jest też plazacenter też udało mi sie zniwelować stratę na Gancie, ale teraz już się boję wchodzić Pozdrówka.
niestety ale nie, sądząc po śledzeniu notowań to podchody pod zastraszanie drobniaków te nagłe skoki po 1mln papiera itp. pomyśl i nie pisz głupot - zeszli z papiera teraz straszą drobnice aby oddał proste tak się robi biznesy
oooo, widzę, że patrowiczowi naganiacze popisali sobie, poklepali się po pupciach .....widzę, że miałeś racje ....itp. hehe, powiedz mu to przez telefon lub tak normalnie przy piwku .......to co jutro dalej będziecie wyrzucać, ale liczyć umiecie ??, kapitalizację itp., ciekawe czyje akcje będą szły i czy czasem wasz góru wam tego nie odbierze ....hasło zrzucamy do 7 gr, a tu ktoś ni stąd ni z owąd nagle jednym zleceniem wydupczy np. po 8 lub 9 swoich naganiaczy .........
Nie przyszło Wam do głowy, że spółka jest do obstrzału?
Zebrać ile się da (po 1gr ok.) i kończymy zabawę.
Szanowny „zarząd” tak jak większość w tym kraju nie ma
pojęcia o rozwoju. Majty z Chin na allegro? A może projektują
statek powietrzny lżejszy od powietrza z aerodynamiczną liną
i nowym napędem (strumieniowo wodorowym!), którego chińczycy
nie wymyślą za 100 lat?
Panowie, historia. Dołują od 2007 (split i nicość resplit i dół)
to jest tylko dla zarządu i „znajomych”.
Pozdrowienia dla dobrej wróżki Onej. Życzę również
świetlanej przyszłości (po barborce).
no tak można rzecz że marzenia runęły ,pech to pech że też przypadek wyczyścił mi 60% portfela ,a obiecałem sobie że nigdy groszówek ,Oni i tak przesadzili bo cala giełda o nich Huczy zamiast stopniowo to na hura ,ale takie są zasady gry są dwie opcje up i down miałem pecha ,by to szlak dół na maxa
i podobno ktoś na nich doniósł to to już nigdy nie urośnie a tak była nadzieje że władza zmięknie i zielone światło zapali a tu dupa zimna rozumiem wtopa ale donosić tego nie rozumiem bo to już nigdy nie urośnie
do xxxx uważam że podjąłem decyzje kupna jak i sprzedaży tej akcji i co do charakteru to powiem krótko łatwo się mówi jak zna się zachowanie kursu a dziadem nie jestem i nie byłem potrafię godzić się z faktami i konfidentem nie jestem i nie byłem nawet jak kupiłem twoją perełkę która spadła 99 % to i tak pogodziłem się z faktami i co do charakteru to zacznij od siebie ocenę tyle na temat zero groszówek w moim życiu , myślę że to wszystko co miałem do powiedzenia i w życiu nie pękam ,śmierci się nie boje i co najważniejsze jestem uczciwy nawet gdy ktoś nie jest
powiem krótko żal mi paru tys to fakt ale podejmowałem ryzyko na własną odpowiedzialność i świadomy tego byłem przed jak i po ,choć ciężko na to pracuj jak wielu innych ,zapewne gdybym zarobił to gadałbym inaczej także tak by było ale jestem zdania że Górą się nie siłuje wolę obejść dookoła mniej nogi bolą kończe na tym rozdział MEGA MEWA CAPITOL of POLAND tyle w temacie podobno jest życie po życiu a rusz w następnym życiu Mewa będzie MEGA MEWA