• TO JEST SPÓŁKA ,WCZORAZ NWLA ,DZISIAJ TREŚĆ UCHWAŁ Autor: ~ari ktoś tam [31.174.237.*]
    to mi się podoba, żałuję po pobieżnym zapoznaniu się z uchwałami ,że nie dokupiłem więcej ;):):):):):):0 Będzie GRUBO :):):):):)Pozdrawiam akcjonariuszy ;) Będzie się Działo in plus ,oczywiście :):):)
  • Re: TO JEST SPÓŁKA ,WCZORAZ NWLA ,DZISIAJ TREŚĆ UCHWAŁ Autor: ~ari ktoś tam [31.174.237.*]
    powołanie członka rady nadzorczej ,prawnika notabene .
  • Re: TO JEST SPÓŁKA ,WCZORAZ Nwza ,DZISIAJ TREŚĆ UCHWAŁ Autor: ~ari ktoś tam [31.174.237.*]
    NWZA ,Przepraszam za błąd ;)
  • Re: TO JEST SPÓŁKA ,WCZORAZ Nwza ,DZISIAJ TREŚĆ UCHWAŁ Autor: ~omega & alfa [62.141.203.*]
    poczytaj dokładnie uchwały a później pisz na forum
    mi się w oczy rzuciły dwie rzeczy:
    1. mamy chyba jakiś konflikt pomiędzy głównymi właścicielami bo większość uchwał Mikołajuk głosował przeciwko Gawryszczakowi (nie wiem o co tu chodzi, pewnie o kasę jak zwykle)
    2. na NWZA oprócz dwóch wyżej wspomnianych było jeszcze 230 tys akcji czyli 14% akcji które są w obrocie giełdowym
    3. nic niespodziewanego się nie wydarzyło, zawiążą spółkę akcyjną i chyba będą otwierać oddziały
  • Re: TO JEST SPÓŁKA ,WCZORAZ Nwza ,DZISIAJ TREŚĆ UCHWAŁ Autor: ~ari ktoś tam [109.243.220.*]
    jesli otworzyli sobie drogę to zakupu akcji innych spólek ,do otwierania oddziałów (zamykania tez-pewnie te nierentowne) to dZiwi mnie to co piszesz ,że nic sie nie wydarzyło ;) jesli sie wzajemnie nie poklepują po pleckach to też dobrze wróży,zakup procentowy jakiejś ciekawej spólki to źle ? A co niby w/g ciebie nazwałbyś ciekawym? to po co było to całe NWZ. Sądze ,że cościekawego mają na oku ;):):):):)chciałbyś emisję bez prawa poboru dla rodziny w cenie 11 groszy po nominale 10 groszy? akcji mało w obrocie ,następne firmy mogą " dzięki" ARI dostać grube pieniążki . Powiedz tak serio jakie wydarzenie uznałbyś za istotne?
  • Re: TO JEST SPÓŁKA ,WCZORAZ Nwza ,DZISIAJ TREŚĆ UCHWAŁ Autor: ~omega & alfa [62.141.214.*]
    co się tak wściekasz?
    napisałem, że nic niespodziewanego się nie wydarzyło czyli przegłosowali to co było zaplanowane, więc nie wiem o co się rzucasz?
    wszystko idzie w dobrym kierunku
    następny punkt programu to wyniki za 3 kwartał
  • Re: TO JEST SPÓŁKA ,WCZORAZ NWLA ,DZISIAJ TREŚĆ UCHWAŁ Autor: ~aaa [78.9.173.*]
    omega jak wiesz zapewne dobrze tam gdzie duże pieniądze to i pojawiają się zgrzyty oczywiście na tle pieniędzy natomiast jeśli chodzi o rozwój spółki to idzie wszystko pomyślnie. Spółka zamierza się rozwijać i rozbudowywać swoją działalność i to w dobrym kierunku. Teraz tylko czekać na odpowiedni poziom kursu ari, który powinien być na zdecydowanie wyższym poziomie. Pozdrawiam
  • Re: TO JEST SPÓŁKA ,WCZORAZ NWLA ,DZISIAJ TREŚĆ UCHWAŁ Autor: ~ari ktoś tam [5.173.20.*]
    mo,ze i zbyt gwałtownie zareagowałem ale to spory wmoszace choć trochę merytoryki ,moim zdaniem akcje są zbierane, są klienci ,wyniki powinny być dobre,rok od debiutu kurs wreszcie ruszył,prowizja od załatwienia dofinansowania napewno odpowiednia,og,olnie uważam ,że ważniejsze jest tak jak i dla ARI jak i innych spółek ażeby stały się 'MODNE" I były "GRANE" pozdrawiam,moim zdaniem uchwały też pod jakieś ,przejęcie, połączenie mogły być ,i to na czasie bo po co byłoby NWZ ? akcji mało ,może da sięzarobić .Już na spokojnie idę flage wywiesić bo tak trzeba ;):)POZDRAWIAM
[x]
ARI -9,17% 0,44 2025-10-24 12:26:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.