• Lista obecności Autor: ~slawek001 [89.74.76.*]
    Tak z czystej ciekawości kto jeszcze pozostał na forum ? ..... po dzisiejszych ruchach papierem widać że pozostało 4 wytrwałych graczy :) ..... ( reszta tylko się przygląda :) .... )
  • Re: Lista obecności Autor: ~Pan Anatol [37.130.37.*]
    Od kilku sesji nie pobieram i nie sprzedaję. Przyglądam się.
  • Re: Lista obecności Autor: ~slawek001 [89.74.76.*]
    Witam Pana Anatola :) ... nawet nie śmiałem sądzić ze Ciebie tu nie ma .... dziś ktoś wykonał błąd w rozdaniu niepotrzebnie kupił 1 tyś akcji po 0,80 .. takie piękne było rozdanie ;) ... ale zabawa dalej trwa .... :)
    Noga na nogę i czekam...
  • Re: Lista obecności Autor: ~gdyniak [37.109.4.*]
    ...ja powiedziałbym, że obroty zupełnie stanęły... ktoś zniecierpliwiony czekaniem (być może miał akcje od dużo niższych poziomów) potrzebował troszkę grosza... na waciki...

... sytuację widzę tak jak napisałem tutaj: https://www.bankier.pl/forum/temat_z-krs-i-nie-tylko-moze-ktos-to-doczyta-do-konca,13484885.html

...udało mi się w tym roku na trakcji... prawie 100%, udało się na Drewexie... ponad 100%... tutaj też się kieruję logiką - może to nie zawiedzie....
  • Re: Lista obecności Autor: ~GALENDOR [78.8.236.*]
    jestem
  • Re: Lista obecności Autor: ~ONA [31.7.46.*]
    i ja :-)
    Jednym słowem podstawowy skład jest plus jeden Nowy zawodnik :) ..... Też wchodząc tutaj kierowałem się logiką i jakoś nie zawiodła ;) ..... Wczorajsza gra to nie była potrzebna kasa na waciki to było dokładnie co wcześniej pisałeś....
    ...z rana ktoś dłuższy czas sprzedawał z ukrytego, ale ciężko było to nazwać sypaniem, bo ustawiał pakiet zaledwie 185 szt na S na kilku poziomach... przy tak nikłych obrotach wystarczyło ;) Ktoś kupił 185 i znowu stoi 185 na S i tak kilka razy. Wystarczyło, żeby obroty prawie stanęły a na S w przedziale 0,87-0,99 ustawiło kilkadziesiąt tysięcy sztuk. Wtedy ktoś to dmuchnął w parę chwil do 0,99, dalej pociągnęła ulica i obroty stanęły... około 16.00 na kupnie po 0,98 pojawiło się jedno zlecenie K na 23000 szt. Nagle ktoś wysypał dokładnie taką ilość. Oczywiście to niewiele, ale jak na zwyczajowe Reinholdowe pakiety to sporo... Jestem pewien, że ten pakiet kupiła i sprzedała ta sama osoba. Po co? Żeby wystraszyć ulicę, że zaczyna się sypanie... poskutkowało - wróciliśmy z kursem do punktu wyjścia...
    ..... z tym że linia oporu ustawiona przez Głównego gracza to 0,72 .... w czasie tego rozdania były wykonywane 4 linie oporu 0,80 ... 0,77 .... 0,72 .... 0,78 .... linie oporu podałem w kolejności ich ustawiania .... gdyby ktoś nie kupił wczoraj 1187 akcji po 0,80 gra poszła by w innym kierunku linia na dzień została by obroniona ;) .... a tak już nie bronię swojej linii w ostatniej chwili podłączę się do gry broniąc 0,77 .... to jest gra jak w szachy kto tu wpadnie żeby szybko zagrać wychodzi ze stratą.
    Spokój zalecany, rozwiązanie coraz bliżej. Pozdrawiam
    i tak już nie ma kto się wysypać ... pozostali tylko wytrwali :)
  • Re: Lista obecności Autor: ~gdyniak [91.241.5.*]
    ...aczkolwiek kurs może się obsuwać jeszcze pod własnym ciężarem na minimalnych obrotach. Nie sądzę jednak byśmy zjechali poniżej 0,72... Patrząc na kreski, to wyłamaliśmy się z kontynuowanego od dwóch tygodni trendu wzrostowego - fakt, ze waga spadku ze wzgledu na obroty żadna ale kreski to kreski...
    jak widzę nadal jesteś przyzwyczajony do analizy technicznej robionej na wykresach ..... sam widzisz wystarczyły 3 akcje i kurs wrócił do normy 0,80 czekając na kupno całości by znowu spaść .... no chyba ze nie kupi się całości tylko 2/3 a 1/3 pozostawi się jako kupujący to nadal będzie wzrost :) ... tu jest tak czystko technicznie ze pomylić się nie można :)
[x]
REINHOLD 14,41% 0,07 2025-10-29 11:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.