Jednym słowem podstawowy skład jest plus jeden Nowy zawodnik :) ..... Też wchodząc tutaj kierowałem się logiką i jakoś nie zawiodła ;) ..... Wczorajsza gra to nie była potrzebna kasa na waciki to było dokładnie co wcześniej pisałeś....
...z rana ktoś dłuższy czas sprzedawał z ukrytego, ale ciężko było to nazwać sypaniem, bo ustawiał pakiet zaledwie 185 szt na S na kilku poziomach... przy tak nikłych obrotach wystarczyło ;) Ktoś kupił 185 i znowu stoi 185 na S i tak kilka razy. Wystarczyło, żeby obroty prawie stanęły a na S w przedziale 0,87-0,99 ustawiło kilkadziesiąt tysięcy sztuk. Wtedy ktoś to dmuchnął w parę chwil do 0,99, dalej pociągnęła ulica i obroty stanęły... około 16.00 na kupnie po 0,98 pojawiło się jedno zlecenie K na 23000 szt. Nagle ktoś wysypał dokładnie taką ilość. Oczywiście to niewiele, ale jak na zwyczajowe Reinholdowe pakiety to sporo... Jestem pewien, że ten pakiet kupiła i sprzedała ta sama osoba. Po co? Żeby wystraszyć ulicę, że zaczyna się sypanie... poskutkowało - wróciliśmy z kursem do punktu wyjścia...
..... z tym że linia oporu ustawiona przez Głównego gracza to 0,72 .... w czasie tego rozdania były wykonywane 4 linie oporu 0,80 ... 0,77 .... 0,72 .... 0,78 .... linie oporu podałem w kolejności ich ustawiania .... gdyby ktoś nie kupił wczoraj 1187 akcji po 0,80 gra poszła by w innym kierunku linia na dzień została by obroniona ;) .... a tak już nie bronię swojej linii w ostatniej chwili podłączę się do gry broniąc 0,77 .... to jest gra jak w szachy kto tu wpadnie żeby szybko zagrać wychodzi ze stratą.