Wszystko fajnie, tylko to za mało aby ruszyć kursem. Zanim cokolwiek z tego skapnie to firma 5 x zdąży paść. Ale ewidentnie coś się zaczyna dziać, wątpię jednak żeby właśnie to było powodem. Jedyne chyba co by mogło być to pozyskanie branżowego inwestora, który wyciągnąłby spółkę z czarnej d...y. Ale może właśnie to się stało? Jak zwykle mali dowiedzą się ostatni.
nic się nie stało,
podbita pod wywalenie,
kto teraz kupi będzie uśredniał po 6 i 5 gr.,
widzimy się na 3-4 gr,
a później znowu podjazd na 6-7,
a następnie...
To że tam są takie zapisy to nie przypadek ...kto inny w Polsce oprócz nich ma takie możliwości realizować części z tego podpunktu. Jeżeli są wciągnięci na listę to i inwestor się znajdzie jak wpłyną tam duże publiczne pieniądze z unii a na okres 2014-2020 jest bardzo dużo kasy wręcz nie ma jej jak przejeść... A już ten fakt sprawi że Banki będą inaczej do nich podchodzili ze spłatą
Z podpunktu może nie ale np. Medicalgorythmics, żeby daleko nie szukać. Tyle że ichnia wycena w kosmosie.
Ale tak na marginesie technicznie - każde podejście pod linie trendu odbywało się na większym wolumenie i nic z tego nie wynikało. Tak więc może teraz też nic nie będzie. Ja w każdym razie papiera nie mam. W tym roku wywaliłem wszystkie "bankruty" (w tym EUI) i mam silne postanowienie aby nigdy nie wchodzić w papier, jeśli spółka jest w wątpliwej sytuacji, choćby nie wiem co się działo. Chyba na dobre mi to wyjdzie bo trafić w tego typu okazję jest cholernie trudno. W 9 na 10 przypadków kończy się umoczeniem.
kluczem do sukcesu jest informacja. abc podał już jej jedną część. ruszyć głową i dośpiewać sobie resztę...uprzedzałem,że będzie się działo a to był początek...podpowiem, że nie wywalać bo baaaaardzo dużo do zarobienia.jak zawsze na giełdzie cierpliwi nie stracą.i nie dac się nabierać na teksty o bankrucie bo już piszą to od paru lat a spółka w tym czasie się rozwinęła i standartowo o ubieraniu..