• fundusze na .... Autor: ~abc...EUI [156.17.35.*]
    Radzę dokładnie przeczytać zanim sprzedacie akcje....

http://www.mg.gov.pl/files/upload/19316/Krajowa%20strategia%20inteligentnej%20specjalizacji%20_ver.%2016%20_konsultacje_OST.pdf
  • Re: fundusze na .... Autor: ~abc...EUI [156.17.35.*]
    Dla półanalfabetów, ślepych i inteligentnych "inaczej" - koło ratunkowe - str 12. podpunkt PB9 - zdrowe społeczeństwo ...;)
  • Re: fundusze na .... Autor: ~dejw [83.15.80.*]
    Wszystko fajnie, tylko to za mało aby ruszyć kursem. Zanim cokolwiek z tego skapnie to firma 5 x zdąży paść. Ale ewidentnie coś się zaczyna dziać, wątpię jednak żeby właśnie to było powodem. Jedyne chyba co by mogło być to pozyskanie branżowego inwestora, który wyciągnąłby spółkę z czarnej d...y. Ale może właśnie to się stało? Jak zwykle mali dowiedzą się ostatni.
  • Re: fundusze na .... Autor: ~alize [79.191.54.*]
    nic się nie stało,
    podbita pod wywalenie,
    kto teraz kupi będzie uśredniał po 6 i 5 gr.,
    widzimy się na 3-4 gr,
    a później znowu podjazd na 6-7,
    a następnie...
    co opchnąłeś cały swój kapitał po 5 groni ...? ;) i zabolało...? ;)
  • Re: fundusze na .... Autor: ~alize [79.191.54.*]
    nie wiem gdzie człowieku widziałeś jakieś transakcje po 5 gr w ciągu ostatnich dni / tygodni
    i do tego sklerotyk ...:D
    ....na 3 sesjach w październiku i jednej w listopadzie ...
    To że tam są takie zapisy to nie przypadek ...kto inny w Polsce oprócz nich ma takie możliwości realizować części z tego podpunktu. Jeżeli są wciągnięci na listę to i inwestor się znajdzie jak wpłyną tam duże publiczne pieniądze z unii a na okres 2014-2020 jest bardzo dużo kasy wręcz nie ma jej jak przejeść... A już ten fakt sprawi że Banki będą inaczej do nich podchodzili ze spłatą
  • Re: fundusze na .... Autor: ~dejw [83.15.80.*]
    Z podpunktu może nie ale np. Medicalgorythmics, żeby daleko nie szukać. Tyle że ichnia wycena w kosmosie.

Ale tak na marginesie technicznie - każde podejście pod linie trendu odbywało się na większym wolumenie i nic z tego nie wynikało. Tak więc może teraz też nic nie będzie. Ja w każdym razie papiera nie mam. W tym roku wywaliłem wszystkie "bankruty" (w tym EUI) i mam silne postanowienie aby nigdy nie wchodzić w papier, jeśli spółka jest w wątpliwej sytuacji, choćby nie wiem co się działo. Chyba na dobre mi to wyjdzie bo trafić w tego typu okazję jest cholernie trudno. W 9 na 10 przypadków kończy się umoczeniem.

Pzdr.
  • Re: fundusze na .... Autor: ~asior [31.62.6.*]
    Tylko przebitka może być znacząca. Ja np. ostatnio na jednym z nich idm przytuliłem 50%. Tu może być więcej.
  • Re: fundusze na .... Autor: ~max [89.65.54.*]
    kluczem do sukcesu jest informacja. abc podał już jej jedną część. ruszyć głową i dośpiewać sobie resztę...uprzedzałem,że będzie się działo a to był początek...podpowiem, że nie wywalać bo baaaaardzo dużo do zarobienia.jak zawsze na giełdzie cierpliwi nie stracą.i nie dac się nabierać na teksty o bankrucie bo już piszą to od paru lat a spółka w tym czasie się rozwinęła i standartowo o ubieraniu..
  • Re: fundusze na .... Autor: ~ada [217.28.158.*]
    pisz konkrety a nie pier olisz o jednym
  • Re: fundusze na .... Autor: ~waldi [81.219.7.*]
    trzeba sprzedac przed wynikami
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,01 2015-03-20 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.