Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: fundusze na ....

Z podpunktu może nie ale np. Medicalgorythmics, żeby daleko nie szukać. Tyle że ichnia wycena w kosmosie.

Ale tak na marginesie technicznie - każde podejście pod linie trendu odbywało się na większym wolumenie i nic z tego nie wynikało. Tak więc może teraz też nic nie będzie. Ja w każdym razie papiera nie mam. W tym roku wywaliłem wszystkie "bankruty" (w tym EUI) i mam silne postanowienie aby nigdy nie wchodzić w papier, jeśli spółka jest w wątpliwej sytuacji, choćby nie wiem co się działo. Chyba na dobre mi to wyjdzie bo trafić w tego typu okazję jest cholernie trudno. W 9 na 10 przypadków kończy się umoczeniem.

Pzdr.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.