Chyba jeszcze nie skupili te drobne ruchy robią miedzy sobą i czekają na panikarzy których na tej spółce już nie ma.Do 90 % im jeszcze sporo brakuje i dlatego nic nie mogą zrobić.Tak trzymać.
Nie skupili. Jeżeli przez ostatnie półtorej miesiące wszystko co szło, faktycznie oni skupowali brakuje im jeszcze szacunkowo ok. 10tys, jeżeli część tych skupów odbywała się z własnej kieszeni we własną kieszeń, to brakuje jeszcze więcej. Obstawiam, że część prawie na pewno było przerzucane w ten sposób.
Wygląda na to, że spółka zatrzymała się na krawędzi przepaści, w której już Czesi mieli zastawione sieci, żeby ją schwycić za pół-darmo. Teraz się buja i wszyscy czekają w napięciu czy spadnie, a Wygrys próbuje jeszcze od tyłu popychać.
Już witał się z gąską, a o jego frustraji świadczy to co wyprawia z kursem przez ostatnie 2 miesiące. Jak tak dalej będzie skakać to warto przemyśleć sprawę zgłoszenia do KNF.
Do niczego nie namawiam, ale głupotą jest wyrzucać papiery po 8.53 jak dzisiaj. Chyba, że ktoś na życie potrzebuje. Czekanie nie zawsze jest rozwiązaniem, ale w tym przypadku to jedyna skuteczna broń jaką posiadamy.
W każdym razie święta mam za co wyprawić, mój papierek sobie niech leży i odpoczywa.
Pzdr
Tak oddawajcie papier po 8,50-9,00 niech przekroczą te 90% wiele już im nie brakuje bardzo mądrze, po 9,45 nie chcieli kilka miesiecy temu teraz im 9 smakuje ojojoj ale może i dobrze że dobiją tą resztę kretynów, a bardzo blisko byłem oddać w czerwcu ze sporą stratą i zapakowac Trakcje po 0,55zł