• Już po wszystkim? Autor: ~Sosenka [178.36.244.*]
    Już po wszystkim???
    A może to tylko 2 fala (1 korekta) w teorii fal Eliota? Może 3 fala (2 wznosząca) będzie właśnie tą najdłuższą i na nią czekamy??? Na wykresie miesięcznym coś jak by tak to wyglądało bo 1 fala wznosząca spełnia wszystkie kryteria... ale to tylko moje marzenia.
    Sama nie wiem... dla mnie i tak jeszcze troszkę wody upłynie zanim fala nr 3 osiągnie potrzebny mi poziom:/.
  • Re: Już po wszystkim? Autor: ~rychu [188.33.165.*]
    oby spółka wytrwała do tej 3 fali ;-)
  • Re: Już po wszystkim? Autor: ~Hit [89.65.28.*]
    Najwyraźniej już ktoś skończył swój manewr.
  • Re: Już po wszystkim? Autor: ~Sosenka [46.215.76.*]
    Rozpatrujac fale Eliota.. 2 fala siega 61-62 procenta fali pierwszej(o ile dobrze pamietam)..zatem jeszcze troszke miejsca dla tej korekty jest:)..jak przejdzie 71% to.bedzie juz padaka..zaznaczam,ze nie pamietam co do punktu procentowego tych granic.
  • Re: Już po wszystkim? Autor: ~Hit [89.65.28.*]
    Skąd w ogólne te pomysły?

Ja bym nie odnosił kursu spółki na NC do teorii psychologii tłumu opracowanej przez księgowego na olbrzymich spółkach Wall Street sprzed 80 lat.

To jak prowadzić bitwę powietrzną systemem falangi.
  • do Sosenka Autor: ~rychu [77.115.84.*]
    nie porównuj takich teorii na spółce która ma obrót dzienny za 1500 zl :-), zapomnij o AT na NC.
    zrobili sztuczny ruch miedzy sobą, były prezio raz kupuje a innym razem sprzedaje od siebie i taka to spółka.
  • Re: do Sosenka Autor: ~Sosenka [178.36.244.*]
    Kurde chłopaki...przeciez ja szukam czegokolwiek czego mozna sie zlapac:)... no nie myslalam, ze to na serio ktos wezmie:).
    Pozdrawiam:).
[x]
MFOOD 0,00% 0,75 2025-09-29 13:58:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.